Vidi, vidi, ova stara garda se "popalila"... Da znam sta me je obislo sledeci put...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
1.6sz? nedaj o ni za zivu glavu jeste lenj al nece nikad da te ostavi
Upravo ta "mrcina". Znam da ne ostavlja ali je za otvoreni put užas, traži visoke obrtaje a i tad nema nesto snage. Mada na auto-putu nije bilo bržeg, mislim niko me nije stigao Od Batocine stisnem do kraja (to mu je taman 160) i do naplatne rampe ne pustam
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Mog keca,160 ali sam na pola brda malo usporio zbog drugih sto su obilazili
Laki pitanje je koliko ste isli uz brdo a ne niz brdo.....ili si ubacio gumetinin motor.
Evo upravo dolazim sa bubnja sav odusevljen. Osurio sam 3 strejndzera i jednog naseg.
Na prikljucenju ka nazad setim se teme i sacekam da malo odu kola i pun gas. Pred uzbrdicu stizem sa 160 4-tom i krece uzbrdo cajger jos puni.
Odjedom nalet raznoraznih xenona....ja reko pu...moram da se sklonim.
Sklonim se kada 3 strejndzera me obilaze (sve se brzo odigrava). Iskusnim okom ih snimim kako me prolaze
1. Audi A6 2.8 (full teret)
2. BMW 520(E39) samo vozac
3. Audi 2.5TDI samo vozac
Opaaaa.....gde me nadje...idemo momci
Odmah se zavucem naftari na branik pozadi....tu smo negde na 170km/h.
Mucenik je dimio dok mu nisam procistio filter cestica
Iskreno pri toj brzini za mog "standardnog" juga od dna do vrha ima jedno 4,5 ostrih krivina nije mi bilo sve jedno
Naftara se skloni.....odmah BMW-u na branik i pricam sam sa sobom...ajd...ajd skloni se
Kao da me je cuo sklonio se ....vec smo na vrhu....ostao je jos najaci...krece nizbrdica......lepim mu se na 190......vidim mase cela porodica....naredio im vozac da se okrenu svi.........pustim im duga
nije hteo da se pomeri da ne izbruka porodicu...i obidjem ga s desna.
Reko URA!!! pobednik sam....malo popustio gas
Kad eto ga prolece me zutom 320d E46. (on se svo vreme sunjao iz prikrajka....verovatno je isao iza mene kako sam probijao strejndzere)
Reko....de si ti posao macane.....brzo navlacim na 190 jos je blago nizbrdo i prolazim ga a on pokazuje
Tako sam se ja jutros proveo ko nikad toliko jakih i mocnih masina...sve na jednom mestu i sve ih osurio....sav presrecan.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Sada mozemo da pravimo spisak zainteresovanih da idu sledece nedelje sa eMom na bubanj, pa uz bubanj. Ja hocem...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
idemo svi na bubanj, M prvi da nam sece vazduk a mi u zmiju za njim pa sve u krug, uz bubanj niz bubanj, uz bubanj niz bubanj... samo komso mora da kupis one spojlere za metlice brisaca zbog bolje aero dinamike...
Laki pitanje je koliko ste isli uz brdo a ne niz brdo.....
Joj koji blam ebo te....
Nizbrdo sam iso 160!!! ali sam zato sinoc zakucao cajger na brdu ,na pocetku brda mi se zalepila 407-ica mislio sam da ce mi u menjac uci isao sam nekih 140-150 i kao blica mi da se sklonim(jos nema ni xenone ),samo sam mu upalio sva cetri i nestao u vidu magle
M-power! Kad ce crta!?
p.s.naravno da sam procitao naziv teme,mora malo da se zaebavam na svoj racun
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment