naj cudnija opcija na tom motoru je klima, vozio sam lupo 1.0 sa ukljucenom klimom pa moze 90km/h da razvije zamisli pola koji je tezi ali dok klima ne radi ide korektno. Kao Jugo.
savet
Collapse
X
-
pa to i jeste Jugo, samo lokalni nemacki.
ista namena, slican nivo konstrukcije, slican nivo opreme, slican nivo klijentele, prakticno isto- samo sa razmakom od jedno 2 decenije i razliom nemacka- srbija po pitanju auto industrije i sa razlikom u ceni.
POlo je postojao i ranije, model iz 70tih nije nista bio bolji od Juga, cak stavise bio je losiji limarijski i sa losijim perfomansama.
samo od onda je VW dosta poradio na razvoju i promenio 4-5 generacija za 20 godina.
i uslovi saobracaja su se prilicno promenili za 20tak godina...volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Bas tako,mozda je taj polo solidan auto,ali ne za te pare.Imao sam prilike da se par puta vozim bas u takvom polu,plastika deluje lose,meni se ni tabla ne svidja-previsoka je i deluje mi sam auto dosta klaustofobicno i naravno jezivo je slab.Ako hoce bas mali gradski auto nek pogleda punta 2,za samo 500eur vise moze da uzme 3-4godine mladjeg sa zivahnijim motorom,a i punto je dosta udobniji...Inace u tu cifru se uklapa bravo/a,peugeot 306,xsara,astra f...,po meni su svi bolji izbor od tog pola,a opet ne bi trebalo da su skuplji za odrzavanje...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Originally posted by 230Skupo.
Moj drugar prošle sedmice kupio Nubiru II SW 1.6 16v 2001. godište za 4350e sa sve ugrađenim BRC TNG-om sa LCS-om i bez ikakvih dodatnih ulaganja.
Ajd' da me neko ubedi da je taj Polo bolji...
P.S off: Ne postoji polovan auto bez ulaganja...
Comment
-
-
U halo oglasima ljudi takav Polo cene 4400-4500 (naravno te cene uvek mogu da idu dole) i to bez klime, tako da ako je auto u dobrom stanju i da ako mu sve od opreme funkcionise kako treba auto vredi tih para
Comment
-
-
Taj auto ima opremu bolju od 90% takvih VW Polo-a kod nas, ocu da kazem jako su retki modeli sa klimom koja na trzistu polovnjaka ume da podigne cenu vozilu i za 400-500e...
A o tome da moze da se uzme mladje i bolje vozilo zavisi od potreba, jer ovaj auto ima minimalne troskove odrzavanja (tu mislim na registraciju kao i redovno i vanredno odrzavanje) tako da je za nekog kome treba auto da se preveze od tacke A do tacke B uglavnom po gradu dobro resenje.
U to sta moze da se uzme za te pare od automobila drugih proizvodjaca necu da ulazim.
Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by gti16vU to sta moze da se uzme za te pare od automobila drugih proizvodjaca necu da ulazim.
Npr Nissan Almera 97-98 sa 1.6 motorom i vise opreme. Veci, bolji, brzi, pouzdaniji......, a ni odrzavanje nije skupo.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Sa tim autom mozes da se "nekako" prevezes od tacke A do tacke B, pod uslovom da nisu daleko, a u tom slucaju ti ne treba klima. Precenjen, neudoban mali auto sa jos manjim motorom i ne bas malom potrosnjom za tu kubikazu i tezinu. Za te pare moze mnooooogo bolje da se pazari! Pa pogledaj savet coveka koji ga vozi!!!NO BRAIN
NO PAIN
1_N_S_A_N_E
Comment
-
-
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'vw-club'@'ns1.apalink.co.yu' (using password: YES) in /var/www/vw-club/baza.php on line 12
Could not connect: Access denied for user 'vw-club'@'ns1.apalink.co.yu' (using password: YES)
FAU-V sponzor .. nista... mislio to moze bez odrzavanja ?
zasto te neinteresuje nijedan drugi proizvodjac? .. kakva radikalna izjava,nemogu da verujem...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Razlicito posmatramo pitanje. Taj auto nema nekih velikih problema, nudi neki prosek u klasi i za te pare nece naci u oglasima VW Polo sa tom opremom, covek ga je vec uzeo da ga proba, ako mu odgovara, to je trzisna cena auta i neka ga kupi.
Ako coveku treba veci, brzi, bolji, pouzdaniji, opremljeniji auto za te pare normalno je da ce ici na nesto sto nije VW jer to jednostavno nepostoji. Da je VW toliko los nebi i dalje bio zastuplen u velikoj meri i pored viskoh cena. No necemo diskusiju o markama, svako bira ono sto njemu odgovara.
Pozdrav
Comment
-
Comment