Koji su vam najseljackiji detalji u "uredjivanju"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Danilo
    CBC Senator XXL
    • 02.10.2004
    • 908
    • Beograd, Dorcol

Renault 4 GTL
    Baš me zvao susjed ovih dana, kaze da mu moram sredit auto. Ja kazem moze. On doveze auto. Renault 4 GTL. Kako je auto extra visoko, nisam se uopce zaj**avao sa skracivanjem susti, amortizera i takvih pizdarija, nego sam ih skinuo. Auto je bio zakucan na pod 100%. Kako su mi se gadila ona okrugla svijetla na cetvorci, odlucio sam da tu moram neke preinake napravit. Po sirini auta sam napravio kuciste koje je prikrivalo cijelu masku. U kuciste sam stavio vodoravno 5 neonki od 450 W, i to su bila nova svijetla. Cijela prednja maska je bila jedna velika lampa. Jedini problem je to sta nema kratkih, samo duga svijetla. Jos nam murja s**e, jer snop je dug oko 900 metara, a intezitet je 8 puta veci od maximalno dozvoljenog. Skuzili smo da ako se dodje na 15 metara sa svijetlima od drva ili neke zelene povrsine, izbije pozar. Preporucio sam susjedu da ga ne vozi po ljeti i po noci. Akumulatora ima 17. Dva su za pokretanje motora, 5 za zvucnike, a ostalih deset za lampe. Zvucnici su marke "Speakers", i imaju nazivnih 19000 W. Ako se cd player pojacava preko 20, limarija se pocinje izoblicavat. Motor ima modificirani turbo punjac. Nije standardna turbina, nego pomocni motor od kosilice Honda Standard, 50 kubika. Auspuh nam je po specijalnoj narudzbi napravio 3. Maj, nije iza auta, nego ko kod broda, na sredini krova ide van, i ogroman je. Tip kocnica su "Torpedo", skinute sa Pony bicikle. Felge su rucni rad, ali su malo ovalnog oblika, no to ne smeta. Bili smo na tehnickom, nije prosao ni na jednom testu.
    www.blindmanmotorsport.com

Comment

• Danilo
      CBC Senator XXL
      • 02.10.2004
      • 908
      • Beograd, Dorcol

Zastava 101
      En ti mater kako sam se ovaj vikend znojio sa tuniranjem svog novog Stoleta. Kupio sam Zastavu 101 Comfort. 1100 kubika, 55 konja. Prva stvar je bila: otvori haubu, iscupaj klipove, turpijaj. Turpijo sam ih 15 centi, vratio natrag. Onda sam sa brusilicom spizdio po amortizerima, ali mater im, nedaju se tako lako, pa sam morao stavit zeleza od armiranog betona, da bude tvrdo sportski. Umjesto sminke tipa Sole ili Remus, stavio sam na ausuh tubu od gurle, profil 15 coli. Radi boljeg zvuka, sa cavlima sam raz**** auspuh od korijena do kraja cijevi. Na prednje farove sam stavio izolir-bandu, tako da izgleda sportski ljuto. Zadnje farove sam zalio sa katranom, sportski crno. Sva stakla na autu sam prosao sa crnim sprejom za impregnaciju drva. Po cijelom krovu sam stavio visak od bozicnig lampica, tako da svijetli kad ne treba. Ispod auta sam montirao 4 neonke od WC-a, onako elegantno bijele. Gume Tigar sam nabavio preko susjeda. Dimenzije su 280/15 WR 24. Felge smo svajsali sami, ali kako smo pocetnici u poslu, svaka felga ima razlicit broj krakova. Testirali smo ga na autoputu Kragujevac-Frankfurt. Kazaljka je cijelim putem stajala na 160, ali to je zato jer ima sigurnosnu iglu koja joj neda preko. Po nasim proracunima, na jednom dijelu auto je stigao na 375 km/h. U Franfurtu mu je Hans izmjerio konjazu, pokazivalo je oko 840 KS. Zbog predobrih performansi, auto nismo mogli mjerit ubrzanje od 0-100, nego od 0-200. Trebalo mu je oko pola sekunde. j**es sve, Stole je u kuci.

