Clanstvo u AMSS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Clanstvo u AMSS

Elem, ne zelim da se shvati kao reklama za AMSS.
    Pre dve godine odem u AMSS (mali, zemunski) na tehnicki i tu mi sluzbenica ponudi clanstvo u navedenoj organizaciji i ja pristanem... Uradim i medjunarodnu dozvolu, zeleni karton.. sve odma' .

E, sad, sto se tice clanstva u AMSS, evo sta se nudi:

Saradnjom sa nama rešavate nekoliko problema:
    ? redovno proveravate i obezbe?ujete i kompetentnu zakonski validnu garanciju ispravnosti Vaših vozila,
    ? u slu?aju nezgode ili kvara naša tehni?ka ekipa izlazi na lice mesta i osposobljava vozilo,
    ? ukoliko je vozilo sa kvarom koji ne može da se reši interventno, naše vozilo ga prevozi do ovlaš?enog ili servisa za koji se Vi opredelite ili do garažnog mesta,
    uz ostalo što ?emo Vam pomenuti u nastavku.

?lanarina u AMSS iznosi 500,00 dinara. Ona vam omogu?ava jednu besplatnu tehni?ku intervenciju na putu i jedno besplatno šlepovanje vozila do 10 kilometara.
    Ve?i obim i dodatne oblike putne pomo?i i besplatnih usluga pružaju ostali ?lanski paketi:

Knjižica za turing pomo? u zemlji, po ceni od 1.700,00 dinara (sa ura?unatom cenom osnovne ?lanarine), omogu?ava vam jedan besplatan transport vozila i putnika do prebivališta u slu?aju saobra?ajne nezgode, jedan besplatan transport vozila do 50 kilometara, tehni?ke intervencije na putu (besplatan dolazak ekipe do ukupno 10 km za dolazak i povratak) i niz stru?nik informacija potrebnih automobilistima - pravni saveti, pomo? u traženju rezervnih delova za vozilo, izrada plana putovanja...

Naš sistem AMSS Garant karte (8.900,00 dinara godišnje po vozilu), veoma atraktivan i za pojedince i za firme, omogu?ava Vam neograni?eni broj usluga tehni?ke intervencije na putu i usluga šlepovanja na teritoriji Srbije i Crne Gore, bez limita u kilometraži, besplatne kontrolne (zakonom obavezuju?ih za vozila pravnih lica) tehni?ke preglede, besplatne pravne savete i zastupanje interesa kod organizacija za osiguranje...

Oznaceni deo je ono sto ja imam. Nikad mi nista od toga nije trebalo. Knjizica sa kuponima za svaku od usluga koju AMSS nudi stoji nedirnuta u automobilu za "NeDajBoze".

Da li ste clan i zasto "da" ili zasto "ne" i malo pojasnjenja...
    2
    DA
    0%
    0
    NE
    0%
    2
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs
  • Čiča
    CBC Senator XXL
    • 14.12.2005
    • 1621
    • Beograd, Vidikovac

Ta clanarina je pre par godina isla za dzabe, ali mislim da je korisno imati je, kao sto si rekao za ne daj boze.

Jedino sto u meni najblizoj auto bazi gde radim tehnicki za oba auta nema njihova AMSS usluga u ponudi.

Mislim da nije lose probati da na nivou Cannona ostvarimo neku saradnju. Moja je ideja bila o tome za OPCS, ali smo jos mali
    Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
    "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• Ji 4Tze
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 806
      • bg
      • Honda CR-V 4WD

isto drug chlan, ta turing kartica
      uzeo je letos pre puta za cg, eto, sto da ne
      to je 15 paklica cigara, pa i nije neki trosak vs. bar nekakav osecaj sigurnosti za celu godinu
      nije da sam se razbio od putovanja ali secam se ko klinac da nas je tako nesto spaslo bar jednom (cale je to redovno uzimao dok je vozio) i to je sve skupa prevagnulo da uzmem turing karticu a ne samo clansku kartu.

