Ajd savet drugari! Komsija hoce da se menja! Ima Audi A6 crni metalik, 74kw, 1.9TDI, neogreban, i hoce da se menja za 4motion, niko nikome ne doplacuje. Audi je 2001g, a Golf 2003! Sta mislite? Nisam vozio A6 sa ovim motorom, ali verovatno se vuce ko prebijena macka sa 74kw? Zamena bi bila auto za auto, bez doplate. Ja mislim da ne vredi, al treba mi misljenje. Planiram da prodam golfa sve jedno, ili audi, tako da bi mozda audi bio pogodniji za dalju prodaju!
Savet u vezi zamene!
Collapse
X
-
Ja bih uvek uzeo tog Audija a dao Golfa... Ma razlika je ogromna u udobnosti, a za par godina taj Golf ce vredeti manje od Audija i u svakom pogledu to je dobitak.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Comment
-
-
nigde nisi pomenuo koliko je prešao audi, koliko golf, tj generalno stanje, to može da bude dosta bitno
ipak audi je za dve klase iznad, pitanje je i šta tebi treba od svega toga, najgore je kada te zasvrbi tamo gde ne valja, pa se posle mnogo češeš
Comment
-
-
Ma da Prle, u pravu si. Takav auto smatram prevelikim za svoje potrebe. Treba dete da vozim u vrtic A6-icom svaki dan, vozim uglavnom lokal i 1 -2 put godisnje idem na dug put. Nego hocu i Golfa da prodajem, pa sam mislio da ako je 2001 god, da bih mogao da bolje prodjem sa prodajom A6. (I onda jurim Golf TSI GT)Ovako, ma koliko u dobrom stanju bio, ipak je to 4 god. stariji auto sa slabasnim motorom. Plus je km pod znakom pitanja!
Comment
-
-
...i za Golfa 5 i za Golfa 6.
Audi je premium marka, i tako je pravljen.
Golf je econo marka, i tako je pravljen.
tako je bilo pre 30 godina, pre 20 godina, pre 10 godina, danas i bi?e i ubudu?e.
shodno tome je i cena na tržištu, AUdi je prili?no skuplji u ponudi fabrike (jedna te ista je zna?i nema slu?ajnosti), sa razlogom.
jedina prednost Golfa je što je jeftiniji, manje goriva troši, jeftiniji je u svakom segmentu (delovi, održavanje, radni sat majstora).
doduše i stara narodna, manje para manje muzike...volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
Comment