Hvala na odgovorima.
Cash definitivno ne dolazi u obzir, lakse mi je putem lizinga, i to najbolje bi bilo operativnog, kako bi za 2-3 ili 4 godine zamenio auto za noviji.
Sto se tice Chryslera 300M ili Peugeot 607... ne isplati mi se, mnogo im je niska cena iznajmljivanja. Evo vam cene, pa cete se i sami uveriti.
Streech americka limuzina od 6m 100 eur/h
Mercedes S klasa 60 eur/h
Audi A6 novi model 40 eur/h
BMW petica E39, Mercedes
va e klasa, stari Audi A6, Peugeot 607 20-30 eur/h
Skoda SuperB, Passat B5.5, Opel Vectra C 15 eur/h
Iz ovoga sledi da bi mi najbolje bilo da uzmem nekog Lincolna od 6m, medjutim kako nemam nameru da se *ebavam sa njihovim odrzavanjem, dobro ce doci i S klasa. Ionako su ti Lincolni kitch, a S klasa je prevoz sa stilom
Ovo sve sto je jeftinije dolazi u obzir kasnije.
Cash definitivno ne dolazi u obzir, lakse mi je putem lizinga, i to najbolje bi bilo operativnog, kako bi za 2-3 ili 4 godine zamenio auto za noviji.
Sto se tice Chryslera 300M ili Peugeot 607... ne isplati mi se, mnogo im je niska cena iznajmljivanja. Evo vam cene, pa cete se i sami uveriti.
Streech americka limuzina od 6m 100 eur/h
Mercedes S klasa 60 eur/h
Audi A6 novi model 40 eur/h
BMW petica E39, Mercedes

Skoda SuperB, Passat B5.5, Opel Vectra C 15 eur/h
Iz ovoga sledi da bi mi najbolje bilo da uzmem nekog Lincolna od 6m, medjutim kako nemam nameru da se *ebavam sa njihovim odrzavanjem, dobro ce doci i S klasa. Ionako su ti Lincolni kitch, a S klasa je prevoz sa stilom

Ovo sve sto je jeftinije dolazi u obzir kasnije.
Comment