Gt, pa upravo sam zato i postavio pitanje, jer to nije auto predvidjen za brzu voznju, nije za to bio ni kad je izasao iz fabrike.
E sad opet ni 120-130 nije neka ultra brza voznja
A svakako da ne bi bio najbrzi na putu sa 130, daleko od toga. ali pazi, on sad vozi 100 km/h konstantno, u Hr je ogranicenje 130 i ima dosta ljudi koji postuju to ogranicenje i voze tacno 130. naravno ima i onih koji voze brze, ali on je sa 100 bukvalno medju najsporijima (jbg, tamo ima mnogo manje krseva tipa golf 2, zastave, nego kod nas, vecina je pokupovala novije automobile) i svi ga preticu, dok sa 130 ne bi bio nego bi se uklopio u solidan procenat vozila koja se krecu tom brzinom. plus ga verovatno ne bi preticale kamioncine/autobusi nego on njih. osim toga brze od 130 ne bi hteo da vozi ni da mu das Ferrari, jer nece da ga ******** njihova murija, pogotovo kad vide tablice, jedva bi docekali
a moram priznati da jeste iritirajuce voziti 5 sati, svi te zivi preticu ukljucujuci i neke autobuse i kamione i jos ti ponekad zbog tablica pokazu srednji prst
Dao bih mu ja Omegu, ali on tamo kad ode obicno ostane oko 2 nedelje (nekad i duze), ne ide tako brzo nazad, onda bi ispalo da smo se totalno zamenili, a ja sam se jedva konacno dokopao (koliko-toliko) dobrog i brzog auta
Comment