Znaci ovako, ako pretpostavimo da je budzet nizak kako bi postupili: ueli auto za snaznijim motorom i uzivali u voznji ili pak slabiji motor ali zato pregrst tehnoloskih sitnica??? Ili mozda nesto izmedju ta dva...ako postoji uopse za ogranicen budzet!?
Snazniji motor Vs. oprema
Collapse
X
-
Zavisi koji je auto u pitanju! Nije sve jedno da li se dvoumis izmedju auta od 100 i 115ks-a ili se dvoumis izmedju 100 i 200 konja! Ako je prva varijanta u pitanju definitivno bi ga napunio dugmicima,a ako je druga onda konjicima
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Meni je vazno i jedno i drugo tj. zelim i jedno i drugo!
Hteo sam da vidim samo kako vi razmisljate, a sto se auta tice tu su ceed, octavia i astra. Evo konkretan primer: ceed sa 'dugmicima' i motorom od 1.4l sa 109ks Vs. isti sa manje 'dugmica' ali sa srcem 1.6 CRDi sa 115ks!
Comment
-
-
Zavisi od tebe naravno, i od planirane upotrebe automobila. Ako ces koristiti auto za grad+ par putovanja godisnje onda bih isao na opremu. Ako mislis cesto putovati, voziti opterecen auto, vuci prikolicu, voziti cesto uzbrdo onda jaci motor ima prednost.
Comment
-
-
Ako si druze smanjio izbor na ta 3 auta, onda, po meni, definitivno Octavia sa manje dugmica i boljim srcem! Ja vozim i Boru i Golfa! Bora ima npr. manuelnu klimu, koja isto lepo hladi kao i ona digitalna! Moze se i bez senzora za kisu, bez problema, a navi, kog ima Golf kod nas ne radi! 4 airbag je dovoljno. Golf ima ESP, Bora ASR. Ne vozim kao manijak, pa me bas briga sto je ESP bolji! Tempomat mi se svidja, ali nista narocito mi ne smeta sto ga nema kad vozim drugi auto. Lepo si to nazvao "dugmici"!
Comment
-
-
moj odgovor JACI motor bez razmisljana...
Iz dosadasnjeg licnog a i tudjeg iskustva sam sebi ucrtao da se uzima auto sto Manje elektronike i cuda jer je to pun vrag problema... senzor ovdje, senzor ondje, ne mozes ni mirom vozit da te neke lampice ne ********ju bez obzira jel novo ili starije , polovno i li sslicno...
od svih cuda elektronike jedino hvala kazem ABS-u , ostalo macku o rep.Opet se ljudi grudvaju sa tim konjima ko da su jabuke!
http://www.tuningshop.ba/
Comment
-
-
To sam naveo vise kao primer, mada nije daleko od istine!Ako si druze smanjio izbor na ta 3 auta
Delimicno bih se slozio s tobom jer ta jaca oprema mozda nije bazna ali svakako nije ni pri vrhu. A recimo Octaviu mozes kupiti sa najjacim motorom u Classic (citaj osnovnoj) opremi!Sa ja?im motorom se obi?no podrazumeva bolji paket opreme.......
Kada sam rekao oprema nisam mislio na tempomat, senzore za svetla i kisu i ostale, sto ja zovem, perverzije vec recimo na alu felne, bolji stereo sistem i jos neke 'sitnice' koje stvarno imaju smisla!
Comment
-
-
Lepa je Octavia i dobra i bez alu felni! Nih ces moci kupiti i posle godinu dana, kad budes finansiski rastereceniji! Kao i recimo xenone! Recimo da kostaju +650e kao dodatna oprema! Ja sam ih ugradio za 270! Obicno fabricko ozvucenje je odlicno za moj ukus! A ako hoces da bude bas neka ludnica, i da ti uzgred "procvrce' sicevi za godinu dana, onda ces ionako morati da budzis sam!
Comment
-
-
kao da pricas o Alfi ili se meni to samo cini...Originally posted by tepSIJA... senzor ovdje, senzor ondje, ne mozes ni mirom vozit da te neke lampice ne ********ju bez obzira jel novo ili starije , polovno i li sslicno...
od svih cuda elektronike jedino hvala kazem ABS-u , ostalo macku o rep.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment