nisam nigde nasao da su postavljeni snimci kako nekog lociraju i prate mu kretanje i prekrsaje,kao sto ima ono "miseluk bridge",gde je obelezeno broji vozila i prati brzinu
vidjao sam vozila na kojima pise nesto u fazonu brojanje saobracaja,uglavnom u centru Batajnice i mislim da sam video i negde u gradu na nekoj raskrsnici
u pitanju su bila zastavina vozila
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Policajac moze i iz busa da istrci ako ima opravdan razlog, je li i bus onda presretac?
Naravno da moze iz busa da istrci, naravno da bus nije presretac, ali policajac tada radi u skladu sa zakonom, jer kada zavrsi svoju smenu ne znam 12 sati recimo i krene kuci po zakonu mora da intervenise ako vidi K.delo ili je saob.nezgoda ako je u uniformi regulisace saobracaj u slucaju da ima potreba za tim a ako ne, onda obavestice dezurnu ekipu. Mada takvih je 10%.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Pa od ovih novijih samo golfovi, ali onu su sto kaze Sri za po gradu, nista novo nema, to sto je nabavljeno to je to za sada, realno i ne treba ih vise dovoljno je i ovih 10-12 sto imaju.
Comment