Nije ga bilo povoljno uvoziti kao novijeg, a kasnije su stupila ogranicenja u starost plus je TD euro 2 motor...
Mondeo 97. TD 90 Ks vs Octavia 97. 1.9 tedei 90 Ks
Collapse
X
-
Originally posted by Marko001gde mogu da se pogledaju performanse mondea i specifikacija, tražio sam na onom carfolio sajtu pa ne mogu da nadjem...
Alfa Romeo 147 1.9JTD
Comment
-
-
"Коробка передач 6МКПП "
Jel može neko ovo da prevede i objasni?
a što se tiče Mondea 2001. godište nažalost za njega nema dovoljno love, to je onaj noviji model, on je najmanje 8500 i to neki izdrndani karavan sa vraćenom kilometražom.
dakle dolaze u obzir samo kola do 7000 evrova plafon, a poželjno manje.
Comment
-
-
Octavia bre!Ali samo dobro ocuvana i sa tzv "kratkom" tablom-to je negde od 1998 cini mi se.Zasto-pa evo:mondeo je lep unutra,verovatno i udobniji,ali je Octavia jak,pouzdan i za razliku od Mondea pocinkovan auto-citaj ne rdja-a kako ce se taj auto voziti nekoliko god. i to je bitno.Odrzavanje za Skodu nije skupo i najbolje je ici kod ovlascenih servisera,kojih Ford i nema bas nesto.Moj brat je hteo da kupi cak i Mondeo TD 98. ali trulo-mislim Mondeo,pa dzaba sto je 4500?.Motor jeste ok ali...Neko rece da ne kupujes auto samo da bi ga prodao.To jeste,ali doci ce i dan kad ces hteti da ga prodas,a tada ce ti razlika izmedju 7-8-10-15 dana za koje se proda Skoda(jos se i rimuje) i isto toliko nedelja(da ne budem bezobrazan pa kazem meseci)za ovaj drugi ce ti biti vrlo bitna.Primer iz prakse-Feliciu (koju sam vozio pre Fabie 2 god)sam prodao za 7 dana,4k? za 8god staru;a Porsche 924 (bratov) za isto toliko meseci,a R5 otprilike isto toliko meseci,Pug 405 1991. za 7-8 dana.Svi automobili bili u vlasnistvu najmanje 1 god.Mondeo Mk 2 je dobar auto,ali i kosta vise od 6k?,a to je model od 2000. pa ovamo.
Edit: Neko me pretece dok sam kucao.7k?-zaboravi diesel Octaviu,tesko koja da valja ima za te pare.Benzinac?Toyota Čačak
Comment
-
Comment