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Ta turing kartica zvuci razumno jer nikada ne znas kada ce ti se nesto desiti sa kolima a makar i najmanja havarija moze te izaci skuplje nego cena garant karte.Odlazem uclanjenje u AMSS jos od prosle registracije ali ovog puta cu ipak da se isprsim

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Nije nikako losa stvar pogotovu za ljude koji dosta prelaze van grada,nikad se ne zna kad moze da zatreba. Inace moj cale ima tu karticu i njihov je clan je vec pet ili sest god.samo hvala Bogu nikad mu nije trebala! Ja prilikom kaska dobijam od dunava nesto slicno(mnogo je bolja varijanta od AMSS-a ali da nesmaram sad o tome) i predlazem svima da iskoriste to prilikom registracije svojih vozila i postanu clanovi kako bi imali putnu podrsku!
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Moo-StangGT
            CBC Član
            • 11.03.2007
            • 13
            • Kanada/Nis

Nemoze nikako da skodi imati tu karticu.

Mene samo interesuje, koliko naplacuju po kilometru ako ti je potreban slep preko 10 ili 50km?
            Na Rolerima #1
            Na Rolerima #2

"No Replacement For Displacement"

Comment

• Misko M
              CBC Senator XXL
              • 17.03.2007
              • 652
              • BG Vozdovac

..vec par godina uzimamo u firmi te clanske kartice za svaki auto, nije uopste skupo a ima gomila korisnih stvarcica !!!
              ...eto tako recimo krenuo ortak u zvezdarsku sumu da malo prodrma amortizere sa devocicom kad ono upade u neku rupu i zaglavi se, uzme lepo telefon okrene amss i eto ga slep kamioncic za 15min, izvuce ga majstor uze kupon i ode a ovaj sav srecan nadje bolje mesto i na posao !!!

Comment

• BOOST
                Founder - Admin od Začetka
                • 29.09.2004
                • 8726
                • Gislaved//Sweden
                • SAAB 9000 AERO R; SA

Ja sam jednom koristio jedan od 50 mobilnih brojeva Cannon chlanova rasporedjenih po Srbiji, i dobio pomoc u roku od sat vremena.
                Doduse profuro sam zadnju benzinsku na auto putu te ostao bez goriva, no i da je bilo nesto drugo i u bilo koje doba, nebi se ustrucavao pozvati opet.

Dakle, neznam na koji i koliko nivo solidarnosti ste navikli, ali se vidi da jedan deo od vas nije bio na skupovima Cannona

AMSS VS Cannon asistance, biram Cannon, pa zato smo tu !!!!!

Izmedju ostalog, referisacu se na ovu temu i pokrenuti akciju da svi koji se osecaju spremnim da pomognu u bilo kojem trenutku nekom od nas, da ostave mobilni broj.
                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                move your mind

Comment

• Misko M
                  CBC Senator XXL
                  • 17.03.2007
                  • 652
                  • BG Vozdovac

....ovo je odlicna ideja !!!

Comment

• BOOST
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 868#243868
                    move your mind

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Eto, svega ima na CBF-u
                      Sad sam u nedoumici da li da uzimam clanstvo u AMSS opet ili ne ?
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• BOOST
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

CBC: Prva 3 slova vasheg zivota
                        move your mind

Comment

• TETAK
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 3034
                          • Čačak, Srbija

AMSS, može biti korisno....
                          CBRS(CannonBallRescueService), obavezno!
                          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• X9
                            CBC Senator XXL
                            • 28.06.2005
                            • 3179
                            • Wien-Sabac
                            • RX-8 i X-9

8900 dinara ..to mu dodje oko 110 eura..mnogo kume,mnogo
                            to isto ovde u Austriji kod ÖAMTC-a imamo za 70 eura...bez ikakvih ogranicenja,bilo gde da si (osim Srbije -tamo imam vec bolje veze)...
                            "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• TAZZ
                              Banovan
                              • 30.05.2005
                              • 1409
                              • NBGD,SERBIA

Originally posted by TETAK
                              CBRS(CannonBallRescueService), obavezno!

DOBRA TETKA...DOBRA

Comment

Working...
                              X