Novi model, a korak u nazad...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • AreOut
    CBC Senator XXL
    • 22.07.2006
    • 590
    • Zabjelo

Oh yes,unfortunately some E46 chassis broke and need re-welding,think about that: do you prefer an electrical failure or a broken chassis if you take a pot hole?
    Do a search on Google.

Ovo je istina, jednom momku sa M3 E46 ovdje u PG se prepolovila sasija...zato E36, E39 i E38 rulaju, i naravno serija 8
    http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• 230
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2007
      • 775
      • Semberija

Tačno, Osmica je jedan od mojih najomiljnijih automobila, ali to nije tema naše večerašnje emisije.

Svejedno, činjenica je da ja još nisam ni od koga čuo da mu je nova trojka lepša od prethodne.
      Da ne bude zabune, ja volim "ružne" automobile (ružne kao UAZ, npr.), ali ove nove serije BMW-a po meni nisu čak ni dovoljno ružne da bi mi se dopale.

E34 je bio pravo "muško" auto. E39 je bio dosta elegantniji, prefinjeniji, ali i dalje je ostavljao karakterističan utisak.
      E60 (meni) izgleda kao da je crtan u Koreji, a to mi se već nikako ne sviđa.
      155+75=230
      VIVA LA VITA!!!

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

Slazem se u potpunosti....novi modeli bmw-a su izgubli agresivnost koju su imali prethodnici 90ih... sad su to prefinjena vozila

a vezano za temu, ako mi se svidi auto, ne gledam da li je novi model ili stari...sto se ostalih stvari tice (motor,elektronika...) mislim da svaka kompanija tezi da usavrsi prethodno....tako da i o tome nema mnogo toga da se kaze...

Comment

• Vladd
          CBC Senator XXL
          • 09.07.2006
          • 581
          • NBG

Ne teze oni nista da usavrse, ako ne moraju, jednostavno, jako prosta neemotivna (za razliku od ekstremno emotivnih fanova) borba za trziste i prodaju.
          Uveli su dizajn kao referencu, zadnjih godina, posta je jako spor razvoj hibrida, ne mislim u smislu da postoje, nego da postanu efikasni u proizvodnji.
          Pomislili su da mogu da onkurisu Italijanima, angazujuci Italijane, ili skolovane u Italiji.
          I naravno da ne zele da naprave "savrsen" i kompletno doradjen auto u srednjoj klasi (da podsetim, srednja klasa je automobil koji zapadnoevropska srednja gradjanska klasa moze da kupi sa godisnjim prihodom). Doslo bi do kolapsa, jednih, u odnosu na druge, tako da i "prosli" modeli, mogu da budu u "konkurenciji".

Poz.

Comment

• BojanS84
            CBC Veteran
            • 05.09.2007
            • 132
            • Beograd

Comment

• icatenej
              CBC Član
              • 07.11.2006
              • 26
              • Beograd

Meni se vise svidja onaj sa desne strane Odmah spakujte jedan
              Opel Astra H 1.7CDTI
              Dacia Logan 1.4

Comment

• Bane_Saabijach
                CBC Veteran
                • 08.08.2007
                • 108
                • Veliki Popovich

A šta je sa motorima koji se ugradjuju u te automobile. Pretpostavlajm da je noviji motor ekološki prihvatljiviji, a šta je sa njegovim ostalim osobinama? Npr. motor 1.3 iz Kadeta u odnosu na 1.4 iz Astre? Ili slično.

Comment

Working...
                X