Originally posted by @
Lopez efekat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Golf 5 je jedan od promasaja VW-a i trenutno je jako zasluzan za stanje VW-a. Problem je u tome sto je previse kompleksno dizajniran, tj. ima dosta delova koji su komplikovani da se naprave i mnogo kostaju a ne donose nikakvu prednost normalnom kupcu. Tipican primer je zadnja multi-link osovina. Takodje, elektronika koja je ugradjena je suvise komplikovana i dovela je fabriku do velikog skoka troskova treninga servisera.
Rezultat je taj da je Golf u svojoj klasi za kog najvise vremena treba da bi se napravio, sto rezultira u visokim troskovima u proizvodnji / manjoj produktivnosti (koja u kombinaciji sa 28h nedeljno koje VW radnici rade u Nemackoj ubija). Konkurencija ne spava i sve je blize tom mitskom vozilu...
Zbog svega toga ce sesta generacija Golfa da izadje godinu dana ranije. Bice manje komplikovana od 5-ce i naglasak ce biti na stednji troskova proizvodnje.
Price tipa Hyundai, Kia & Co nikad nece dostici Golfa su price za malu decu....iz prostog razloga zato sto Golf nema apsolutno nista nedostizno u sebi, osim imidza neprikosnovenog kvaliteta i nekvarljivosti u zaostalim krajevima.
Mozda ce Koreancima biti kao i Japancima tesko napraviti auto koji ce biti konkurentan u visoj i visokoj klasi, ali za Golf klasu nije nikakav rocket science napraviti konkurentan auto, narocito ako si firma u ekspanziji.
Comment
-
-
Huyndai je nedavno skapirao da na instrument tabli plavo-crveno-zelena kombinacija ne ide, i ima jos puno toga oni da savladavaju! Duuug je put njihov do priblizavanja kvalitetu i imidzu VAG-a, po meni i nepremostiv!
A sto se tice onog lepotana i30 koji je u "Golf" klasi, cena mu je visoka! Samo 3000e jeftiniji od Golfa! Golf nije nesta extra, ali je brand, iako nije, ko sto kaze Brabus, rocket science, kopirati ga! Sto se tice nekog rivalstva u visokoj klasi, od toga nema nista!
Comment
-
-
Opel je tu dobro odvagnuo i shvatio da je bolje da napakuje tudje motore jer ne mora onda sam da ih pravi, a dobrih motora ima dovoljno. Sve sto treba da uradi je da napravi ljudski auto koji ce biti kvalitetan (Astra H, kad vec pricamo o toj klasi) i evropskog dizajna i da napravi uspeh. To je i uradio. Ne previse komplikovan, ocigledan, dovoljno velik, ne pretvrd, odlicna zavrsna obrada i eto... U kombinaciji sa Fiat JTD motorima - idealna kombinacija...
Sto se tice i30 ili C'eed, meni se dopada auto (iz novina, nisam ga jos video), a najvise mi se dopada garancija.
Comment
-
-
Evo sta se desava pod garancijom: Kia u garanciji u ovlascenom servisu:
Citat sa Vrele gume foruma
"E sad ja sam hteo da opisem servis i cene odrzavanja....
U tih prvih desetak hiljada nije bilo problema osim sto sam primetio da ponekad kapne po kap ulja ispod kola ali posto je odozdo zasticen komplet sa nekim limom nisam mogao da vidim odakle je kapalo.To sam naravno napomenuo u servisu da pogledaju.
Garancija je 100.000 km ili tri godine.Zavisi sta pre potrosis...
Ostavim kola i odem.....rekose mi da dodjem za 2 sata.Servis se zakazuje ali ja sam dosao kada su imali rupu pa sam uleteo odmah.
Posle nekih sat vremena zovu me iz servisa i kazu da kola moraju da ostanu do ponedeljka jer je "otisao dihtung na radilici" i tu ima mnogo posla.Inace to je bio petak ujutru.U ponedeljak zovu i kazu dodjite po kola.Daju mi da potpisem neke papire na kojima pise da garancija podrazumeva popravku curenja ulja.Pise u izvestaju majstora:Ulje je curelo na filteru ulja zato sto se pomerio dihtung.Pa ja pitam zasto je zbog toga 3 dana auto u servisu,kad ionako menjaju filter ulja pa to skidaju,i zasto ste mi rekli da je otisao dihtung na radilici?!Kaze,pa nema veze sta te briga kad to pokriva garancija.Vi samo imate da platite zamenu ulja i filtera sto iznosi 18.000 dinara.
