Nisam nikad probao, ali, mislim da bi mi bilo strasno nezgodno da menjam brzine levom rukom.Ajde i da kazemo da je to verovatno stvar navike, ali kako ces u preticanje ?
Preticanja idu tako brzo da nemas potrebe da brinesh
U pitanju nije vishe voznja vec niskoleteci let
Npr: Akoo nemogu da prochitam registarski broj auta koje mi dolazi u susret , obilazim ....kamion od 24m .. meni treba za to od kako sam iza kamiona npr do trenutka kad sam ispred njega 2 sekunde, tako da nista nije problem, jedini problem kad stignes na cilj jer je uzivanju i adrenalinu dosao kraj .
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
I onako su na slici na HKS platnu, ukljucene u stroker kit. Osim toga prijatno je kada vidis da neko cita to sto si napisao i primecuje upusteno, znaci covek razmislja nad time sto si napisao
Preticanja idu tako brzo da nemas potrebe da brinesh
U pitanju nije vishe voznja vec niskoleteci let
Npr: Akoo nemogu da prochitam registarski broj auta koje mi dolazi u susret , obilazim ....kamion od 24m .. meni treba za to od kako sam iza kamiona npr do trenutka kad sam ispred njega 2 sekunde, tako da nista nije problem, jedini problem kad stignes na cilj jer je uzivanju i adrenalinu dosao kraj .
Vidi, ti kazes pogledam da li mogu da vidim tablice autu koji ide u susret - Ali treba pogledati Razumes...Ti treba da CELIM auto izadjes na drugu traku (naravno pricamo o magistrali ne auto-putu), da bi video ima li nekog, a zamisli da automobili samo ****ju u suprotnom pravcu.Naravno, situacija je da si sam u autu.
Vidi, ti kazes pogledam da li mogu da vidim tablice autu koji ide u susret - Ali treba pogledati Razumes...Ti treba da CELIM auto izadjes na drugu traku (naravno pricamo o magistrali ne auto-putu), da bi video ima li nekog, a zamisli da automobili samo ****ju u suprotnom pravcu.Naravno, situacija je da si sam u autu.
Ne mora celim autom da izadje da vidi da li moze da cita tablicu il ne, vec pola auta, i kad vidi da ne moze da procita izadje skroz i lupi po gasu, prosto i funkcionalno
Dobro...meni je u glavi ibarska magistrala gde kako promolis "nos" moze nesto da te zvekne.Ali ok.Nego bre....dajte mail... Kako da dodjem do mail-a koji ide direktno "onom" ciki.Imao bih par pitanja za njega.
Dobro...meni je u glavi ibarska magistrala gde kako promolis "nos" moze nesto da te zvekne.Ali ok.Nego bre....dajte mail... Kako da dodjem do mail-a koji ide direktno "onom" ciki.Imao bih par pitanja za njega.
Dobro bre jer si ti ozbiljan il nas zezas. Kome bre ti da pises. Evo covek jedva ceka da ti odgovori na tvoja glupa pitanja, nema druga posla.
Dal mimas predstavu sta treba da si da dodjec direktno do njega.
To sto bi ga pitao ispalo bi na prvoj cenzuri jer je verovatno milion puta odgovarao na takva pitanja.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment