E sad Brick, reci ti meni, a i vi ostali dobro potkovani, kakva je kupovina ova Altea? Kako ce drzati cenu jedno 2-3 godine u odnosu na G5, kakav je kvalitet izrade u odnosu na Octaviu- G5?! Auto je 2004g, presao 86000km, i kosta 14000e Svuda po casopisima navode veci gubitak vrednosti kao minus Seata, a ja bih da prodam auto za jedno 3god
Pomoc drugari hitno! Prodat Golf 4 motion!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Seat ti je isto sto i VW tj Golf samo jedna od varijanti.
doduse bez pedigrea koga ima jedna Skoda .
ako ces da se bavis preprodajom nema boljeg auta od Golfa, najjeftinijeg moguceg dizela.
ljudi koji kupuju Golfa ne traze niti opremu (da traze ne bi ni gledali VW), ne traze niti perfomanse (ne bi dizeli bili zeljeni) vec traze ime tj imidz.
uzimaju bilo kog samo da pise Golf.
odmah uz rame je Pasat.
sto se tice tog Seata niti sam se vozio, niti sam sedeo unutra, niti sam ga ikada pogledao vise nego sto je bilo nuzno u saobracaju ali ne vidim u cemu bi se mogao razlikovati od ostalih VW tog istog modela a raznih nalepnica.
bilo je nekih suskanja da VW zeli da se oslobodi tereta Seata, da li je i koliko to samo buva a koliko i namera videce se.
koliko ja znam Golf i ostalo iz VW spada u skuplje po pitanju odrzavanja, i spada u manje ekonomicne nabavke po pitanju finansija, od nekog proseka te kompakt klase.
ako ti je Golf bio odgovarajuci potrebama u svemu, imao si novca za odrzavanje, gorivo i uopste upotrebu probaj da nadjes isto ono sto si prodao +- razlika koja je dostupna kod ponudjenih primeraka.
ti moras da odlucis sta zelis sa datim novcem, pri tome kao sto je XX puta receno potreban ti je redovan novcani priliv svakog meseca da bi mogao da auto i upotrebljavas.
taj mesecni trosak je daleko vazniji faktor i on odredjuje kategoriju auta...koja odgovara finansijskom rejtingu.
a to je vec prezvakana tema pa porazmisli gde se ti u svemu mozes pronaci.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by sw.brickStilo dizel od 160 KS nema pandana u VW ovim modelima, mozda tek buduci Golf 6 ili Golf 7 dostignu taj nivo motorizacije u veliko serijskoj produkciji.
mada, Audi je vec napustio VW koncepciju dizel masina pa sada kupovati nesto sto je sama fabrika odbacila ne vidim kako moze biti mudro ulozen novac.
Golf VI će u najjačoj dizel verziji imati CR 2.0 TDI sa 204 konja.
VW nikada ne bi napuštao PD dizele da ne mora zbog ekologije, jer su to odlični motori o kojima fabrika zna sve.
SEAT je bezveze. Kvalitet izrade i materijali - nula. Hvataju kao na neki dizajn.
Golf V 1.6 motor je odlična kupovina. Jedino će kod nas preprodaja biti problem...
Comment
-
-
Ja mislim da je vise nepotrebno razglabati.Sve pametno sto je moglo da se kaze, receno je u prethodnih 8 strana.Ako nekome do sada niste promenili misljenje necete ni u narednih 10 tema.
@iwcham1979 mislim da bi tvoj naredni post trebao da bude u temi "Automobili clanova " a ovde slobodno moze Lock
Comment
-
-
Pre svega Stilo od 160 KS ima pandan u vidu Golfa V 2.0 TDI u GT verziji sa 170 KS. Ne razumem kakav nivo motorizacije treba da dostigne Golf u sledećim generacijama kad već sada ima motor od 250 konja
sumnjam.
i od kada uopste postoji takva ponuda kod nas u zemlji, tek odnedavno.
ja ne znam koji to dizel motor, koji je naveden kao iskljucivi izbor, od 250KS ima Golf.
to sam ocito prespavao...
da opet nacrtamo-
ima se 100 dinara, to je limit.
zeli se tacno odredjeno godiste, to je opet limit.
u taj limit se moze spakovati sta- koja je ponuda.
sa jedne strane je Stilo 160KS od tih nekih 100 dinara, kakav Golf je sa druge strane tasa na vagi od 100 dinara ?volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Posto tema prerasta u jos jednu "svadju oko brenda", svako ko ima ponudu ili link ka nekom od automobila koje iwcha... hoce da pazari, moze da mu posalje pp.
Zato ovde ide LOCK, a novi auto ocekujemo u Automobilima clanova.
Comment
-
Comment