Kalos je ukinuto ime, sada ce biti samo Aveo, mozda jos sa nekog lagera ima vozila sa starim nazivom...
Ima li neko iskustva sa Chevrolet Aveom???
Collapse
X
-
To znam =]
Kazu da ce novi motor od 1.2l imati valjda 94ks, sto znaci da bi onaj jaci od 1.4l trebalo da ima preko 100...
Da li su ti motori sa opel-ovom Twinport tehnologijom i da li imaju elektronsko upravljanje ventilima (ili kako se vec to tacno zove)???
Comment
-
-
U recenzijama po casopisima uglavnom su se zalili na neprecizan menjac, i na ne-rafiniran motor. To je u poredjenju sa odlikasima iz klase. Mada sa nase tacke gledista OK automobili (cena-kvalitet). Ja sam vozio Matiza i sasvom je bio simpa autic, zivahan motor, fin menjac. A vozio sam i Epicu ali ona je vec druga prica....
Comment
-
-
Ma slusaj, vecina toga na njemu je starija provjerena Opel (GM) tehnika... Tako i mjenjac... Nije neka preciznost pri brzim promjenama, ali nije ni Golfu 4 bila nesto narocito precizna rucica mjenjaca...
Koliko para, toliko muzike, ali posto su Korejski "temburasi" malo jeftiniji, onda ceh na kraju dodje jeftinije...
Aveo je pristojan autic, za onoga kome ispunjava vecinu svakodnevnih zahtjeva, mislim da nije losa opcija... Naravno, podrazumjevam da ga neko ne misli prodavati bar 5 godina, zbog veceg gubitka vrijednosti u startu koje Korejanci trpe kod nas...
Za nove motore ne znam, ali ni mjenjaci im nikada nisu bili predvidjeni da imas GSi u njemu...
Comment
-
-
Pa naravno da od takvog auta ne mogu ocekivati da mu menjac bude sportski. Inace godisnje i necu prelaziti mnogo km jer se 90% mojih voznji odvija po gradu. A ne planiram da ga prodam pre nego sto napuni 5-6god. ali posle toga svakako da dok jos mogu da dobijem neke pare za isti i tako dodam i opet kupim nesto novo!
Comment
-
-
Vozim DAEWOO KALOS (Sada Chevrolet) kupljen nov 2003 godine. Model 1.4 sa osam ventilai 86 ks. Onaj kraci model. Do sada presao 68.000 km bez ikakvih intervencija na njemu. Veliki servis na 60.000 km je kostao oko 300 eura. Redovni servisi su oko 6.000 dinara. Malo mu je veca potrosnja po gradu i otvorenom sto je jedina zamerka. Uspesno me prevezao prosle godine do Beca, Stutgarta, Pariza i nazad. Za te pare koliko kosta bolja je kupovina nego recimo FIAT PANDA koja kosta isto para ...Zasto ste mi uklonili potpis ???
Comment
-
Comment