Dobro mozda nije bas toliko cudna ali nikad mi se ranije nije desilo pa reko' da se raspitam.
Vozio sam oko 20h ulicom J.Gagarina ka blokovima. Nema sanse da sam presao 70km/h i poslednji sam presao sine(posto rade nesto tamo na raskrsnici kod buvljaka, postoji preusmeravanje pa se prelaze ne bas plitke sine) i zaostao za kolonom posto sam dosta nizak. E sad mali pacov me zaustavlja(tamo kod onog drveta, standardna lokacija u J.G.)i nesto se ispaljuje kao pokusava da bude sluzben ali mu ne ide i kao trte mrte vozio sam 82(ogranicenje 60)??
+ nisam se vezao . Rek'o kako 82?? preispitujem se, nema sanse, uzima mi dokumenta i daje dobro uhranjenom kolegi u 307-ici. Sad razmisljam da ga napusim ali svejedno ce mi naplatiti pojas pa ako budem fin mozda i prodjem. On tu nesto pokusava da me natera da ponudim $$$ a ja mu kazem pisi kaznu. Nije mi pravo da pise i prekoracenje kad nisam kriv pa ipak odlazim do kolege. On tu nesto gde radis, jesi li osudjivan(???
) itd... Ja pitam pa gde sam vozio 82 a on kao 400-500m nize??
i to merio onom pucaljkom iz 1912. Mislim ocigledno je uhvatio nekog drugog plus mnogo daleko za taj praistorijski tip plus nema ni da mi pokaze dokaz sa radara snop preveliki...ma nema bas nista. Debeljko kao ajde sad cemo da proverimo ako nemas nikakav prekrsaj onda ovo nije problem
(znaci ja vec u nesvest od izjava). Mali pacov dobacuje : i pojas i pojas!!. Ja se pravim lud ne dam ni dinara. Debeljko upisuje moje podatke u neku svesku. Stize provera sa centrale da sam
i on kao izvoli dokumenta.
E sad ja zbunjen: ovaj...a kazna? - "Pa sta kad nemas nista kod sebe". Odlazim sa nevericom i imam jedno pitanje: Da li moze da mi pise nesto naknadno posto nije popunjavao nikakav formular? Kapiram da mu je ono cisto za evidenciju, rutinske kontrole i sl.
Vozio sam oko 20h ulicom J.Gagarina ka blokovima. Nema sanse da sam presao 70km/h i poslednji sam presao sine(posto rade nesto tamo na raskrsnici kod buvljaka, postoji preusmeravanje pa se prelaze ne bas plitke sine) i zaostao za kolonom posto sam dosta nizak. E sad mali pacov me zaustavlja(tamo kod onog drveta, standardna lokacija u J.G.)i nesto se ispaljuje kao pokusava da bude sluzben ali mu ne ide i kao trte mrte vozio sam 82(ogranicenje 60)??

E sad ja zbunjen: ovaj...a kazna? - "Pa sta kad nemas nista kod sebe". Odlazim sa nevericom i imam jedno pitanje: Da li moze da mi pise nesto naknadno posto nije popunjavao nikakav formular? Kapiram da mu je ono cisto za evidenciju, rutinske kontrole i sl.
Comment