Comment

• Danilo
        CBC Senator XXL
        • 02.10.2004
        • 908
        • Beograd, Dorcol

E da...zaboravio sam OZ felne Supeleđera.
        To su super felge, koje idu uz kričaviju nijansu vozila,
        kroz koju se vidi disk veličine krafne, a između je zrakoprazan
        prostor da vidiš jer ti ispala gumica sa balans štange ili nije.

Oprez: Ako se montira model Superleđera, treba paziti da budu
        minimalno 4 cola u plusu od serijske i da gume (Toyo ili Fulda),
        stružu po blatobranima. Gume su naravno 35, tako
        da nema amortizacije. Inače se praznoglavoj pičci od 19 god
        s tetovažom (leptir ili japanski znak), nebi sisice (dvojka),
        tresle kad prelaziš preko tračnica na Selskoj.
        Sunčane naočari (okli), obavezne

Onda recimo: bradica , kao da su te gliste napale po licu
        auto mora biti pun nekih zanimljiv naljepnica.....neki japanski
        znak koji samo gazda zna šta znači na već potamnjeloj
        zadnjoj šajbi.

ne smije se zaboraviti niti naljepnice ugrađenih komponenti:
        Denso (imam tak heben akumulator i svjećice....)
        Castrol (no comment)
        Neki filter za zrak

onda....
        -naljepnice felgi koje sam baš nedavno ugradio
        ili speedline ili oz (cestovna varijanta)
        -gume koje sam kupijo...

Ma ima tristo čuda, ko bi se svega sjetio.........
        E da!!!!!!!

Ako sam rođen 12.8. i zovem se Miro,
        onda ide tablica obavezno:
        ZG 1208-MI
        TOOOOOOOO!!! Sad sam najjači!!

U gepeku ne smije biti mjesta...
        Muzika je svuda.
        Samo kištre s alatom i basevi. Pa opet malo basevi neki.

Vožnja po gradu je.....

Muzika do daske (dio sa basevima)
        Šajbe moraju biti zatvorene....
        i mca mca mca....

Kako imam zatamnjene šajbe, niko me ne vidi šta radim
        (kopam nos ko svinja (boli me k**a)), tu i tamo malo otvorim
        šajbu da miceke bacim anva...

Jedino je bed, što se zboga jakih baseva ne daju napravit
        kuglice u autu. Onda stišam zikumu i napravim ga....
        Pojačam zikumu....
        Kopam, tražim, malo po gasu....
        anbaaaaa
        anbaaaaaaa (semaforski đir), onda stanem kraj neke pichke
        i gledam je ( a ona mene ne vidi)
        .....
        anbaaaa
        anbaaaa (di si qurvo.....)
        mca mca mca
        anbaaaAAaaa (Pravi remus)

Pripalim cigaru, lagano gušenje u autu....
        nema veze

Onda sretnem kompu na semaforu.... Prvo ne znam jel on
        ili je prodo auto (poso), jer se ne vidi niš...
        Onda on otvori prozor i skužim da je on (radujem se...)....
        On ima pichku... ja nemam....

"kaj nas je murija naganjala sinoć a?"
        - "a a"
        "di bumo se sad utrkivali a?"
        - "a a"
        "kako smo ilegalni a?"

E frka s murijom.., ne daju nam da se normalno vozimo... svi pi**e..... mene boli k**ac....

mca mca mca........dnbaaaaa DN baaaaaaa (to je 5 hiljada)

