Mondeo 97. TD 90 Ks vs Octavia 97. 1.9 tedei 90 Ks

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Nije ga bilo povoljno uvoziti kao novijeg, a kasnije su stupila ogranicenja u starost plus je TD euro 2 motor...

Comment

• Driver_GT
      CBC Senator XXL
      • 04.07.2007
      • 368
      • Beograd

Originally posted by Marko001
      gde mogu da se pogledaju performanse mondea i specifikacija, tražio sam na onom carfolio sajtu pa ne mogu da nadjem...
      Ovde mozes da vidis za sva kola koja postoje.. Genijalan sajt i u 99% slucajeva tacan..

Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• Marko001
        CBC Senator XXL
        • 09.09.2006
        • 1070
        • Belgrade

Driver_GT

svaka čast i tebi i braći Rusima, odličan sajt

Comment

• miroslavm
          CBC Senator
          • 13.02.2007
          • 208
          • Beograd, Zvezdara

Originally posted by Dren
          Novi pristup...

Ako ima 6-7.000 EUR za auto, neka kupi Mondea npr. 2000-2001 godiste, umjesto Octavie iz '97...
          to je suština svega što smo pisali

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

"Коробка передач 6МКПП "

Jel može neko ovo da prevede i objasni?

a što se tiče Mondea 2001. godište nažalost za njega nema dovoljno love, to je onaj noviji model, on je najmanje 8500 i to neki izdrndani karavan sa vraćenom kilometražom.

dakle dolaze u obzir samo kola do 7000 evrova plafon, a poželjno manje.

Comment

• sw.brick
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2004
              • 8141
              • Beograd, barajevo-zemun
              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

menja? brzina, ru?ni, 6 brzina
              volvo
              945 SE turbo lpg
              344 GL lpg

Comment

• Marko001
                CBC Senator XXL
                • 09.09.2006
                • 1070
                • Belgrade

Hvala Brick naravno ovih 6 brzina se ne odnose na mondeo/octaviu

Comment

• gt nebojsa
                  CBC Senator XXL
                  • 11.05.2007
                  • 348
                  • Preljina,Cacak

Octavia bre!Ali samo dobro ocuvana i sa tzv "kratkom" tablom-to je negde od 1998 cini mi se.Zasto-pa evo:mondeo je lep unutra,verovatno i udobniji,ali je Octavia jak,pouzdan i za razliku od Mondea pocinkovan auto-citaj ne rdja-a kako ce se taj auto voziti nekoliko god. i to je bitno.Odrzavanje za Skodu nije skupo i najbolje je ici kod ovlascenih servisera,kojih Ford i nema bas nesto.Moj brat je hteo da kupi cak i Mondeo TD 98. ali trulo-mislim Mondeo,pa dzaba sto je 4500?.Motor jeste ok ali...Neko rece da ne kupujes auto samo da bi ga prodao.To jeste,ali doci ce i dan kad ces hteti da ga prodas,a tada ce ti razlika izmedju 7-8-10-15 dana za koje se proda Skoda(jos se i rimuje) i isto toliko nedelja(da ne budem bezobrazan pa kazem meseci)za ovaj drugi ce ti biti vrlo bitna.Primer iz prakse-Feliciu (koju sam vozio pre Fabie 2 god)sam prodao za 7 dana,4k? za 8god staru;a Porsche 924 (bratov) za isto toliko meseci,a R5 otprilike isto toliko meseci,Pug 405 1991. za 7-8 dana.Svi automobili bili u vlasnistvu najmanje 1 god.Mondeo Mk 2 je dobar auto,ali i kosta vise od 6k?,a to je model od 2000. pa ovamo.

Edit: Neko me pretece dok sam kucao.7k?-zaboravi diesel Octaviu,tesko koja da valja ima za te pare.Benzinac?
                  Toyota Čačak

Comment

Working...
                  X