Prevod

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shadow
    CBC Senator XXL
    • 23.09.2005
    • 555
    • Beograd

Prevod

Moze li neko da mi prevede ovo?

Motor: 2,0l 16v turbo

Bottendel: Block borrat 0,5 mm och planat, JE Pistons 0,5 öd med egen spec, total seal kolvringar, smidda verdi stakar, 3mm MLS packning ca 8,0 i komp, Balanserad vev ihop med koppling samt remskiva, Oljepump förstärk med smidda drev, ARP bultar till allt!

Topp:

Portad s? mycket vi v?gade med 34mm ventiler in & 33 ut.. 286 graders kammar med ställbara kamdrev, org lyftare, Org vattenpump + en el driven flödar rikligt..

Avgas:

Hemma gjort grenrör i 42,2 mm rostfritt med ca 55-60 cm l?nga primär rör, Turbo holset Hx58/50 74mm turbin och 67mm kompressor egen spec, 50mm wastegate, 4 tums avgassystem hela vägen fr?n turbon..

Tycksida;

3 tums tryckrör, Hemma byggd intercooler med kärna fr?n scania, 50mm Dump, Bl? semco överallt samt stora rostfria klämmor

Drivlina:

Tidigare orginal med förstäkt calibra turbo tryckplatta + 4 puckad sinter, nu 5 vxl rakskuren l?da med 2 skivig sachs koppling, svetsad diff med uppfräst l?da dör större audi knutar samt värre drivaxlar..

Styrsystem:

Tidigare körde vi med Prospark..
    Nu har vi bytt upp oss till ett DTA P8pro med tändspolar fr?n wv lupo

Soppasystem:

Tidigare 630cc nu 1680cc spridare, 14 liters hemma gjord fuelcell samt 3 liters catchtank, 2st Bosch 044 samt en volvo turbo pump, st?lomspunna slangar, grundtryck 4bar

Hjul:

P? gatan 18*8 tums allesio med toyo proxes T1s 225/35- 18

Race Mickey Tompsson 26/11,5-15

Kaross:

Breddade hjulhus runt om och rundade kanter ibak, Reiger spoiler kitt runt om med igenspacklade skarver, Helbur lackad i bilens färg, Lättad och urkapad s? mycket det g?r samt lexan rutor..
    2st sparco evo2 stolar samt 4 punkts bälten,
    Till sängongen 2005 tillkommer även stödhjul..

Effekt 2003: 288 kw p? hjulen nm ? pg problem med att f? fäste i bänken.
    2004 hann vi alldrig bänka bilen men enligt stickan s? va det runt 500.
    ?terkommer v?ren 2005 med tiktiga fakta.
    My crew is all fired up
    Y'all better just wise up
  • Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Koji je to jezik

madjarski, holandski ili neki skandinavski verovatno

znam i ja pomalo te uvrnute jezike:

Rakasta, haluan
    Sun luonas olla (vain) ja ainoastaan,
    Rakasta, niin haluan,
    Siksi vuoksesi rakas toivoen
    Rukoilen

Salu na stranu, ako je svedski, prevesce ti BOOST opusteno

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

evo ja ?u da probam, ono malo što sam nau?io u medjuvremenu, pa se izvinjavam za greške unapred.

donji deo/ blok motora
      blok poravnat i stublina izbušena na +0,5mm, pove?ana zapremina.JE klipovi Total seal karike, Verdi (kovane ?) klipnja?e, 3mmm ne znam šta je, balansirani zamajac, poja?ana uljna pumpa, ?

glava motora
      portovana sa 34mm usisnim i 33mm izduvnim ventilima, bregasta 286 stepeni sa podešavaju?om (slot) remenicom, ?, poja?ana vodena pumpa, ? elektri?no upravljano, ventilator hladnjaka ?

izduvni sistem
      42,0mm ? izduv dužine 60cm, turbo prirubnica navedenih dimenzija, 74mm izduvna turbina, 67, kompresorska turbina, 50mm WG, 4 cola izduv

usisni sitem

3 cola usis, Scania kamionski interkuler, 50mm kompresorski dump ventil, ??

sistem prenosa snage
      ?? nešto original sa poja?anom korpom za turbo i sinter lamelom (da nije ovo Opel neki u pitanju ?),
      novi 5 brzinski menja? sa.., nekakav poseban diferencijal sa nekom mešavinom Audi delova, pominju se poluosovine...nije mi baš jasno.

sistem paljenja

pominju se neke specifi?ne firme meni nepoznate, pominje se VW Polo...nije baš jasno

sistem dobave goriva
      nabraja se šta je koriš?eno, brizgaljke..... , Volvo turbo pumpa goriva 2 komad, regler pritiska goriva na 4 bara.

to?kovi, gume
      neki Alesio 18 cola,
      gume Toyo ili M. Thomson

karoserija

...razno. 2 trka?ka sedišta sa pojasom u 4 ta?ke

nadam se da nisam odmogao sa previše grešaka..
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• shadow
        CBC Senator XXL
        • 23.09.2005
        • 555
        • Beograd

Hvala Brick, preveo si mi skoro sve bitne delove. Josh samo da Boost prevede sta je radio sa menjacem, i sta je to 3mm kod klipova i to bi bilo to

Inace, pogodio si, to je Opel. Opel kadet GSi, turbo konverzija.
        This is the last race movie done by Fredrik and his brother Alex before Fredrik passed away june 7, 2006. This car is crazy! Rest in peace Fredrik.http://www...
        My crew is all fired up
        Y'all better just wise up

Comment

Working...
        X