parkiranje na "zelenoj povrsini"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

parkiranje na "zelenoj povrsini"

malopre na vidikovcu kod pijace,dodje panduracija sa paukom i pandur slikao nas deset(automobila) koji su parkirani na zelenoj povrsini,to jest na ZEMLJANOJ izmedju drveca de se prodaje onaj otpad sa carsava i kartona..
    dali znate kolike su kazne,posto mi nije nista zakacio za brisac...??
    i za koliko obicno stizu i imali neke odbrane od istih??
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • Williams
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 556
    • Beograd- Cerak

Mislim da nemaju prava da ti naknadno salju kaznu. To ili ti odmah zalepe, ili ga pauk odnese. U svakom slucaju kazna predvidjena za to je 2000 dinara.

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

videcemo sta ce biti "S,KUTJOM"
      uglavnom vrlo "homo" fazon... pa on moze slika 100 kola za 30 minuta..malo li je za lopove a?
      bezveze....
      ako ima neko jos iskustvo neko ili zna nesto uvezi kazni "sa digitalcem" nek napise...

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

@malo li je za lopove a?
        bezveze....

vidis onirade za drzavu , a drzava se trudi da odrzava travu , da je drzi u redu , a ti frajer se parkiras na njihovo vlasnistvo , dali bi se ti bunio kada bi tebi neko dosao u dvoriste i parkirao se na travu ??
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

Odrzavaju oni svoje "pedu"
          nikad travu tu nisu ni zasadili...pijaca je ogromna..maltene nigde parkinga nema...
          ponasaju se ko krokodili kad vataju one Gnu-antilope prilikom migracije kad upadnu u reku....
          znaju da je subotom i nedeljom ogromna navala na tu pijacu a parkinga ispred okolnih zgrada(znaci pijaca NEMA svoj parking)jedva ostane za par kola..a dodje nekoliko stotina kola na pijac pa ti vidi...
          zamisli da odes u neki tamo-vas hiper market ili bilo sta drugo .... da unutra udje 1000 ljudi,izadju sa namirnicama...a da nema nigde parkinga,nego te cekaju panduri i pauci u zasedi...,gde da se parkiram ?,na 1 kilometar od pijace??
          pa da nisam parkirao na "zelenu" povrsinu,pauk bi me odneo sa ulice....ovak ovaljda nisam "ometao" saobracaj ..pa me nije odneo,ali zato me slikao sto sam na ZEMLJI..
          e ... prijatelju...nije to uredjeni kapitalizam kao kod tebe ili u Svedskoj,Islandu ..sta ti ja znam...ovo je bre ....neznam ni ja sta...

uglavnom da su panduri u novom Grande Puntu...za TO ima para..
          jeli @SAABPOWER ?... jel kod vas policija vozi bolja kola u patroli od ogromne vecine gradjana(da neracunam mnoge koji nemaju nikakav auto),kad kazem bolja kola mislim osnovni model neracunam opremu koja se dogradjuje specijalno za policiju unutra?

Comment

• Williams
            CBC Senator XXL
            • 07.02.2006
            • 556
            • Beograd- Cerak

Mom drugaru su ispred zgrade odneli auto, jer je na "zelenoj povrsini", tj neko blato i preko njega shut izmedju ulice i prvog mesta na parkingu.
            Kazu da su odneli jer je bilo po pozivu, a ja bih te sto nemaju sta da rade sve uza zid.

Comment

• SAAB PoWeR
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2005
              • 1394

@..sta ti ja znam...ovo je bre ....neznam ni ja sta...

mozes pricati sta hoces , ali kriv si ...
              ziveo sam u srbiji 10 godina i znam kakav je mentalitet ljudi , pazi BEZ IKAKVE UVREDE , govorim sada posebno za beograd .
              tu se prvo ljudi trebaju nauciti kulturi , koja nece doci pitaj boga kada , ljudi nemaju ni grama kulture (cast izuzecima ) koih je jako malo

ljudi su navikli da se bune iako nisu upravu i uvek misle da ih neko krade i vara ....

vidis ovaj rezim u usa se meni licno svidja

kada bi ja ovde parkirao na travu , nebi dosao jedan policajac nego njih nekoliko , napisao bi mi kaznu , iaoko bi ja auto odmah smakao , znaci nebi mi oprostio , ako bi se bnio , rekao bi mi , idi na sud i objasni sudiji i okrenuo bi se i otisao , ako bi odmah napravio neku novu glupost , uhapsio bi me ... i VERUJ OVI SE OVDE NEPRDOMISLJAJU TAKO LAKO

ODES NA SUD KAZES SUDIJI STA SE DESILO , on kaze ok nema veze nemoj vise , samo plati , ti se pocnes buniti predjes granice , mogu te zadrzati u zatvoru , jos ako je neki opiceni sudija moze te osuditi , da moras recimo 7 dana ca kupis papirice po parkovima u gradu ....
              i bla bla bla da necrtam dalje vidis takvim postupanjem , vlasti uce narod sta treba a sta ne ...
              znam da ces imati izgovor i na ovo , ali nezaboravi ti si iz b.......

