Mazda - Profil

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Mazda - Profil

Danas sam bio tamo da me dijagnoziraju, jer mi se auto nesto tripovao, a samim tim i ja
    Posto ECU nije pokazao nista, pregledali su druge moguce uzrocnike problema.
    Ocistilu klapnu na usisu, proverili svecice, nastelovali paljenje, a zatim i ler gas.
    Sve je uradjeno izuzetno brzo, kvalitetno, profesionalno i pedantno.

Ispricali smo se generalno o Mazdama, nasta da obratim paznju, kako su se pokazale 3jke, dal' su oni prodali crvenu 3 MPS, pa sam saznao da je prodato i par crnih i sivih 6 MPS...
    Restauriraju jednu Mazdu 1500, krem boje, trebala bi super da ispadne, moracu da svratim ponovo zbog toga.

Sve u svemu izuzetno pozitivno iskustvo (prevashodno, jer mi je sa autom sve uredu) koje me je kostalo 2500din (dijagnostika).

Jos jednom pohvale za majstor Bojana.
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Pa evo i ja da napisem kad je vec otvorena tema, meni je auto nov tako da nemam nikakvih komplikacija. U profilu sam uzeo auto, tamo ga servisiram i stvarno su i vise nego korektni.

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

moj auto je bio 5 godina servisiran u profilu i jos uvek je ok.

Ja licno ne verujem da cu za svaku sitnicu ici kod njih jer mislim da manje stvari kao sto je zamena ulja i flitera ne treba ici u ovalsceni servis naravno kad ste van garancije.

Profilu zamerka sto ulje naplacuju kao da je od zlata a ne od sintetike i to jos iz bureta i pri poslednjem zacepljanu ventila su mi plasirali opseg mogucih kvarova od 1000 do 30 eura tim redom

A mazda nije kola. To je mazda.
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• 323f
        CBC Član
        • 11.08.2006
        • 53

323f

Nemam reci za Profil, stvorno su profi! Pa nisu dzabe jedan od najboljih servisa, ovlascenih, za Mazde u evropi!
        Kad smo kod pohvala, tu je i momak sa bradicom o zove se Milan, jako dobar majstor, a sto je bitnije jako dobra osoba i uvek spreman da pomogne i objasni sa radit.....

Jedan jedina zamerka za profil je sto su im "ruke" jako skupe, ali to opravdavaju time sto su ovlasceni servis!!!!

Comment

• nikola52
          CBC Član
          • 10.08.2007
          • 47
          • Novi Beograd

Juce sam u Profilu kupio dihtung dekla i 5 podloski preliva (za stelovanje ventila), cca 50 eura i pritom ih obavestio da je oformljen klub ljubitelja mazdi. Zapisali su web sajt.

Comment

• zare15
            CBC Član
            • 09.12.2006
            • 84
            • Beograd

Jedino kod njih u celoj Srbiji sam nasao gumice prednje balans stangle.Svaka cast.

Comment

• bakara
              CBC Senator XXL
              • 29.01.2005
              • 977
              • nBGd

Na strucnosti svaka cast, ali i na ovakvom racunu:

pozdrav

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Sta je radjeno ?

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

Menjali mu sijalicu
                  I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

To je onaj racun kada sam bio u servisu da zamenim onu plasticnu cevcicu koja kosta 380 dinara, a ono 51x50 dinara je 51 minut proveden u servisu...
                    Za zamenu cevcice i dijagnostiku kvara je bilo potrebno ne vise od dva minuta sa sve ulaskom u servis i dizanjem haube, slazem se da sam tamo proveo nepunih sat vremena, ali na njemu nije radjeno vise od 2 minuta...
                    A cudan je i nacin obracuna one cevcice 3.8x100, a na fiskalnom racunu mora tacno biti naznaceno cega je i koliko placeno...
                    Uh, sad gledam i vidim da je na onom printanom racunu pise da ta cevcica kosta 323 dinara...e sad tek nista ne razumem

BTW, jos nisam primetio da neko ukljucuje stopericu po ulasku u servis
                    pozdrav

Comment

• Misha
                      CBC Veteran
                      • 22.10.2004
                      • 117
                      • Beograd

Profil je previse skup, neko gore pomenu cenu ulja, koja je bas bezobrazluk a zamena sijalice H4 na Mazdi 3 kod njih kosta 1000 din. Stvarno previse!

Comment

Originally posted by zare15
                        Jedino kod njih u celoj Srbiji sam nasao gumice prednje balans stangle.Svaka cast.
                        Mozda nisi trazio gde treba..

Comment

• MACOLA
                          CBC Član
                          • 21.08.2007
                          • 13
                          • Zemun

Pojedinci pljuju Profil kako je los, a kada imaju problem i ne znaju da rese onda trci u Profil oni znaju.
                          Ulje koje sipaju je originalno i bez obzira sto je iz BURETA. Pogledajte sledeci put nalepnice na buretu. Ja sam u svoj auto sipao to ulje jer sam znao 1.000.000. posto da je originalno. Kakve veze ima da li je iz bureta ili iz kantice? Da li bi bio neko ljubazan da mi odgovori?
                          Primer kvaliteta originalnih delova:
                          Mazda 626 GD Zupcasti kais presao 250.000 km i tek je na toj kilometrazi pukao. Navedi jedan auto na kome je zup. izdrzao toliko.
                          Mazda 323 BG benz. polu meseci kartera, originalni traju oko 70.000 km i vise, a u kopiji smo znali da promenimo i posle 5 dana i predjenih 150km.
                          Mazda skoro svi modeli: Skripi kada se koci, los kvalitet plocica i prebrzo trosenje diskova i ne ravnomerno kocenje.
                          Mazda BG, GD, BJ, GF. originalni dihtung poklopca ventila traje oko 60.000 na modelima BG i GD, a na BJ i GF traju skoro 90.000.
                          u kopiji dihtunzi izdrze oko 10.000. Daj BOZE i toliko.

Toliko o pojedinim ne originalnim delovima na nasem trzistu.

Nemojte ovo shvatiti kao svadju ili da se pravim pametan vec govorim iz licnog iskustva. Ja delove za svoj auto kupujem iskljucivo original. Verujte da se cesto to isplati.

Comment

• JNC
                            CBC Senator XXL
                            • 19.12.2006
                            • 1332
                            • Beograd

Naravno da se isplati uvek staviti originalan deo, i pitanje je sta je skupo, originalini delova za sva ostala kola nisu nista jeftiniji, tako da kad realno gledas cena originala je normalna samo sto se ovde naviklo da se sve placa manje nego sto jeste.
                            A sto se tice profila, svi se zale na cenu, ali ipak su oni ovlasceni servis, i kad poredis sa servisima za druge marke, pogotovo nemce ispadne jos i povoljno odrzavanje mazdii.

Comment

• jomini
                              CBC Senator XXL
                              • 11.03.2007
                              • 490
                              • Novi Sad

Originally posted by Misha
                              Profil je previse skup, neko gore pomenu cenu ulja, koja je bas bezobrazluk a zamena sijalice H4 na Mazdi 3 kod njih kosta 1000 din. Stvarno previse!
                              Ako imam u opciji skupo, ali dobro vs jeftino, ali sumnjivo...
                              Tu nemam dilemu. Ako se i odlučim za drugu varijantu, nemam pravo da krivim nikoga do sebe. I ne može isto da košta rad u servisu u koji su uloženi milioni i rad u garaži gde radi bubnjara jer majstor nema drugo grejanje i sl.
                              San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

Working...
                              X