Da li je 120-130 km/h mnogo za stari 1.6D ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

@ GT i Alexa05

Potpis vam se ne slaze sa pravilima foruma

Power of dreams !!!

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

Gt, pa upravo sam zato i postavio pitanje, jer to nije auto predvidjen za brzu voznju, nije za to bio ni kad je izasao iz fabrike.

E sad opet ni 120-130 nije neka ultra brza voznja

A svakako da ne bi bio najbrzi na putu sa 130, daleko od toga. ali pazi, on sad vozi 100 km/h konstantno, u Hr je ogranicenje 130 i ima dosta ljudi koji postuju to ogranicenje i voze tacno 130. naravno ima i onih koji voze brze, ali on je sa 100 bukvalno medju najsporijima (jbg, tamo ima mnogo manje krseva tipa golf 2, zastave, nego kod nas, vecina je pokupovala novije automobile) i svi ga preticu, dok sa 130 ne bi bio nego bi se uklopio u solidan procenat vozila koja se krecu tom brzinom. plus ga verovatno ne bi preticale kamioncine/autobusi nego on njih. osim toga brze od 130 ne bi hteo da vozi ni da mu das Ferrari, jer nece da ga ******** njihova murija, pogotovo kad vide tablice, jedva bi docekali

a moram priznati da jeste iritirajuce voziti 5 sati, svi te zivi preticu ukljucujuci i neke autobuse i kamione i jos ti ponekad zbog tablica pokazu srednji prst

Dao bih mu ja Omegu, ali on tamo kad ode obicno ostane oko 2 nedelje (nekad i duze), ne ide tako brzo nazad, onda bi ispalo da smo se totalno zamenili, a ja sam se jedva konacno dokopao (koliko-toliko) dobrog i brzog auta

Comment

• alexa05
        CBC Senator XXL
        • 23.07.2006
        • 1769
        • Smederevo
        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Originally posted by Honda
        @ GT i Alexa05

Potpis vam se ne slaze sa pravilima foruma

http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?p=48943
        Sorry, ispravice se u najskorije vreme!