Visoka klasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Hvala na odgovorima.
    Cash definitivno ne dolazi u obzir, lakse mi je putem lizinga, i to najbolje bi bilo operativnog, kako bi za 2-3 ili 4 godine zamenio auto za noviji.

Sto se tice Chryslera 300M ili Peugeot 607... ne isplati mi se, mnogo im je niska cena iznajmljivanja. Evo vam cene, pa cete se i sami uveriti.

Streech americka limuzina od 6m 100 eur/h
    Mercedes S klasa 60 eur/h
    Audi A6 novi model 40 eur/h
    BMW petica E39, Mercedes va e klasa, stari Audi A6, Peugeot 607 20-30 eur/h
    Skoda SuperB, Passat B5.5, Opel Vectra C 15 eur/h

Iz ovoga sledi da bi mi najbolje bilo da uzmem nekog Lincolna od 6m, medjutim kako nemam nameru da se *ebavam sa njihovim odrzavanjem, dobro ce doci i S klasa. Ionako su ti Lincolni kitch, a S klasa je prevoz sa stilom
    Ovo sve sto je jeftinije dolazi u obzir kasnije.

Comment

• nijebitno
      CBC Senator XXL
      • 14.03.2006
      • 629
      • Modrica

Ne bi bilo lose da napravis anketu ovdje. Ne znam kako se to radi i da li mogu samo moderatori to da naprave, malo se raspitaj. To bi ti dalo glas naroda, mada vecina ovdasnjeg naroda su lafisti pa bi ti mogli ubrljati statistiku

Meni se cini da su dostojna konkurencija jedino Mercedes, BMW i Audi, prvenstveno zbog imidza, inace ima jos mnogo auta koja bi mogla zadovoljiti.
      Moj glas za Mercedes. Normalno treba vidjeti i da li ima neke bitinije razlike u cijeni odrzavanja. Sto se tice plina ja sam protiv, takodje samo zbog imidza, dok diesel ima cak mozda i bolji imidz u ovoj zemlji od benzina. Mogao bi i to stavidi u anketu.

A da li je u opciji ona produzena verzija BMW-a 7? I to mi djeluje dosta primamljivo za musterije.
      Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• CLD
        CBC Senator XXL
        • 08.02.2005
        • 1225
        • Belgija - ranije Luna-Chico

pa ako je S klasa 60 ? za sat vremena onda uzmi nju, ipak je tu profit u pitanju.

Comment

• Vladd
          CBC Senator XXL
          • 09.07.2006
          • 581
          • NBG

Cene najma su srazmerne i nabavnoj ceni i ceni odrzavanja. A troskovi koriscenja "lemo"-a su posebni, sa motorom od minimum 4,5L...

Umesto jednoga MB S klase, mozes da uzmes, skoro dva pezoa 607..

Poz

Comment

• Vladan
            CBC Senator
            • 18.08.2005
            • 248
            • Vuko.ebina
            • e46 325i

S jedne strane dvostruko odrzavanje i cimanje(2 x veca verovatnoca da ce se nesto pokvariti, plus vreme u servisu) a s druge uvek jedan auto u rezervi za nedaj boze. A isto zaradjuju - pod uslovom da imaju isto posla. Pitanje je kolika je potraznja za lavicima. Dalje, dve plate za dva sofera na istom nivou zarade, mesecni fiksni troskovi su veci. Jos jednom, po meni, Mercedes.

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

mozda bi Citroen C6 sa nekim najacim Dizelom .. bio zanimljiva @umetnicko/boemska@ varijanta ??
              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

nije jeftin za nabavku, jos je relativno nov pa se ne moze naci polovan za OK cifru.

Comment

• Kenno
                  CBC Senator XXL
                  • 21.08.2006
                  • 460
                  • Zenica, BiH

Jaguar XJ

Comment

• BRABUS
                    CBC Senator XXL
                    • 15.10.2004
                    • 2399
                    • London

Servisna mreza, prodaja delova, kvalitet ?

Comment

• Marko001
                      CBC Senator XXL
                      • 09.09.2006
                      • 1070
                      • Belgrade

Pa ja ne vidim zasto ne bi pug 607 mogao da ide za 40 evra/h, kao i 300M...

jeste da nisu mercedesi ali veoma lepo izgledaju spolja, a 607 ima i lep enterijer... velika je to limuzina, luksuzna...

samo udaris dobar marketing i mislim da bi to ladno proslo

ja bih ladno uzeo 2 komada 607 sa nekim dizel motorom, recimo 3.0 ili 2.2 koji vec ima...

Comment

• miroslavm
                        CBC Senator
                        • 13.02.2007
                        • 208
                        • Beograd, Zvezdara

Lično, ta dva auta mi nisu simbol neke visoke klase. To je za mene BMW 7, Volvo, Citroen C6- to je sve vrh ponude u toj klasi, može i Lancia Thesis. Medjutim, razmišljajući o tvom budućem poslu kao neko iz privatnog sektora, uvek pravim plan A i plan B. Dakle, zašto da zaradjuješ 400-500 po tom jednom jedinom autu. Zašto ne dva puta po 300 sa nekim više srednje klase, sa dva auta, a uz to imaš uvek rezervu za uskakanje ako jedan mora na servis. Za po 12 soma imaš da biraš. Ipak, odluka je tvoja, meni je audi lošija varijanta za taj tip delatnosti. Razmisli o onim modelima.

Comment

Working...
                        X