Jos jednom: ko je tebi sta rekao?
Auto pogodan za vucu prikolice sa gliserom...
Collapse
X
-
Originally posted by Marko001Originally posted by 206Pa bez mnooogo Nm nece mu bas prijati, a sa lamelom se unapred pozdravi
a koji onda auto da planiram kao sledeci a da nije mnogo skup? verovatno mi treba dizel zbog obrtnog momenta?
da li bi mogli da prodju laguna II 1.9 dci ili mondeo II 2.0 tdci?
ne znam koliko tacno konja imaju, mislim oko 130 da oboje imaju...ali verujem duplo vise NM od moje benzinske omege.
Comment
-
-
pa ono sto znam je da VW 2.0 tdi ima 320 NM i 140 konja, a ovi (laguna i mondeo) ako se dobro secam imaju malo manje, racunam oko 290-300.
a planiram od bg do grcke i nazad,do istre i nazad, do budve i nazad, nije bas malo
jedino sto ne bi vukao jos svoju tezinu, jer ako camac ima 600 kg ukupno i prikolica nemam pojma koliko, ne verujem da ima vise od 200 kg, to je 800, a auto ima skoro duplo vise...
Comment
-
-
Nema tog automobila sa pristojnom cenom koji ce bez problema izvuci camac iz vode.
Moj jedan prijatelj iz Idaha ima camac koji je tezak nekih 1,000 pounds (450 kg). On vozi Chevrolet Silverado sa 5.3L V8 motorom i 295 hp. Kad sam letos bio kod njega odluci on da odemo do Snake River. Video sam tad licno koliko treba pickupu od 295 hp da uzvuce jedan camac prosecne velicine iz vode. Na pravcu je isao bez problema, ali kad ga je vadio iz vode i usao na uzbrdici pickup nije ni malo jednostavno objavio posao.
Comment
-
-
A verovatno kosta jedno 300$ pa predstavlja jako dobru vrednost za dati novac.
Nego salu na stranu, sto ne bi uzeo karavan omegu sa nekim jacim motorom i uzivancija, prostora koliko hoces.
Comment
-
-
A prtljag, gorivo, putnici i te sitnice?
Ja bih ti iskreno savetovao da ponovo razmislis o tome...ne zbog auta i mogucnosti da sve po povezes, vec zato sto ne da ce papci da ti se otegu, vec je toliko ZAMORNO slepati prikolicu sa ne malim teretom na toliku razdaljinu, ako na to nisi navikao ili radio to vec par puta ranije...
Comment
-
-
Originally posted by HorsepowerNema tog automobila sa pristojnom cenom koji ce bez problema izvuci camac iz vode.
Moj jedan prijatelj iz Idaha ima camac koji je tezak nekih 1,000 pounds (450 kg). On vozi Chevrolet Silverado sa 5.3L V8 motorom i 295 hp. Kad sam letos bio kod njega odluci on da odemo do Snake River. Video sam tad licno koliko treba pickupu od 295 hp da uzvuce jedan camac prosecne velicine iz vode. Na pravcu je isao bez problema, ali kad ga je vadio iz vode i usao na uzbrdici pickup nije ni malo jednostavno objavio posao.
Originally posted by 206A prtljag, gorivo, putnici i te sitnice?
Ja bih ti iskreno savetovao da ponovo razmislis o tome...ne zbog auta i mogucnosti da sve po povezes, vec zato sto ne da ce papci da ti se otegu, vec je toliko ZAMORNO slepati prikolicu sa ne malim teretom na toliku razdaljinu, ako na to nisi navikao ili radio to vec par puta ranije...osim ako mi se zena ne ugoji
a verujem da je zamorno, ali za sve postoji prvi putdo sad sam vukao par puta jedino obicnu prikolicicu
Comment
-
-
Originally posted by Marko001Originally posted by HorsepowerNema tog automobila sa pristojnom cenom koji ce bez problema izvuci camac iz vode.
A brod je inace bio slican ovom, samo veci.
Comment
-
-
Mora da su ti US kamioni malo vece kante nego sto sam mislio ako imaju problema sa 450 kila camca - kako li sam ja izvukao neke 2 tone iz vode, uzbrdo, u 2.brzini, nikad necu znati. Ovi evropski precenjeni automobili to nekako lakse rade, izgleda.
@Marko
Izvucices ga i bez dizalice, ako dodje dotle (nije bas da nece da oseti, ali...)
Originally posted by HorsepowerZbog cega onda i ne platis nekome da ti odveze gliser po potrebi? Ili iznajmis kola po potrebi?
Comment
-
-
Originally posted by CLDsto ne bi uzeo karavan omegu sa nekim jacim motorom i uzivancija, prostora koliko hoces.
ali mi se takve varijante preko 2.0 bas i ne svidjaju jer preko 2.0 deru sa registracijom, osiguranjem i taxama... ako bas mora uzeo bih naravno i 2.5, ali ako 2.0 tdci moze da obavi posao bez posebnih problema onda mi se ne uzima...
Originally posted by Horsepower[
kakvo ti je bre ovo cudo? pa ovo nije ni gliser ni brod ni camac, nesto peto...
Comment
-
Comment