Pored mene zena dosla po kola i treba da plati racun.Vidim na racunu(imao sam vremena jer je dugo brojala pare ) specifikaciju materijala.Pise zamena lamele,podmazivanje,metlice brisaca,popravka grejaca zadnjeg stakla......Cena 58.000 dinara.....
Pa ja mislim da to nije ni za majbaha toliko skupo a ne za KIU....
A brat ima KIA Sportage star godinu dana i servis na 60.000 km je bi oko 500 Evra.Nisu menjani ni kaisevi ni nista vece.Standardni servis......
Mislite o tome....
Objasnjavaju coveku da se garancija prekida ako zakasni na servis vise od 1000 kilometara.Znaci ako je na 10.000 km imas do 10.999 da dodjes ili gubis garanciju.A ranije dodjite ako vidite da vam trosi ulje.Pa kako da trosi ulje kad je potpuno nov,pita on.Verujte mi desava se,a ako se to vama desi naplaticemo vam samo materijal a ruke su gratis......Boze..."
Takva garancija, neka hvala. Bolje da ja vozim VW, i pijem Coca-Colu dok mi menjaju ulje za 70evra, da vozim auto dve godine i prodam ga uz minimalni gubitak cene. S aHuyndaiem/Kiom, posle 2 godine nebi mogao da iscupam pare ni za veliki servis! A auto covek treba i da promeni. Ne da mu kupi prsten i venca ga!
Comment
-
-
pa onda donosi sud sta je bolje.
iza teksta/ naslova koji ti tako smeta stoji Auto Bild pa se njima žali šta su i kako zaklju?ili.
Ovo sto si ti link je slikovnica
u je, AUto Bild naprasno postao slikovnica
do pre 24 sata si ga sr?ao citiraovolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Verujem da si puno puta citao iz casopisa, sa neta trestove gde se radi o poredjenju Nesto vs Nesto. Ja to ovde nisam video. Namena onog teksta nije ni bila da sluzi kao sud sta je bolje. Za takve zakljucke idu pravi testovi, sa ciframa, ubrzanjima, zaustavnim putevima, rastavljanjima na 100000km, itd
Comment
-
-
Originally posted by sw.brickpa onda donosi sud sta je bolje.
iza teksta/ naslova koji ti tako smeta stoji Auto Bild pa se njima žali šta su i kako zaklju?ili.
[quote:ghzl2g77]Ovo sto si ti link je slikovnica
u je, AUto Bild naprasno postao slikovnica
do pre 24 sata si ga sr?ao citirao[/quote:ghzl2g77]
Sta si navalio jel ti ne ?itaš
Citat sa Vrele gume foruma ....Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
trestove gde se radi o poredjenju Nesto vs Nesto. Ja to ovde nisam video.
izgleda da nisi..
ljudi, i to 3 urednika Auto Bilda, za koje možemo da pretpostavimo da dobro poznaju osobine Golfa su re?ima opisali svoje utiske i poredjenja iz vožnje I30 prema tim poznatim osobinama.
po njima Golf se nije proslavio.
radili su i veliki test, tzv uporedni test koji ti priželjkuješ samo nije objavljen on line, na izvolte ve? se kupuje (takodje online).
nisam hteo da te zamaram, zato sam naveo samo tipi?ne ocene/ utiske onih koji su to testiranje radili iz razloga da se spozna realnost kako je vide Nemci.
ti stalno tvrdiš na osnovu svojih zapažanja da je Golf neko nedostižno ?udo od tehnike i daješ neke "jake" ocene o superiornosti VW u toj klasi.
pri tome nisi niti video niti probao niti išta znaš o I30 modelu (tvrdio si ?ak i da je to Elantra što nema blage veze)
imaš izvor koji je poprili?no razli?ito ocenio po osnovu test vožnji trenutno stanje i odnos ta 2 modela.
siguran sam da ?e kao zanimljivo poredjenje biti i u našem lokalnom izdanju Auto Bilda objavljen uporedni test Golf -I30 pa ?e šira javnost biti upoznata sa stanjem procene (ina?e VW pristrasnih) urednika Auto Bilda.
kada sami Nemci podele priznanja Hyundai modelu onda zna?i nešto, stranim autima nisu skloni da odaju priznanje po tradiciji a traže dlaku u jajetu.
100,000km test sa Pasatom se nije slavno završio po kvalitete VW izrade...
za Hyndai se zna ve? iz prakse sa drugim modelima da problema tog tipa nema, i svaki novi model Hyndaija je sve bolji i po kvalitetu konstrukcije i po kvalitetu izrade.
konkretno, u Auto Bildu su naveli da je Hyundai CR dizel motor bolji izbor za kupca od VW TDI u svakoj disciplini koju su oni uzeli u obzir.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment