Ja kupujem kod eMa NGK i vec sam dve sabio, tj. probile su, pregorele kako god... Tako da, sve je to pitanje kakav kvalitet je za nase trziste. =]
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
ja stvarno ne vidim razliku, a gledam ih svaki dan... ako moze neki expert da dodje kod mene u radnju i izveshtaci jesu li original ili nisu, cisto da znam...
@honda
bpr6es su najjeftiniji model svecica NGK jer su i najprodavaniji... poredis totalno razlicite tipove svecica
Na jugu od ortaka su crkle 2, kad smo ih sve izvadili 3 su imale vidljivo razlicite natpise i izgled(mislim na boju, kvalitet natpisa itd).
Ja sam kupio u Euroautu petice za oko 270 kinti komad, valjda nisu fus.
Ja sam svojevremeno na 318i koristio V-line, josh se secam oznake - BKR6EK. Isto su bile tu negde, 400 i neshto dindzosa...
A znao sam da su original zbog toga shto sam ih kupovao "direktno" u MASS-u
PS. To preporuchujem i ostalima koji imaju dileme oko kvaliteta, ako ne verujete svom maloprodajnom servisu/snabdevachu/prodavcu - onda lepo odete direktno kod uvoznika i mirna Bachka
Comment