WV bez garaze ??? Ne bih se kladio ali da spada svakako i on, samo ga namerno nisam ni naveo u listi, jednom su mi pasata ukrali, dosta mi je.
za i protiv sledecih vozila?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Meni Mondeo deluje kao najbolji izbor. Enterijer je za klasu iznad C-Max-a, prostran je, pregledan i lepo se vozi. Sa Zafirom i Merivom sam se družio suviše kratko, tako da ne mogu ništa da ti kažem za njih. 307 mi je nekako klaustrofobi?an, i nije mi baš ostavio neki utisak u vožnji. E sad, možda ja ne znam a vozim
Comment
-
-
http://www.autogodine.hr/vijesti/2007/0 ... estiranju/
Eto Bonde, ostani veran OPEL-u i ispuni zahteve
Comment
-
-
Znam da nije ponudjeno u anketi, ali sta mislis o Hondi Accord?
Provozao sam doduse onu 2.4 Type S, to je auto bez konkurencije
Kada bi kupovao nov auto, ne bi razmisljao duze od 3sec, svakako bi uzeo accordaDon't mess with da Big Dogs, if u piss like a Puppy!
Comment
-
-
Ako procitas sve postove videces da se radi o 20k eura a da se trazi dizel varijanta. Znaci volem ja hondu ali mi je novcanik tanak za istuKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Ja bih uzeo bilo koji, ako bih ga dobio na poklon.
A za moje pare...
Samo VW-Audi ili Honda (i Toyota je ok ali nema "šmek"), eventualno neki Subaru ili SAB ali to je ovde ve? egzotika.Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
Comment