Isto kao sto mozes da kupis i Opelovo ulje. Neki od proizvodjaca ulja ima deal sa fabrikom da se ulje pakuje u ambalazu branda auta. Nista neobicno.
castrol/mobil ili motul???
Collapse
X
-
Ne sad stvarno da se ne bi zezali...jel ti stvarno mislis da su taj mobil shell, motul koje koristi vecina na nasem trzistu i ljudima se dobro pokazao da se pravi u bugarskoj rumuniji ili sta vec.
Da je tako ja bi odavno vec bio lincovan kao i mnogi drugi.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by ZekiyuOriginally posted by JAPANXmarly
a
a
au bre brate murate, gde ga iskopa!!! godinama sam ga trazio, hvala tebi i firmi kolibri.com i gospodji bozen na turboshlank pilulama
e aj sad ozbiljno, vidim da ti je nick zeki-ju u prevodu "zezam te" , salu na stranu, jesi li ti ozbiljan?
Comment
-
-
Taj Marly jeste iz Holandije, ali mi je nekako cudno jer je crne boje (kazu zbog grafita i nekih silnih aditiva).
A evo price koju mi je prosuo jedan lik vezano za to ulje:
Navodno je Americka ambasada zahtevala bas to ulje za svoja vozila i na njihov izricit zahtev su raspisali tender za nabavku i uvoz tog ulja.
A onda je mrmot zavio cokoladu u foliju..........
Ko zna mozda je i dobro ulje? Bar kod mu pocinje na 870, sto znaci da je iz Holandije sigurno, ali posle ove price ga ne bih uzeo ni za brdo karamela.NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Sve i da jesu narucili za svoj vozni park to ulje, to nista ne znaci, ni negativno ni pozitivno, sem da mozda neko hoce u ambasadi da ustedi na necemu.
Nijedna ambasada nije referentna za eksploataciju ulja, nije to autotransportno preduzece, niti trkacki tim u pitanju, pa da to bude podatak od vaznosti, niti oni traze vrhunske perfomanse od ulja.
Kao i za gume vazi za vrhunski kvalitet: gde si u prvoj ugradnji i gde si u auto sportu.
Comment
-
Comment