Neka ti neko upuceniji u to kaze jer zavisi od motora, mislim da se sa tim tvojim motorom ne bi trebalo igrati on je ona rizicna grupa. Uzmi ovo sa dozom rezerve neka odgovori neko ko je siguran 100%
Zupcasti kais
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I ja mislim da kod tog motora dolazi do stete ako pukne kais.ali proveri, pitaj u fiat Lancia klubu ili nekog majstora. u svakom slucaju sa zupcastim se ne treba igrati, a aklinasti ako pukne, naredis zeni da skine carapu i eto ti kaisa
Comment
-
-
-
Ima li neko neki savet za Peugeot?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
Na svakom autu menjam na period od 60-70000km iz razloga sto nije toliko skupo ,a mnogo znaci
Inace kad sam resio da prodam fiat una vozio sam bez zamene kaisa 140000 i coveku kome sam prodao sta god me je pitao da li radi ili ne ja sam mu sve lepo iskreno rekovo ti nevalja,ono ti nevalja....(u principu nista nije ni valjalo) ali jedino me za zupcasti nista nije pitao i posle dva dana pukne mu kais i tralala...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Laki jes da si mi drugar sa foruma, ali ako coveku nisi rekao da podhitno zameni kais jer si vozio ****nih 140,000 km onda si DJUBRE OD COVEK, ako je tako stvarno si me razocarao.Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment
-
-
ne sjecam se bas tacno koje auto bilo u pitanju (neki novi renault cini mi se) ali period zamjene kaisa je 160.000km. inace je jedan dugacki kais koji pogoni sve agregate.Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Stefane,ako ce se vredjamo i ti imas klempave usi
Meni je bio cilj da taj auto rikne i da pocnem neko """"""budzenje"""""' posto je kupljen sa skoro 700000km(citaj SEDAMSTO HILJADA) i ja sam ga unistavao i unistavao.....i tip koji je doso da ga kupi ja sam mrtav ozbiljan njemu reko da na autu nista osim svetla u kabini ne radi pa cak neki put i ono hoce da pobrljavi,bio je brzoplet,a meni ni na kraj pameti da mu kazem za zupcasti.
Bilo mi je krivo i ponudio sam da mu sredim kompletno glavu nasta je on reko da uopste nema potrebe jer se STVARNO nismo setili da tu stvar izkomentarisemo i reko je ebes 50eur.
Nisam djubre nego se savim slucajno desilo,mnogo se sve brzo izdesavalo i ebiga......
Nego,citao sam u nekim novinama da su neki proizvodjaci izbacili na trziste kaiseve koji imaju rok zamene na 300-500000km,jel neko zna gde ima da se kupe kod nas i uopste da li to ista valja!?Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55Meni je bio cilj da taj auto rikne i da pocnem neko """"""budzenje"""""' posto je kupljen sa skoro 700000km(citaj SEDAMSTO HILJADA) i ja sam ga unistavao i unistavao.....
Svaka cast...
Comment
-
Comment