Pa oko 160-170km Volvo s40 2.0t a sa desne strane dole pre pocetka penjanja panduri bilo je ono Mirko opet ukrade kola posto sam tuda vozio oko 180-190km a ona prva blaga poluleva krivina zajebana- zamalo da me odbaci u desnu stranu
Mog keca,160 ali sam na pola brda malo usporio zbog drugih sto su obilazili
Iskreno nikad nisam obracao paznju odnosno nisam trazio od auta da vidim sa koliko moze da izleti inace prva krivina je malo vise zaebana,a i ove druge nisu nista bolja,mnogo neobazrivih vozaca...netreba preterivati pogotovu sto je put uzbrdo pa ovi sto su ispred vas uvek u sebi kazu daleko je on sad cu ja nabrzaka da preteknem ovog ispred...
Ala sam se ja rasprdeo...
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ajde, da ne brljam po "automobili ?lanova sa opisom", budite dobri i usput dopišite JMBG voza?a i reg. oznaku vozila koje u?estvuje u "Izboru za žutu majicu Bubanj Potoka"!Naravno,da bi sve bilo legale, potrebno je navesti datum i vreme opisane aktivnosti!
Da ne bude da izbegavam obaveze, izjavljujem da ne znam koliko sam brzo vozio uz pomenuto brdo, ali znam, šta god da sam vozio nije me niko pretekao, a neki su pokušavali! Uglavnom sam koristio Alfu 156 a u poslednje vreme Pežo 407, mada mi je prvo vozilo puno draže!
Comment