i ja se danas sretoh sa crnim passatom na isljucenju sa autoputa posle plavog mosta ! cini mi se 3.2 fsi (mozda gesim nesecam se bas najbolje). spolja skroz seriski sa civilnim tablicama! platio sam kaznu za preticanje kolone na punoj liniji (2000din dobio potvrdu o placanju ). sa ovima nema sale!!!
Presretaci i u Srbiji
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
za sada su dva broja potvrdjena...
BG-895-057
BG 895 805
znaci, crni Passati, ne tipicnih motora ( FSI, V6... ) ne svakodnevni 2.0 TDI sa prekrivenom tablom iza zadnjih naslona za glavu... Obratite paznju...
Comment
-
-
Comment
-
-
Kad spominjete presretace da i ja nesto kazem.Ima ih i ovde u belgiji,ali su im autici razni i nemogu se bas popamtiti.Proslog vikenda smo malo skitali,i u povratku kuci na auto putu smo poceli malo da se "zezamo",ne trkamo se ali onako malo brze i ulaz izmedju vozila i tako.Nasa troja kola, mene preticu obojica sa leve i desne strane,i ja onako izmedju nabodem gas i izvucem se ispred.Samo sam primetio ucestalo blicanje iza mene,u retrovizoru je bio sivi ford focus.
Smanjio sam brzinu na dozvoljenu,oni me pretekli i onako prstom preteci odose dalje.
Nauk: nikad vise !!!
Comment
-
-
Nisi nam rekao samo kojim prstom su ti..
Evropo eve nas, realno ako su kaznice po 2-3 hiljadarke koja je tu njihova racunica?? Svaki put kad nacepi papucicu on 1000-ku izbaci kroz auspuf , a jos celu stvar opsluzuje njih trojica
Ovde fale samo evropske kazne da bi sve to imalo nekog smisla
Comment
-
-
Ljudi, iz pouzdanih izvora (koji, cenim, zna pametnije u životu da potroši vreme nego da mi daje neproverene informacie) sam saznao da je za Beograd u subotu od 14 - 22h spremna opšta kontrola saobraćaja. Zanimljivo je da će biti i neobeleženih automobila, tako da obratite pažnju.
Tako da, ne zaboravite dokumenta, pojas, 60 je ograničenje u gradu, osim ako ne piše manje, vidite je l vam obavezna oprema na gomili, pazite se pravaca gde je lako staviti radar, gde parkirate, puštajte pešake, ne ostavljajte kola po Bulevaru i Vojvode Stepe i slične stvari koje se lako utvrde kao nepoštovanje propisa.
Napomena: važi za SVE učesnike u saobraćaju, tako nema potrebe da pišem da motoristi nose kacige, a pešaci ne prelaze van pešačkog
Comment
-
-
...a tvoj dosije se u MUP-u verovatno vodi pod shifrovanim nazivom "partibrejker"...
Comment
-
Comment