Pasce ceena za 1 do 2 dinara i ta cena ce biti par meseci a onda usledi par poskupljenja po 1.5 dinara i tako stalno!Vozicemo na zalost na plin jer je jos uvek jeftinije a i malo cuva motor!
Od srede skuplje gorivo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Za nedelju dana dok nisam bio u US je skocilo gorivo za 10%, u Nemacko je bilo prosle nedelje oko 1.5 e, u Engleskoj je funta i 5 penija (skoro ko u Nemackoj). Srecom, cena nafte pada...vratila se na 91, sa 95 pre nedelju dana. Za poredjenje - januara 2007 je bila 54 dolara za barel
Comment
-
-
Kod mene je Sarkozi dublirao svoju predsednicku platu a nasa ostala ista poskupelo gorivo i ovde ali trgovci se ponasaju jos gore nego u Srbiji jer kad padne cena nafti oni je ne obaraju duze vremena ocekujuci da ce ponovo da cena poraste. U Italiji je gorivo skuplje nego u Francuskoj pa mi se ne isplati da idem tamo i da punim rezervoar iako sam udaljen 25Km od granice.
Comment
-
-
Na svetskom trzistu nafta pojeftinila 5$ sto je extra ali sad ovi nasi pederasi hoce da poskupe,ne,ne ja bi definitivno smenio ove smradove sto nam otimaju pare! Ovo je vec klasicna pljackaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
iz drugogo ugla, nafta i nije tako (mnogo) poskupela. samo je vise bezvrednih papirica potrebno..dolarosa.
za nase papirice kojima placamo akcize, poreze, takse i ostali paket drzavi se dobija sve vise dolarosa, jeftinija nabavka nafte po jedinici akcize/ dinara.
ah, da. matematika ne stanuje ovde kada se obracunava realna vrednost pri kupovini
a i ne kupujemo naftu na berzi pa ta cena i nije neki reper za nase nabavke.
ali, privreda i gradjani se ne bune pa drzava otima bezbrizno.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
kod vas je zlatno,evo kod nas u cg bezolovni 1.15eura a dizel 1.05eura,a plin 63centa !!!!!!!!Originally posted by Stefan_sTa dvojka je trosila stvarno malo, desavalo mi se da se ugasi jer ostanem bez goriva..naravno to kad teram pun gas. i nekako upalim i pola dana se jos vozim laganim gasom. Nekad sam imao tripove da ide na vazduh, majke mi...
Comment
-
-
Originally posted by Mail ManMozda je malo skuplje ali kakve su vase plate u odnosu na nase u SRBIJI!
Nije CG samo Budva i Herceg-Novi...
Mada, naravno da se cena benzina ne odredjuje na osnovu toga...
Akcize, razne takse, kvare cenu benzina...on sam i nije skup, ali nazidaju mu cenu do skoro 90 din/L kroz te dazbine...
Comment
-
-
Kad bi se mediji malo vise pozabavili ovo tematikom i poceli da vrse pritisak na one koji diktiraju te akcize mozda bi se nesto i uradilo! Jos kad bi u naslovnim strana osvanulo koliko ko krade i kolike su akcize u poredjenju sa susednim zemljama....
Jos samo fali da i NIS pocne straj trazeci da im se plate povecaju...
Comment
-
Comment