Kvacilo (pre)visoko hvata...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • greywiendog
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2006
    • 421
    • Stara Pazova

Originally posted by servis.impuls
    @grey
    "Da li moze da se steluje, ne znam ali znam da je mnogo skuplje za odrzavanje od klasicnog sa sajlom (logicno) evo ti link sa objasnjenjem sta je hidraulicno kvacilo"

Da ti nisi pomesao neke stvari?Ovde se govori o hidraulicnom kvacilu u automatskom menjacu, a ti imas manuelni menjac sa klasicnim kvacilom na koje se umesto sajlom deluje hidraulicnim putem.Ne znam cenu za sek.cilindar za opel, ali za moj daewoo je 17 EUR komplet sekundarni cilindar, tako da ni za druga vozila iz GM grupe ne bi trebala biti nesto drasticno razlicita cena.
    Moja greska... nisam primetio odmah
    Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• Ji 4Tze
      CBC Senator XXL
      • 04.05.2006
      • 806
      • bg
      • Honda CR-V 4WD

Originally posted by myokis
      Zasto pojedinci drze nogu na kvacilu u toku voznje?
      mozda iz istog razloga sto drze ruku na ruchici menjacha i kad ne shaltaju

Comment

• LazaNS
        CBC Član
        • 24.12.2006
        • 93
        • NS

Stvar je u tome da jednostavno manje zamara kad se cesto menjaju brzine. Obicno ne drzim nogu na kvacilu, ali sam koliko puta u gradskoj voznji uhvatio sebe da mi noga ostane na kvacilu, jednostavno, nema to nikakve veze sa nesigurnoscu ili ne znam ni ja cim. A i instinktivna reakcija je prvo desna na kocnicu, pa tek onda leva kvacilo,jednostavno, nema tu razmisljanja, automatika.

Comment

• monkey
          CBC Senator
          • 14.11.2006
          • 286
          • Porec, Hrvatska

evo, ja mogu reci za sebe da sma ljen u gradu cijelo vrijeme micati nogu ljevo desno. naravno da na otvorenoj cesti ne drzim nogu konstantno na pedali, ali u gradu uvijek.

Comment

• greywiendog
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 421
            • Stara Pazova

Ja drzim pored kvacila jer ima napravljeno bas lepo za nogu (hvala konstruktoru na tome)
            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

Working...
            X