Pozdrav za sve Nissandzije. Kupio sam ovaj auto pe par meseci i stvarno sam prezadovoljan. Auto je prava mala zujalica. I ja sam zainteresovan za forum,druzenje,okupljanje....
Nissan sunny 2.0 Gti, 140ks
Pozzz
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Nissan Sunny 2.0 Gti , Megan 1.5 dci
Ja sam druze zainteresovan pa hajde malo da se organizujemo....
Koliko sam ovde primetio ima dosta ljudi koji voze nissan-e
Mozemo li ovde otvoriti klub na forumu???
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Nissan Sunny 2.0 Gti , Megan 1.5 dci
Evo i mene
Nissan Almera 2.0d 55kw 98god od 2004te je kod mene samo redovan servis (na 10.000km) i potrosni materijali ( kajsevi, lamela, amortizeri, lezajevi nosace motora sam zamenio pre 5.000km).
ali auto se toliko dugo vuce do 100tke da mislim da bi mogao da odspavam jednu partiju
Evo i mene u buducem klubu (primera 1.8, 2001). Pazario auto prosle god. i presao do sada 20k km (ukupno presla 150k). Za sada bez ikakvih problema.
Posebno zadovoljan potrosnjom od 8-8,5 lit. plina (zavoli sekvent.)
Interesuje me gde s emoze naci literatura za Almeru Tino 2.2 DTi.
Gde se nlaze servisi za Nissane i kakva su iskustva.
Ima li privatnika koji drze otpade za NISSANA (jer zbog par polomljenih lajsni ili svetala iluzorno mi kupovati novo)
Pozdrav!
Posto su ALFADJIJE vec imale par skupova PREDLAZEM DA SE i mi NISSNDzije skupimo. Za pivo ili sok uvek ce biti...a KLUB je ipak KLUB.
Osmislicemo i znakove, iskaznice i ako treba majice...
LJUDI necemo kazemo
SAJONARA
ali ce kazemo JARANI GDE STE DASTE!!!!
Ja sam potencijalni član kluba (Almera Tino 1.8) , a mogu da dovedem još dvojicu drugara s Almerama 1.5. Vozio sam Almeru 9 godina i sad opet ... (i posle Tita, TiNO)..
Ko mi nabavi user manual na srpskom za Almeru Tino (u štampanom ili PDF formatu)... vodim na ćevape...
sve novjalije od nissana ja sam ponosni vlasnik jednog matorka cherry n12 1.5gl 200000 i tek mu je uradjeno osvezavanje motora majstor kaze da ako su dobri delovi jos 200000 prelazi sto se tice servisa i delova ja nabavljam delove u as forma nbg preko puta kineza a stvarno bi trebali oformiti klub nissandzija pozzz
tek sad sam video da ima nesto i o nissanima,imam nissan terrano 2 2001/02 kupljen pod garancijom presao sa njim za 5godina 140000km asvalta,brda,dolina i drugih jendeka,nigde stao,nigde zaglavio,odusevio me,ima par sitnica koje mu zameram (manjak opreme,losija zavrsna obrada) ali kao masini NISTA.
ima jedan dobar servis u rakovici ja sam bio kod vasica ali su pukli sada sam sa servisom u rakovici kod momka koji je 10godina radio u vasicu pa ako nekog interesuje.....
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment