samo bih zeleo znati da li postoji ?
Nissan KLUB u Srbiji i okolici
Collapse
X
-
Nissan Almera 2.2di
Pozdrav,
I ja od neke teme da pocnem, ovo mi je prvi post na CB forumu a pre ovog foruma posecivao sam VG forum, ali tek sada vidim da su svi sada ovde. Super. Naime trazim na ovom forumu vlasnike nissana kako bi razmenjivali iskustva o tim vozilima. Samo je pitanje da li nas ima u dovoljnom broju.
Posedujem Nissan almera 2.2di, hatchback varijanta.
Sa njim sam presao nesto vise od 1000km i za sada sam zadovoljan, ali me zanima nesto vise o odrzavanju, servisu, delovima i tako to...Nissan Almera 2.2di hatchback
Comment
-
-
Evo još jedan sa Almerom1.5S benzinac 2005. godište sa Tekkna opremom. Do sada je prešla oko 35000km, servisira se u Novom Sadu u ovlaš?enom servisu. Za sada sve besprekorno.
Znam još jednu u mojoj okolini sa 1.5dCi motorom, tako?e 2005. godište u Visia opremi. Taj reno motor se pokazao kao vrlo izdržljiv. Za 2.2di i 2.2dCi ne znam kako se ponašaju.Panonski Mornar
ALMERA 1.5S Tekna
Comment
-
-
Vidi u oglasima, lik ima otpad za nissane u kaludjerici, negde kod radmilovca, br tel mu je na 063 259...., tako nestoKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
Comment