Upgrade motora

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Pa verujem da je sigurno polovine vrednosti auta, ako ga nadjes ili ceo auto da uzmes, sto je po meni bolja solucija, jer mozes da izvuces deo novaca kroz delove.

Uglavnom imas opcije 1.5/90, 1.6/100, 1.8/115 i 2.0/130, svi su novije generacije, vise informacija mozes naci na protege323.com.
    Problem je sta uraditi sa tvojim motorom, gde ces ga skloniti posto sumnjam da ce ga neko otkupiti, jer je to jedan od pouzdanijih, a i ko cepa 1.3 ? (ne gledajte u mene )

Slazem sa tvojom konstatacijom da treba nesto uraditi, ali ja iskreno ne znam koliko i da li se razlikuje vesanje na jacim modelima, posto su ti motori, "zanemarljivo" malo tezi, ipak su tezi. Uostalom i kocnice se razlikuju ? Pogotovo sto ti imas dobos pozadi, ali to je cak mislim najmanji problem u celoj prici zameniti.

Manje price vise rada... Kliknuti ovde, pa prosvrljaj malo ima svasta

Comment

• RedboX
      CBC Senator XXL
      • 28.11.2006
      • 1537
      • Novi Beograd

Nema svrhe.

za ovih nekoliko dana procitao sam kilometre teksta po svim mazda forumima na koje sam naisao o zameni motora i za moju kombinaciju nema resenje kakvo bih ja zeleo i mogao sebi da priustim.Ovde su se dodali jos neki privatni momenti tako da nazalost moram da odustanem od svega ovoga.

Vocko zakljucaj sto se mene tice i obrisi sve do predhodnog zakljucavanja.
      I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

zakljucao ja...ako neko ima bolje ideje ili se postavljac topika odluci da dalje pise neka se javi..dotle LOCK
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
        X