Originally posted by LoveCivic
Koliko KM/h ste izvukli iz svoje Honde?
Collapse
X
-
aaaa.. woops, e pa dragi Hondashi, kao sto vidite, neokrecite mi ledja u 3 sata ujutru

Sad mi jasno sto se Vedran pobunio, samo mi sad nije jasno ko ima 20 godina
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ne, nisam uspela da vozim 1h, mozda 10-15 min, a onda sam naisla na guzvu.
Doduse, vozila sam blizu 150 do aerodroma vise puta (nocu naravno, danju se radujem ako mogu da vozim 15
).
I da, kola su stara 21 god i nisu se raspala posle voznje
Comment
-
-
Vidim ja, ovde neko slavi Svetog Nikolu i to sve bez case
www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
Ma, zmaj je svaka Honda, nema sta.
Jedna koleginica koja vozi Golfa 3 me nesto kao zezala jesenas: daj prodaj to, iskoristi pare za ucesce i kupi nesto normalno.
Ja joj ponudim dokazivanje ko treba da proda kola, odemo lepo na auto-put, do Bubanj Potoka, svaka po jos kolegu u kolima, "radi regularnosti".
Sta da vam kazem - o'ladio mi se motor dok je ona stigla
Doduse, mozda i ona ne zna da vozi, ali
Na drugi test (Avala ili Kosutnjak) se nije odvazila
Comment
-
-
Ziveli
Citam ovo od pocetka i bas sam se zabavio...
U pravu je Bane da su cajgeri sinhronizovani-koliko obrtaja u odredjenom prenosu tolika brzina na cajgeru-kalkulator
A da li ce ta brzina biti realna zavisi ponajvise od precnika tocka-felne sa gumom. Fabrika navede sa kojim gumama je cajger kompatibilan.
Na ovom linku se,izmedju ostalog, moze videti koliko/kako precnik tocka utice na promenu stvarne brzine kretanja u odnosu na nezavisna ocitavanja cajgera. Radi se o Pug-ovim menjacima/motorima ali je princip univerzalan.
Sorry za off
Comment
-
-
Evo recimo moja Honda je izgravirana do 160km/h, a ja kad je vozim 160 moj cale ne moze da me stigne sa 170km/h.
Ali moja Honda ima fabricki 13 cola felne a sad ima 15 cola.
I cak sam primetio kad mi skala brzinometra udari u kraj (tj. 160mk/h) ili ti 5500rpm skala za obrtaje ide jos sve do 6500rpm. A max. pise 7000rpm
Work to ride - Ride to work
Comment
-
-

Comment