160 km/h najcesce

Kojom brzinom vozite na auto putu?

Collapse

X
- 

Originally posted by jominiOko 140, retko više. Pre?em to ako se malo zanesem ili da presko?im nekog spora?a. Nego, par vas je pomenulo 3000 obrtaja i u petoj je to 150km/h? Koji su to automobili? Moja impreza na 3000 obrtaja u petoj ide samo 130km/h... Da niste malo preterali?
 Meni je oko 3000 obrtaja 160 kmh, laguna dci je u pitanju. Kapiram da je zbog šeste brzine, za dalje ne znam jer ne vozim iznad toga.
 Comment
- 
- 

Originally posted by Marko001Sta se desava, sto nam je izduplirao postove?   Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati.. Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
 move your mind
 Comment
- 
- 

Pre jedno ... 10-ak godina na povratku iz Soko Banje autoputem složim Ladu Standard 1200 (ro?ena 1976 a preminula pre 3-4 godine, Bog da joj dušu prosti) oko 130km/h... Ideeee  pa gužva asfalt 10-ak godina na povratku iz Soko Banje autoputem složim Ladu Standard 1200 (ro?ena 1976 a preminula pre 3-4 godine, Bog da joj dušu prosti) oko 130km/h... Ideeee  pa gužva asfalt . Na 130 po?inje malo kao da odvaja od asfalta (nije imala spojlere . Na 130 po?inje malo kao da odvaja od asfalta (nije imala spojlere ) pa nisam smeo više. Do?em ku?i oko pet popodne... U 22h krenem u tre?u smenu kad ) pa nisam smeo više. Do?em ku?i oko pet popodne... U 22h krenem u tre?u smenu kad pu?e kugla na 2 km od ku?e! Tek sam se tad zaledio zbog onih 130. pu?e kugla na 2 km od ku?e! Tek sam se tad zaledio zbog onih 130.

btw. Kugla zamenjena na licu mesta! Bila je u gepeku rezervna sa trokutom i dizalicom! Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005 Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005

na forumu na forumu
 Comment
- 

Comment