he...taj jos skuplji NE bih dao te pare za njega ni u ludilu. Kad se dodaju sva davanja dobija se cifra za koju se moze kupiti bukvanlo sta hoces. Nemoj pogesno da me shvatis jeste taj golfic mecava, i stvarno izgleda kao nov,ali to je samo auto nize srednje klase i nista vishe. Maximalno ja cenim cetvorku, ali ko ima te pare kupuje auto vise klase.
Da ne otvaram novi topic, imam u opciji mogucu zamenu mog Mondea za Hondu Accord 1.8i V tec 2001.. Ni sam ne znam, pocelo je da me kopka jer volim te Honde, a sa druge strane auto mi nije los, imao sam par sitnica, taman sam ga sredio...
Verovatno bih ugradio plin, ne znam mnogo o tim motorima, osim uopsteno da je Honda vrlo pouzdan auto. Verujem da ovde ima upucenijih u te masine...
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Ma nisam ja skidao km! To su u Belgiji radili. Nije cak ni prodavac ovde! Moram da ispricam jednu anegdotu: Pre kupovine Bore, odem ja u Sabac da vidim neke aute i jednu Boru! 2002g, presla 45000km. Pitam za servisnu, a lik ce: "Pa nema, mnogo malo presla. Jos nista nije servisirano!"
to nece biti da su skidali u Belgiji, za to se ide u zatvor i svaki prodavac u belgiji nece da se bakce sa tim.
pazi radio sam sa kolima pre, i tvrdim ti da ni jedna garaza, a u tvom slucaju je auto 100% sa lizinga nece to da uradi nego ga prodaje u stanju u kojem je vracen sa lizinga.
Ako je skidano u Belgiji onda je neki nas lik to uradio i upisao u servisnu knjigu da je radjeno na 73000.
Niko nije luda da zarad 500 ? zarade mu zatvaraju garazu i da ide u zatvor.
To je moguce, a auto jeste sa lizinga! U servisnoj stoji zadnji za 141000km, ali su u Autokomercu rekli da je predzadnji servis radjen na 141000km, zadnji na 73000km. Jedino da je prodavac vratio km u Belgiji, pa posetio tamosnj ovl. servis, i oni upisali ono sto su videli na displeju!
Comment