Uhvacen i ja :(.. ako moze pomoc i savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Ji 4Tze
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 806
    • bg
    • Honda CR-V 4WD

fali sad neko da kaze 'e, zvekno sam pesaka, panduri samo mene cekali u zbunu prekoputa, jel mogu nekako da se izvuchem'...
    mislim, 170 kroz grad, ono, o cemu taj mozak razmislja da mi je znati...

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

mozak je bio ugasen.
      Da li je upalio ostaje da se vidi.

Izvinjavam se, nije moje da sudim i budem moralni predikan ali
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

Originally posted by fantastik
        U startu greska odmah si priznao da si vozio brzo rekao sam nikad ne priznaj da si napravio prekrsaj nemas sta da isgubis svakako ce te kazniti ako ti neprodje zalba nece ti sudija ublaziti kaznu neznam ko da si.
        E cekaj da li se za voznju 120km/h+ sa trendom rasta na izlazu iz naseljenog mesta gde je znakom propisano 40km/h redovno dobija mandatna novcana kazna na licu mesta od 3000 din???(40eura)
        Zato sto sam ja to napravio ne secam se prosle ili pocetkom ove godine(pisao sam o tome) na izlazu iz novog sada zaustavili su me sa radarom
        P: Dobar dan izadjite iz auta i ponesite vozacku i saobracajnu...
        P: Malo smo brze vozili ??
        (ne nego nisko leteli)
        Ja: jesam...video sam da izlazim iz naseljenog mesta pa sam dodao gas...(sto nije bilo sasvim tacno ali ajde)
        P: khm khm khm 3000 din da li imas da platis sad odmah??
        (kad si vec mangup)
        Jaimao sam srecom) Mogu da idem?
        P: Dovidjenja prijatno...
        Eto to je bilo sve sto se tice naseg razgovora napisao mi je kaznu i dugo sam je jos cuvao u novcaniku+bilo me je i sramota od sebe samog.to je ona obicna crvena ceduljica gde pise neki prekrsaj XYZ123 za prekoracenje brzine reg.tablice datum i potpis policajca nije pisalo koliko sam brzo isao
        Tako da..mislim da nije pametno praviti se mangup pred njima ili sudijom jer kao sto su vec neki napisali ako neko ima iskustva sa ljudima to su oni

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

Do sad je bilo da ode dozvola ako u naseljenom mestu prekoracis preko 30 a van naselja preko 50... sto znaci da si kandidat za uzimanje dozvole na neko vreme, probaj nekako da se izvadis kod sudije da ti je potrebna dozvola zbog necega, npr. moras da vozis u bolnicu malo dete na neke preglede ili starog roditeljakod lekara ili ti treba za posao da vozis itd.

Comment

• Vladd
            CBC Senator XXL
            • 09.07.2006
            • 581
            • NBG

Lepo je zamisljati da su sudije glupi streberi, koji samo cekaju da nasednu na visprenu pricu .
            Voleo bih da se neki sudija javi, da nam isprica izmisljotine i anegdote koje svakodnevno srece, pa da se svi smejemo.

Bas lepo, imao se "jak razlog" da se brzo vozi...pa se vozilo...

Svako uzivanje se placa, a svako ludovanje...malo vise..

Dok je u saobracaju dinarska (ili devizna) cena, pevajte...moze da se placa i drugacije..

Poz.

Comment

• Djux
              CBC Veteran
              • 10.08.2007
              • 133
              • Zemun

Originally posted by Ji 4Tze
              fali sad neko da kaze 'e, zvekno sam pesaka, panduri samo mene cekali u zbunu prekoputa, jel mogu nekako da se izvuchem'...
              mislim, 170 kroz grad, ono, o cemu taj mozak razmislja da mi je znati...
              O nekoliko platnih kartica zabor. u kaficu s'duge strane Brankovog
              A i nije bilo zive dushe posle ponoci tu, a bas i nema ljudi,stambenih zgrada i sl. karakteristika naseljenog mesta. A i panduri se zadovoljni spakovali kad su popisali sve sto treba. Jedino mi bilo cudno sto nisu trazili nista da potpisem. Jedna ortakinja je pala tako u Kneza Milosa, tj. na dnu te ulice posle mostara, pa dobila uslovno samo sto je vozila 56 preko ogr. a ne 70

Originally posted by BOOST
              mozak je bio ugasen.
              Da li je upalio ostaje da se vidi.

Izvinjavam se, nije moje da sudim i budem moralni predikan ali
              Jeste upalio je, vise ne tom mestu ne vozim vishe od 70
              Al sam opet bio zadovoljan, gazdin sin mi sacuvao novchanik =]

Comment

• Wooodoo
                CBC Senator
                • 01.10.2005
                • 214
                • Beograd

Originally posted by Driver_GT
                @c220
                Dobra je ideja ovo za duplikat..al kad me zaustave i pitaju gde mi je original, sta da kazem? Da sam zaboravio original, al da imam duplikat?
                Moj drugar je izvadio duplikat i dao da mu u njemu upisu zabranu. Posle je koristio original, zaustavljali su ga par puta i nisu ga proveravali. Ali ako te provere....
                http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Sasha
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 4126
                  • Novi Sad

Ako te otkriju 30 dana zatvora
                  www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Wooodoo
                    CBC Senator
                    • 01.10.2005
                    • 214
                    • Beograd

Mislim da se ne ide u zatvor jer te ne gone krivicno nego prekrsajno. Osim u slucaju da napravis prekrsaj ili udes u kome bi neko bio povredjen. Raspitivao sam se kod drugara koji radi u palati pravde jer sam i sam trenutno bez dozvole pa su me zanimale posledice. Jedino sto bi u tom slucaju dobio mnogo vecu novcanu kaznu i mnogo duzu zabranu voznje.

Comment

• Sasha
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 4126
                      • Novi Sad

Falsifikovanje isprave se goni krivicno. Ima primera iz mog blizeg okruzenja koji su bili u zatvoru zbog "duplikata" dozvole.
                      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Wooodoo
                        CBC Senator
                        • 01.10.2005
                        • 214
                        • Beograd

U pravu si, ja sam ga ustvari pitao sta se desava ako me zaustave sa originalom u kome stoji zabrana. Tad te gone samo prekrsajno. Moja greska.

Comment

• StreetRacerCA
                          CBC Senator
                          • 11.06.2006
                          • 238
                          • Čačak
                          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

ne znam sta da ti kazem. sa pandurima uvek u fino, probajte neku zvaku, meni ove bankarske fore pale, tipa gde radis, u banci, a jel, mora da ti je dobra plata, ma jeste, nego stambeni, potrosacki, zena mnogo trosi... a kakvi su uslovi kod vas u banci - AJOJ, najbolji, sve moze, sta vas interesuje... bla bla, hvala dovidjenja, docicu (naravno da hoce, al ja bas tad nisam tu!)

za sada funkcionise tipa moze crvena za pojas ako se bas zainate.

ako dodje do sudije, mada sada to vise nema posto sup sad to odradjuje (a to mi je nelogicno kadija te tuzi kadija ti sudi, smatram da je to neustavno i protivzakonito), obavezno se drzati price koja odgovara samo tebi, negirati pandurske navode, i obavezno naci neke svedoke (mada nekad ni to ne upali, znam iz prakse) i traziti suocenje. meni za prolazak kroz crveno pandur nije dosao tri puta, i cao.

ali zabezeknuh se pre neki dan - otisao sam da promenim adresu u lk, kad ona meni na salteru, imate neku neplacenu kaznu (parkiranje) ne mozemo da vam promenim adresu dok to ne odradite. jel tako? e pa necu ni da menjam, a vi me ne mozete naci!
                          Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

citam pre neki dan da je u Belgiji prosle godine policija zaradila 40 miliona ?, i jos se zale jel nisu naplatili cak ni vecinu, ove godine su vozaci bili gori pa su zaradili 100 miliona ?, a takodje nije placena vecina kazni.
                            Sad zamislite u Srbiji koliko para date na podmicivanje policajaca.
                            Verujem da je to svake godine blizu nekih 10 miliona ?.
                            Kako moze da se poboljsaju uslovi u saobracaju za toliku sumu para.

Comment

• sri98
                              Admin od Trpeze
                              • 24.10.2004
                              • 7262
                              • Republic of Konjarnik
                              • Toyota Corolla E 210

Originally posted by StreetRacerCA
                              ali zabezeknuh se pre neki dan - otisao sam da promenim adresu u lk, kad ona meni na salteru, imate neku neplacenu kaznu (parkiranje) ne mozemo da vam promenim adresu dok to ne odradite. jel tako? e pa necu ni da menjam, a vi me ne mozete naci!
                              Ma nema veze, pojavices se da registrujes auto, zamenis pasos, vozacku.....
                              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• BOOST
                                Founder - Admin od Začetka
                                • 29.09.2004
                                • 8726
                                • Gislaved//Sweden
                                • SAAB 9000 AERO R; SA

Vidis Sri kako ste neorganizovani kao drzava, ovde bi preko poreske uprave otkinuli sa plate direktno zakace debitaciju i ide poslodavcu nalog za povecanje poreza za toliku i toliku sumu.
                                Koliko znam tako funkcionisu vec zadnjih 35 godina od kako je sve pod kompjuterima (centralno).

Zato ovde, ko radi taj i gresi vazi za ko radi taj i placa greske, jako malo neizmirenih dugova prema drzavi na taj nacin
                                Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                                move your mind

Comment

Working...
                                X