13500e zadnja cena za Mazdu
Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Moze da prica ko sta oce, al kad je u pitanju izel onaj stilo je za G5 tata. Kupio bi ga na keca, uradio full servise i navozao se slatko.
Dok se ti odlucis koji ces auto ima VW da izbaci golfa 7. Ako ti je budzet a kola 14000 E, nikad se ne kupuje auto od 13999, nadji neki za 12 xxx da imas pare za neki servis. Oces full masinu a nemas pare za to. Imas na raspolaganju 14000 za auto, udji u neki dug i kupi novo. Polomise se ljudi da ti pomognu a nisi ni sekund promenio misljenje. NHF
Comment
-
-
Kupi ti Stila i vozi se do mile volje! Ja kupujem momak auto, a ne cokoladu, i tih zaradjenih (ne nadjenih na ulici) 14k evra, dobro cu da razmislim kako i gde cu da potrosim! A misljenje nemam sta ni da menjam. Rekao sam da u obzir dolaze G5, Skoda Octavia i Mazda 3, dizeli, sa 5 vrata! Ovaj Seat mi se svidja takodje! Covek treba da slika malo unutrasnjost da bar naslutim o cemu se radi, posto su ljudi lepo primetili da volan i menjac pokazuju tragove veceg habanja nego sto bi bio slucaj sa autom koji je presao 80k km!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Kad bih samo mogo ovog seata da spustim na 13800e, sve bi bilo reseno!
Podsećaš me na mr. Mann-a iz Little Britain:
155+75=230
VIVA LA VITA!!!
Comment
-
-
Nikako ne kupuj novi auto, bez obzira na marku ako ne misliš da ga voziš bar 10 godina.U drugom slučaju najbolja kupovina je auto star 2-3 godine!
Iwcho, nikako ne menjaj mišljenje(G-5, A-5), na dobrom si putu samo imaj strpljenja, jer kada čoveka svrbi lova najlakše napravi grešku u koracima!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment