Mazda3 ti je mnogo bolji auto od Golfa,ali posto ti oces dizela, najjaci model M3 sa dizelom je od 2l i 143ks, a to po ovome sto ti hoces ispadne da je malo.
Ali vidim ja da tebi srce nece da bude na mestu ako ne uzmes tog golfa5 pa jos i benzinac, koji ide mnogo losije od dizel mazde, u svakom slucaju ja bi pre uzeo Mazdu(sad su se svi iznenadili zbog ovog )
Jel ti ne odgovara kombinacija bezinac + sekvent? Jel kupuješ auto za sebe (mislim, da se voziš bar 2-3 godine) ili za trange frange? E, da, sem uzvi?nika(!) postoje i drugi interpunkcijski znaci za kraj re?enice, ta?ka npr(.).
Mazdu Dizel bih mnogo pre Golf-a benzinca, veruj mi Benzinci otpadaju generalno, a auto kupujem da bi ga vozio duze vreme, ne trange-frange! Golfa sam prodao jer je troskario po gradu 9l, a isao je sa svojih 110kw kao moj bivsi G4 karavan 74kw. Mozda bih promenio misljenje da sam sacekao zimu i sneg, ali s obzirom da kod nas padne sneg jednom u 10g, nvm! Jedino sto je bio kao nov, pa ce mi sada smetati sitnice ako auto koji gledam ne bude Extra......
Mondeo je auto snova u odnosu na golfa, prostraniji, udobniji, komforniji, za odrzavanje ne znam bash, ali covek voli golfa.
To je fazon, volis plavuse i naleti neka crnka u full-u, ali ne ti ipak biras plavusu koja ima karijes na dvojci, manje "dojke" i vece ****, a usput je i sponzorusa...Ali plavuse volish
Jes da volim V.A.G, i uzeo bih Audi pre svega, ali jednostavno su skupi, a auto mora da bude dizel. A3 2003 npr ide 15k ladno, a stariji od 2003 mi se ne kupuju, jer sto stariji auto to sansa da je isteran veca, mada ne mora da bude pravilo. Sanse da se zaduzim su jednake 0.
Ima dosta onih uvezenih pre recimo godinu dana sa servisnom knjigom. Ali me zelja za njima mine kad se setim da je moj matori presao Borom 70k km za godinu dana. Nije bio nikakva jurilica, a da me pitas zasto, ne bih znao da ti tacno kazem. Jednostavno, Bora 130ks ga je jela za dorucak! Vec sam pisao o tome. Bora 180km/h na 3200rmp, Golf 150km/h na 3200rpm
Comment