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

A ja, kad sam sinoc isao s nogometa, avenijom Dubrovnik i vozim tako
          160-180, kad li se kod velesajma preko ceste gega ona Cesaria Evora, pi**a
          li joj materina crnacka debela. Treba joj valjda 5 min da predje preko
          ceste, a ima podvoznjak par metara dalje .... Enivej, ja prikocim malo i
          propustim je (protiv sam ubijanja pjesaka po mraku), ali kako sam ipak malo
          prenaglo nagazio kocnicu razletio mi se po autu najnoviji nitro-kit
          (Instant900HP20MilesGuaranteed) koji mi je poslan drito s Grenlanda, a bio
          je otvoren na suvozackom sjedalu, i jedna od termofonskih spric-brizgaljki
          mi je uletjela u mehanizam mjenjaca (nemam onu zastitnu gumu tamo jos od kad
          sam je nabio na glavu onom debilu koji je mislio da me moze oderati sa
          svojim 911 GT3), i mjenjac se vise ne da staviti u1.(
          I dr**m ja, malo po mjenjacu, malo po pisi, kad li se vrazja sprava
          (mjenjac) pomakne malo i ostane zaglavljen u rikvercu. I taman tada nailazi
          do mene Sinisa u Z3M, i turira izazivajuci. Reko, ako more *****, morem I
          ja, okrecem auto pod rucnom u rikvercu i namjestam se za start; Z3 normalno,
          a ja natraske. Naravno, kako imam pogon na svih 5 kotaca (i rezervni je
          pogonski kad ga montiram), dajem mu prednost da krene kad hoce. Krece on,
          prva mu dobro vuce (cak sam u jednom trenu posumnjao da je to zapravo Z4,
          ili barem Z3.5), ali ni moj rikverc se ne da - jednako idemo dok on ne mora
          mijenjati u 2., no poslije ga ostavljam za 16.43 duzina auta. Naravno, na
          sve semafore dolazim prvi i prica se ponavlja - vidim kako se sav zapuhao od
          jada. I dolazimo tako do onog polurotora u Utrinama, mene boli vrat za
          popizdit, i mislim se sta cu, pa odlucujem nastaviti dalje gledajuci samo u
          retrovizore. Rotor prelazim u konstantnom overu (ili se over izveden u
          rikverc zove underccc), dok se on muci u 2., sa svega 120-130. Dalje slijedi
          show-off voznja preko mosta i Drzicevom, ali na semaforu je prevelika kolona
          i ja ni pet ni sest ni sedam ni osam nego se ubacim na tramvajske tracnice i
          picim njima prema sjeveru. Kad li, nailazi sedmica prema meni (nisam je
          ocekivao, jer je prije bilo "niti sedam"). I sad, ja u dilemi: spiciti se u
          sedmicu, ili unistiti onu krasnu zivu ogradu sa strane. I odlucujem se u
          trenu: idem ravno, nek on skrene ako je ***** (ako se i sudarimo, ja cu
          udariti straznjim krajem pa mi nece biti nista). Priblizavamo se munjevito i
          onda frajeru u tramvaju popustaju zivci i on skrece s pruge na 3. traku
          ceste, udara u Audija 100 s HV tablicama, on udara u jos jednog i okrece ga
          na bok, tramvaj se vrati nekako na prugu (krajnjim naporom), a ja produzavam
          smijuci se od uha do uha da kako sam ih sve s****, a meni nista. Jos sam
          poslije otisao povaliti Vlatku Pokos 7-8 puta, pa na spavanje.

Sve preuzeto sa HRAWEB
          hvala stressman!

Comment

• Danilo
            CBC Senator XXL
            • 02.10.2004
            • 908
            • Beograd, Dorcol

Kad vec pricamo o sabaniji:

Ko pogleda-kajace se... Ko ne pogleda...

Comment

• ToNcA
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2006
              • 868
              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
              • Mazda 6 2.0d

Originally posted by joe
              Pas koji njise glavom
              Radkape na kojima pise Turbo
              Lancici i zastavice na zadnjim kotacima
              Roleta na zadnjem staklu
              Auspuh nastavak u obliku skoljke
              Cupavac na armaturi
              ...
              Izvini ali te roletnice na zadnjem staklu ma koliko ih ne voleo mogu da budu veoma korisne narocito kod duzih voznji. Meni se desilo da mi ljudi na zadnjem sedistu posle 6-to casovne voznje (u sred leta) dobiju suncanicu jer je za osamdesetici zadnje staklo tako namesteno da ljude nazad sunce bije direktno u glavu. Ovo ostalo - necu ni da komenstarisem

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

Ma najveci su seljaci oni sa plavim prskalicama,em kic em oce da uloze nista

Comment

• Eon
                  Moderator
                  • 10.03.2005
                  • 4225
                  • Beograd-NBG-44
                  • Superb 2.0 4x4 DSG

Mislim da sve prevazilaze one ratkapne sa rotirajucim diskom sto su ljudi pokupovali u Metrou. Ti stanes, a ono se i dalje vrti
                  Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                  Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Gruja
                    CBC Senator XXL
                    • 09.02.2006
                    • 614
                    • Bgd
                    • Alfa 75 TS

E citam ovo sto cosworth napisa i mislim da sam probudio ceo soliter smehom....
                    FENOMENALNO!!!!!!

