Zato sto niko ne voli kupovinu macke u dzaku - tesko da cu preko interneta ili preko nekakvih slika moci da procenim stanje automobila koji stoji parkiran negde vani...Uostalom, dva auta uporedivog stanja u Srbiji i negde vani - sigurno ce biti jeftiniji onaj kod nas, bez dodatnih problema oko uvoza, transporta, itd...
Muscle cars u Srbiji
Collapse
X
-
Uvoz iz Amerike je dobro resenje. Ne odbacujte ga. Ima svoje posebne troskove kakvih nema kada se kupuje ovde u Srbiji, ali ima i gomilu prednosti.
Ovde cete morati da kupujete sta ima uz teskoce pronalazenja i nagovaranja (mada ima gusta i u tome...), a u Americi mozete da birate i da kasnije napravite auto kakav zelite iz osnove.
Naravno, da preko slika nece ici, nego treba otici tamo i odabrati...
Dva automobila u slicnom, tj. dobrom stanju - trazena cena ce biti skuplja u Srbiji...nisu bas ovi nasi u Srbiji naivni.
Sve ce vam to Hemi objasniti sto puta detaljnije...
Comment
-
-
slike su slikane telefonom i znam da su prevelike ali sam ih namerno ostavio tako zbog auta i zbog broja telefona plac je na prodaju za auto ne znam
auto se nalazi u borči
tqakodje u zurbi sam bio i zalutali smo trazeci adresu pa naidjosmo na njega
>> yugo 45<<>>DAHAR<<
"Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"
Comment
-
-
covek trazi 20k eur za tog mustanga. bio sam kod njega dok je bio zut pre 4-5 godina i i dalje je ista cena. ima plin, registrovan je kao teretno vozilo (200e registracija) boja sranje, amortizeri otisli... sve u svemu mora mnogo da se ulozi.
Comment
-
-
Taj nije normalan ako misli da ga proda za 20000e. Odes lepo u Nemacku i uzmes nesto ovakvo i bog da te vidihttp://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bdx2viqefgem
Comment
-
Comment