Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jevtic
    CBC Senator XXL
    • 26.11.2006
    • 729
    • beograd

Originally posted by zola_
    SEAT Ibiza Cupra 1.9TDi 200KS (2004), sve crveno, ksenoni, alufelne 17, digitalna klima, 14.000 EUR, može zamena. 062/444-644

da se zna, ovo nema veze sa mnom, nasao sam u oglasima

ibiza cupra tdi fabricki ima 160 ks tako da je vrlo moguce da je nekim prepravkama dosao do 200. mada ne verujem dok ne vidim dyno.
    ex - fabia 1.9 tdi
    golf 2.0 tfsi

Comment

• iwcham1979
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2007
      • 741
      • Nis
      • Seat Altea 2.0Tdi

To je i meni palo u oko! Sigurno ga je chipao! Btw, ako neko slucajno naleti na Mazdu 3 dizel, lemme know

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Mazda3 ti je mnogo bolji auto od Golfa,ali posto ti oces dizela, najjaci model M3 sa dizelom je od 2l i 143ks, a to po ovome sto ti hoces ispadne da je malo.
        Ali vidim ja da tebi srce nece da bude na mestu ako ne uzmes tog golfa5 pa jos i benzinac, koji ide mnogo losije od dizel mazde, u svakom slucaju ja bi pre uzeo Mazdu(sad su se svi iznenadili zbog ovog )

Comment

• gille
          CBC Senator XXL
          • 24.09.2006
          • 593
          • Belgrado

Jel ti ne odgovara kombinacija bezinac + sekvent? Jel kupuješ auto za sebe (mislim, da se voziš bar 2-3 godine) ili za trange frange? E, da, sem uzvi?nika(!) postoje i drugi interpunkcijski znaci za kraj re?enice, ta?ka npr(.).

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

E sto kaze Gile, uzmes onu od gore, stavis kod Ivana plin(covek vec stamljao na Mazde 3-ke) i da se vozis brzo, pouzdano i dzabe.

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

Mazdu Dizel bih mnogo pre Golf-a benzinca, veruj mi Benzinci otpadaju generalno, a auto kupujem da bi ga vozio duze vreme, ne trange-frange! Golfa sam prodao jer je troskario po gradu 9l, a isao je sa svojih 110kw kao moj bivsi G4 karavan 74kw. Mozda bih promenio misljenje da sam sacekao zimu i sneg, ali s obzirom da kod nas padne sneg jednom u 10g, nvm! Jedino sto je bio kao nov, pa ce mi sada smetati sitnice ako auto koji gledam ne bude Extra......

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

A jel bi doshla u obzir toyota corola dizel?2005 god chini mi se.
                Ako te zanima mogu da se raspitam o detaljima...

I love my

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Ispasce da hvalim svog konja, ali ja sam se prvi kleo u Nemce...

Za 13.000 evra mozes da nadjes Mondea 2.0 TDCi 130 ks 2004, mozda cak i Ghia oprema.

To je neuporedivo sa Golfom, auto ide kao zver, ne trosi mnogo, sjajno lezanje, mnogo prostora. Probaj, pa donesi sud.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Manfred
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2007
                    • 905
                    • Beograd

Mondeo je auto snova u odnosu na golfa, prostraniji, udobniji, komforniji, za odrzavanje ne znam bash, ali covek voli golfa.

To je fazon, volis plavuse i naleti neka crnka u full-u, ali ne ti ipak biras plavusu koja ima karijes na dvojci, manje "dojke" i vece ****, a usput je i sponzorusa...Ali plavuse volish

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

Kompakt klasa me zanima. Nemam potrebu za velikim autom kakav je Mondeo, Passat...

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Audi A3.
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• alt+64
                          CBC Senator XXL
                          • 27.02.2006
                          • 571
                          • bgd

Aaaaa... koja je sansa da se malo(4k) zaduzis, pa uzmes nov auto sa 150ks, turbinom i svim bitnim od opreme? Jeste kompakt...

Comment

• iwcham1979
                            CBC Senator XXL
                            • 17.07.2007
                            • 741
                            • Nis
                            • Seat Altea 2.0Tdi

Jes da volim V.A.G, i uzeo bih Audi pre svega, ali jednostavno su skupi, a auto mora da bude dizel. A3 2003 npr ide 15k ladno, a stariji od 2003 mi se ne kupuju, jer sto stariji auto to sansa da je isteran veca, mada ne mora da bude pravilo. Sanse da se zaduzim su jednake 0.

Comment

• Darko_NS
                              CBC Senator XXL
                              • 02.12.2004
                              • 557
                              • Srpska Atina

zasto ti je golf 4 motion 110kw bio tako spor, koliko znam iz prica to bi trebalo da je prava jurilica koja stize za skoro 8 sekundi do 100kmh

Comment

• iwcham1979
                                CBC Senator XXL
                                • 17.07.2007
                                • 741
                                • Nis
                                • Seat Altea 2.0Tdi

Ima dosta onih uvezenih pre recimo godinu dana sa servisnom knjigom. Ali me zelja za njima mine kad se setim da je moj matori presao Borom 70k km za godinu dana. Nije bio nikakva jurilica, a da me pitas zasto, ne bih znao da ti tacno kazem. Jednostavno, Bora 130ks ga je jela za dorucak! Vec sam pisao o tome. Bora 180km/h na 3200rmp, Golf 150km/h na 3200rpm

Comment

Working...
                                X