BEZ LJUTNJE

Comment

• zoranbg
                CBC Senator XXL
                • 23.03.2005
                • 4098
                • Rooster's Hill , Beog
                • Grande Punto 1.2

to ti se cini u vezi beogradjana..to je sto si ziveo u BG a nisi iz BG .. nisi se "primio" kao tamo...,to je ko ja sto se nebio "primio" u Sarajevu naprimer ...
                koliko ono bese?? 2 miliona i 400 000 u zatvorima ccc....
                sloboda je kad znas da se ponekad mora i "skupstina da zapali"

problem je u selektivnoj pravdi...sto nezadje policija po svim naseljim oko pijace: vidikovac,labudovo brdo ,pevac...etc ... pa neslika automobile nego samo tu...
                kazem ti smesno je kad samo oko pijace oce da naprave Svajcarsku..

Comment

• SAAB PoWeR
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2005
                  • 1394

po gore nabrojanim blokovima ,verujem nema toliko vozila kao na pijaci , JEL TAKO
                  vidis na pijci se mogu videti svakakvi mangupi koi parkiraju gde stignu , da bi se narod naucio sta se sme a sta se nesme , naravno da ce ih uciti na takvim mestima gde ima vise ljudi ...

@kazem ti smesno je kad samo oko pijace oce da naprave Svajcarsku..

vidis to je ono sta ti ja pokusavam reci , ja tebe ne razumeme , sto ti je toliko tesko da razmislis imalo .

ajd ovako da probam

imas kokosinjac a par kokoski nose jaaaja svuda po stali i dvoristu a sve ostale kokoske nose jaaaja u kokosinjcu , treba ti veca kolicina jaaaja u kratkom roku , GDE CES PRVO OTICI DA KUPIS JaaAJA I ZASTO ?
                  ok to je jedan primer sto se tice kolicine

sada drugi sto se tice ucenja

vlasnik si jeden firme , imas vaznu informaciju , dali ces ici od radnika do radnika i svakom posebno reci koju vest imas , ili ces sacekati za pauzu i kad se svi okupe na jednom mestu , otici medju njih i iz jednog udarca svima reci ...

Comment

• sErGiO
                    Moderator
                    • 30.01.2007
                    • 2769
                    • Neko selo pored Beogr
                    • Alfa Romeo 156SW

Problem je u tome sto nema parking mesta, pa ljudi moraju da parkiraju gde stignu. Neka naprave normalna parking mesta pa onda neka izigravaju pravdu. U tom slucaju bi imali pravo da naplacjuju kazne za parkiranje na zelenoj povrsini ili bilo kakvo drugo nepropisno parkiranje. Nesto ne verujem da u USA oko pijace nema nigde uredjenog parking mesta. Sve to sto SAAB PoWeR prica je lepo ali nazalost nije primenljivo u Srbiji, a narocito ne u Beogradu

Comment

• milan_g1
                      CBC Senator XXL
                      • 07.02.2007
                      • 863
                      • Karaburma

Kada drzava obezbedi da gradjani zive po tim pravilima onda je najnormalnije da se naplati kazna, a ovako ispada reketiranje, naplaciju ti nesto sto ne mogu da ti omoguce!
                      "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• sErGiO
                        Moderator
                        • 30.01.2007
                        • 2769
                        • Neko selo pored Beogr
                        • Alfa Romeo 156SW

Upravo to.

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

Jasno je nama ali ljudima koji ovaj forum izmedju ostalog koriste da ne zaborave srpski jezik nije jasno jer su zaboravili kakva je situacija ovde (no hard feelings). Ja bih bio najsrecniji kada bi mi drzava omogucila da otplacujem nov auto i da imam parking gde god mi zatreba i uopste se ne bih bunio da placam kazne kad prekrsim zakon. A ovako, ako se placa kazna da bi nekom tamo uniformisanom licu ispunio normu, a onaj sto vozi veliki auto za zatamljenim staklima to ne mora, pa normalno da m je krivo...

Ovo je vec off, sorry
                          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

@SAABPOWER ... za J_A_J_A si u pravu..ali za ovo drugo nisi..
                            nema ovde neke strategije...sve je to da se uzme lova,ispuni norma,navuce jos para..itd.
                            ko zna..mozda na toj "zelenoj povrsini" neko uskoro dobije dozvolu da sagradi soliter od shljako blokova..nebi bilo prvi put

nema u ovoj temi sta da se "raspravlja"..interesovalo me dali mogu na taj nacin da me kazne i kolika je kazna ako dodje..da se nebi kad dobijem plavu kovertu.

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

koko se secam za zelenu povrsinu je naj jaca tj 8k. nemoj me drzati za rec ali mislim da je tako. a drugo, saab je upravu sto se kulture tice. ovde bre 80% ljudi ne zna da vozi a kamo li da parkira kola. parkiraju se gde i kako stignu, ja ocu da posizim kad kod mene u ulici nemam mesta za parking ispred svoje kuce jer je neki ljaljo parkiro za trojicu. u beogradu ima svega a beogradjana po najmanje. ajde, napravite anketu medj nas forumase ko je koja generacija koja je rodjena ovde. 90% vas koji ste ovde rodjeni jeste Bgradjani ali vam roditelji nisu... kada sam silom prilika morao da menjam mesto stanovanja izabrao sam BGD posto kao naj veci grad u regionu nudi naj vise tj nudi izbor, ni sanjao nisam u kakve cu sve stenare da zavirim ne bih li nasao sebi stan i kakvih sve ljudi ima a nazivaju sebe beogradjanima. Bez ljutnje drugari ali ovo je jedna takva selendra da ja nemam reci...
                              sorry za off ali bilo je jace od mene...
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                              X