A licno mislim da su najbolja kombinacija plave prskalice+plave pozicije (odn. najkraca svetla, da ne bude zabune..)
                    Ima kod mene u kraju... svaki put placem kad vidim sta je shaban uradio... a ratkapne koje je stavio necu ni da spominjem (i to umesto nekih prilicno zadovoljavajucih...)

Neukus je neizmerna kategorija... i sto ga ljudi manje imaju to su ubedjeniji u suprotno...
                    Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• Karbo
                      CBC Senator
                      • 16.02.2006
                      • 225
                      • Sydney - Land of Downunder

Kod mene opet ima lik u kraju koji je na Charade-a (sedan) stavio pozad na gepek spojler (rep) od Impreze WRX STi.

http://www.sgbodyworx.co.uk/sgbstore/im ... POILER.JPG

Sto je najzalosnije, taj spojler se ne moze naci ispod 300eura! A on debil ga "nakelmio" na krsinu od auta???

Nerviraju me razne glupe nalijepnice i sve ovo do sada nabrojano. Mada to ovde kod nas u Australiji rade samo klinci i Azijati (oni su teske primare)... samo da im shljasti auto. Gori su od cigana.
                      I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                      a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                      It will take your breath away!!!
                      by David E. Davis

Comment

• LuccaGabazzi
                        CBC Senator
                        • 16.09.2005
                        • 294
                        • pole position

potkovicu i badnjak kad vidim na kolima odlepim momentalno! zatim neonkice i lampice, gomilu brojanica, krstacha i ostalog obeseno o retrovizora tako da se pola soferke ne vidi od toga, auto skroz u nekim kretenskim spojlerima koji ne stoje ni letecem tanjiru, auto sav u spojlerima a na tocku radkapna (skoro vidjeno na G IV na T&S cini mi se)....
                        Billionaire Boys Club

Comment

• Rubi
                          CBC Senator XXL
                          • 06.05.2005
                          • 519
                          • Beograd

Ja sam ove zime video umrlicu na kolima, i nekakvu crnu lentu na retrovizoru. Negde u centralnoj Srbiji video sam beli, raspali, grobarski Volvo sa krstom na haubi (kao skulptura na Rolsu), mislim da je replika onog sa hrama Sv. Save... Znam da nije bas "styling", al' ovo me je najvise uzasnulo...
                          (\__/)
                          (='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
                          (")_(") your signature to help him gain world domination.

http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/

Comment

• DejanV
                            CBC Senator XXL
                            • 19.07.2005
                            • 682
                            • Beograd

Originally posted by LuccaGabaci
                            potkovicu i badnjak kad vidim na kolima odlepim momentalno! zatim neonkice i lampice, gomilu brojanica, krstacha i ostalog obeseno o retrovizora tako da se pola soferke ne vidi od toga, auto skroz u nekim kretenskim spojlerima koji ne stoje ni letecem tanjiru, auto sav u spojlerima a na tocku radkapna (skoro vidjeno na G IV na T&S cini mi se)....
                            E, vala bas!

Videh pre neki dan jednog "sredjenog" Yuga, sto kazes nacickao mu spojlere kao da je kaktus, a gume 145, felne strogo sa ratkapnama retke ruznoce, i jos priheftane plastikom da ne daj boze ne otpadnu. Uzas!

Pozdrav,

DVV
                            Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• nikolans78
                              CBC Senator
                              • 16.03.2006
                              • 277
                              • Vankuver, Kanada

danas sam video tipa u nekoj matoroj sieri ja mislim, sem sto ima plave ledovke na prskalicama, ima i trcece svetlo uradjeno takodje sa plavim ledovkama, montirano napred na braniku i svetlo trci od centra ka spolja i nazad

Comment

• LuccaGabazzi
                                CBC Senator
                                • 16.09.2005
                                • 294
                                • pole position

gumu koja kipi preko felne.....
                                Billionaire Boys Club

Comment

Working...
                                X