Zar ne vidis da te svi savetuju da se manes golfa i uzmes nesto mnogo bolje za te pare? kako me nervira taj mentalitet.. Golf 5 je uzasno precenjen i uopste ne toliko dobar auto. Ne kazem los, ali za te pare moze MNOGO bolje da se uzme. Mozes uzeti savrsen a4, solidan a6, savrsenog passata (i za manje), solidnog 407, NOVOG BRAVA (koji je po meni lepsi od g5 10x)... toliko ima boljih opcija a ti se zalepio za mrtvog golfa. Dobro nisi rekao da oces SDI, pa odma mrak na oci.. I da.. taj 1.6 ce ti biti jedno OGROMNO razocaranje posto prelazis iz auta od 150ks dizela sa ogromnim obrtnim momentom u auto od 100ks, prilicno slabasnim benzincem za tu masu..
Golf V je odlican auto (mada ima i boljih...ali nema veze), ali ono sto je sigurno je da sa tim motorom neces biti ispunjen sto se tice perfomansi. I to to znas, pa bi hteo da od nas dobijes podrsku i da te ohrabrimo, ali necemo jer je to naprosto netacno. 1.6 motori za tu klasu automobila su nejaki osim ako nemaju neki kompresor zbog sve vece tezine automobila.
Imas tri varijante - ako si otvoren za druge firme (barem nemacke...) kupi BMW 3 E46...nema greske.
Ako samo hoces Golf V kupi na jeftinijem mestu, ovo je skupo.
Ako samo hoces Golf i da se smejes od uva do uva dodaj 6-8000 evra i kupi polovan Golf V GTI.
Auto akan po nasim putevima 5 godina i plus 2.0b i nije neka kupovina, po meni, pa ma koliko to bio Audi!
Onaj Golf 1.6 za 13800 hoce da prodaju, sto se slazem da je mnoogo, i plus nema servisnu knjigu! Prosto mi blam da pitam da li auto ima servisnu, kad zovem nase placeve. Odgovori su u 90% slucajeva da nema veze jer se po enterijeru vidi da auto nije presao vise od onog sto pise na satu!!!
Danas zovem sumnjivi oglas gde se Golf 5 2.0 TDI (140ks), 2005g prodaje za 13800e! Taman da se raspitam, a covek kaze da predaje kluceve u ruke novom vlasniku! Nije mi bilo krivo, jer je ludilo da se na jednom placu takav auto prodaje za nenormalnih 16700e, a na drugom za 13800! I ajd sad!!!!
Ja sam ti rekao dobronamerno, nema razloga da se ljutis.
A4 je svakako bolji auto od g5, jer je jednostavno visa klasa. Isto tako dizeli su mnogo "izakaniji" od benzinaca, pogotovo kod nas, jer ovde ljudi pate od dizela.. U 2.0B mozes da ugradis plin i bice ti isplativije, a lepse za voznju od dizela
Grad Vr. Banja, registracija BG = preprodaja.
Zato i nije fixno. Klasican preprodavac, kupio, provozao, video da nije za njega i sad prodaje.
Dogovori odlazak u servis na kompletan i temeljit pregled i, ako pocne da se buni, odustani.
Ako nemas prave i realne potrebe za kavavanom, odustani.
Necu da kazem da prodavac laze(verovatno su i njemu tako rekli)ali taj auto nema sanse da ima 180ks,160 mozda ali da samo cipom izvuce 50ks vise iz tog motora...
Comment