Ma daj, koliko je stara koncepcija na tvom A6 lol
Savet u vezi zamene!
Collapse
X
-
a i mogu da se kupe DVA Stila dizel isto godiste za te pare...
a to su automobili bas ista klasa .
nova astra clasic moze da se kupi sa svom opremom NOVA ..garancija i ostalo...
al sto se kaze...neko ce to i da plati ...
srecno!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
da ali koji stilo ima pogon na sva cetri tocka. inace postoji i stlo 1.9jtd od 150 ks ali ja u oglasima nisam nasao ni jedan a jedino taj bi mogao da se uporedi sa ovim golfom. ovi od 115ks ne mogu da se porede sa ovim golfom.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
Merak nema cenu! A ovih Golfova skoro da nema kod nas, a tata i sincica ciji se 18-ti rodjendan blizi, ima! Planiram tamna stakla i neke bez presvlake od eko koze, i ako se proda, prodace se tako da ne izgubim ni evro. A razmisljam i o chip tuning-u. Neko rece da ovaj moze fino da se chip-a, mada ne znam, jer je i ovako dobro nasviran za 1.9!
Comment
-
-
Taj golf je retka zverka i, kao takav, skuplji za odrzavanje od istog auta koji ima uobicicajeniju opremu, motor, pogon... To ce kupiti samo neko ko se zabenavi za bas takav model, sa bas takvim pogonom, sa bas takvom snagom....
Da ne pominjem da je podlozniji kvarovima.
Ko ga bude kupovao razumom - nece ga ni kupiti, ali to i nije tvoja ciljna grupa...
Zato i rekoh "postujem svacije zelje"...
Bora ce daleko pre otici od tog Golfa, samo ako ne budes alav.
Parkiraj ti lepo Golfa pored neke vece pijace, otvori prozore, pusti nastrasnije narodnjake i prodace se za cas... NHF
Sto se chipvanja tice - zaboravi, ionako je preterano osetljiv. Imas srece pa nema previse km na satu...
Comment
-
-
@iwcham1979
Pa a6 je AUTO za golfa..ne mozes da poredis nikako ta dva auta.. realno gledano nemaju veze nikakve. Da se razumemo, ne kazem da je auto los, odlican je i svaka cast sto ga imas, pogotovo jer je savrseno ocuvan, ali samo kazem da je cena jaka. Nadam se da ces dobiti te pare, tako da srecno u prodaji.. I da..meni samo nije jasno zasto stalno pominjes tu navigaciju kad je auto NEMA. Kad kazes navigacija, misli se na na navigacioni sistem, a on je nemoguc bez kolor ekrana koji stoji na centralnoj konzoli. Evo ovako izgleda golf sa navigacijom:
Alfa Romeo 147 1.9JTD
Comment
-
-
Mislim, glupo je naterivati se oko cene jer ?oveku treba samo jedan pravi kupac!
Nego, ne znam kako da se rešim situacije da mi se zbog ne?ijeg teksta(kao npr. na ovoj temi) sve toliko raširi po ekranu da moram sve da ispomeram kako bih pro?itao ono što piše!
Da li je to ne?ija greška ili ja jednostavno nešto ne umem da podesim!?Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment