- svetlece kapice za ventile na tockovima (koje znaju kad je mrak),
- pa "trceca" stop svetla , jos ako trepcu i imaju natpis STOP,
- prednje pozicije u svim mogucim bojama (najcesce plave i to na golfovima???),
seticu se jos....
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
*** CRNA štop svetla
*** Jeftine crne folije
*** Jeftine alu felne neodgovarajućeg izgleda,veličine...
*** Neke cevke varene na auspuh koje bi trebale nešto da glume...
*** Naravno svetleće prskalice
hehehe pa ja sam imao disko kuglu, ali ne na retrovizoru nego na sred krova. znate kako yugo ima onaj plasticni poklopcic na krovu... e pa zavezao sam je oko njega.
kazem imao jer su poispadala sva ogledalca, od udaranja u krov prilikom "uletanja" u krivine, pa sam je skinuo.
--ne plave led prskalice vec one u vishe boja shto trepcu plavo zeleno crveno zuto....
--cd i jelkice uh jelkice organski ne podnosim a bogami i ostale mirise za kola
--kao i sve visuljke karate saveza gimnasticar/isus/ ikonice isl na retrovizoru
/disko kugla moze/
--nalepnice remus i slichno....
--neonke kad se vide sa strane uzas, inache ako su lepo montirane mogu da budu extra detalj...
--neprimereni spojler tipa na ladi od audija a na audiju od honde
--dodatni amblemi tipa gti zecevi turbo i slichno /niklovana slova ko fabrichki natpis vozila samo neke nebuloze/
--drzac iz McDonaldsa za limenku na vratima i slicni cupholderi prishrafljeni na tablu
--drveni volan
--macije oko na vratima
--presvlake karirane ili braon fazon kinezosi i slichno
i za kraj najgori tuning detalj svih vremena ruka kroz prozor i to cela pazuhom naslonjena na vrata....
p.s. shta mislite o tigrastim presvlakama npr... bash je pimp... neshto sam se isytripovao nek me neko sabere malo
Pored nalepnica sa porukom, tu su i one sa oznakom drzave iz koje je auto uvezen, kao D, NL, I ili ime autoplaca - npr van eupen( ja sam dve godine imao tu nalepnicu , dve godine sam bio seljak- juce sam je skinuo)
Oznaka na Astri 1.7 d, a ispod TDI od golfa 3
Mene iritira kad ljudi dodaju oznake na auto, ali me takodje nervira i kad skidaju postojece.
Normalno nalepnice na bilo kom staklu.
Tribali, zmajevi i ostale gluposti iscrtane po kolima.
RATKAPNE pogotovo niklovane mrzim
10 kg plastike
Auto ofarban u zutu ili neku drugu drecavu boju
Ma u principu sve sto vuce na F&F ,,fazon" jer je nekima to samo fazon.
Glupo mi je kad prave leteci tanjir od auta.
Umetnost je da auto ima malo spojlera tj 1 ili 2 a da je ispod haube zver.
Nazalost bogatasi koji nemaju nimalo ukusa budze svoje aute.
i one nalepnice dva zeca i ono brzi sam ili u kolima je beba i te fore...
Za nalepnicu "beba u kolima" se neslazem...
Zna da bude neki put vrlo korisna,cak sta vise ja bih to uveo kao obavezno,da svi oni u saobracaju koji prevoze decu do ( ) godina imaju tu nalepnicu istaknutu vidno.
Comment