Boost vidi se da dugo odsustvuješ sa naših prostora i ne pratiš najnovije jezi?ke trendove.
Coco znam koliko voliš VW i da jednostavno nisi mogao da odoliš.Koliko sam razumeo nema?kog ambasadora u BGD, bi?e ti oprošteno!
Pantah(asocira me na jedan odli?an Ducati motor), sve i u svemu je politika,navikni se ve? jednom na tu ?injenicu!
Asocijacija je prili?no namerna (a i moj uobi?ajni nick "panta" sam ispustio).
Sa politikom ne mogu da se "složim", valjda sam suviše radikalno, revolucionarno, antiprotivan svakoj varijanti prodaje ****ta za glasove/poziciju.
Recimo da sa tvojim kolegama imam stalne za?evice zbog "nesprovo?enja zakona iz socijalnih razloga". A to u stvari tamo neki ?uvaju fotelju kako svoju tako i svog ministra. Sre?om oni sa kojima stvarno moram da sara?ujem su se navikli na mene i moje bubce. A moram i da priznam (nerado jer su mi, kao i svakom poštenom saobra?ajnom srbinu, policajci najomrženia životinjska vrsta ) da u poslednje vreme stvarno ima pomaka na bolje, i kadrovski i u na?inu razmišljanja. U malim koracima. U prokleto malim koracima.
Moj drugar ima rover 214 sa hondinim 1.6 sohc vtec motorom, taj motor u njegovom roveru ne podleze euro3 standardu, dok honda sa istim motorom ima euro3 i moze da se uveze.
On sada vozi na PG table i pre neki dan mu je istekla registracija...
Comment