Originally posted by Vocko
Pitanje
Collapse
X
-
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
-
-
Ajde da malo ne preterujete...
Ne znam u kakvom je stanju ta mazda ali stvarno ne mozete ocekivati da kosta 5500, mislim podjite od sebe.
Ljuba je svoju platio 6500 (01), vocko svoju 5500 (98) nikola valjda oko 7000, ...buba jez je trazio isto 7000 ja moju nema sanse da bih dao izpod 7000
Ta je godinu dana mladja od nasih i ima metalik boju, ali je izgleda bila i havarisana posto ne vidim kako je mogao da izgubi onu cevku...
rekao bih da je bila udarena u prednji levi kraj i da je tada razbijen ili pomeren i senzor za abs, sve se to moze srediti i ne mora u opste da kosta mnogo, samo je pitanje da li hoces da se upustas u to.pozdrav
Comment
-
-
Gde sam napisao da ne vredi te pare, jedino sto sam rekao da na kraju moze da kosta vise nego da je uzeo od tebe za 7k u ispravnom stanju, a u tu cenu se ne racunaju zivci, izgubljeno vreme po majstorima, jurenje za delovima...
I pitanje je, ako, je auto havarisan kako je popravljen. Neki kvarovi tek kasnije mogu da se jave...
Nazalost imam iskustva sa takvim sklopocijama...
Comment
-
-
Originally posted by bakaraAjde da malo ne preterujete...
Ne znam u kakvom je stanju ta mazda ali stvarno ne mozete ocekivati da kosta 5500, mislim podjite od sebe.
Ljuba je svoju platio 6500 (01), vocko svoju 5500 (98) nikola valjda oko 7000, ...buba jez je trazio isto 7000 ja moju nema sanse da bih dao izpod 7000
Ta je godinu dana mladja od nasih i ima metalik boju, ali je izgleda bila i havarisana posto ne vidim kako je mogao da izgubi onu cevku...
rekao bih da je bila udarena u prednji levi kraj i da je tada razbijen ili pomeren i senzor za abs, sve se to moze srediti i ne mora u opste da kosta mnogo, samo je pitanje da li hoces da se upustas u to.bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
Originally posted by VockoI pitanje je, ako, je auto havarisan kako je popravljen. Neki kvarovi tek kasnije mogu da se jave...
Nazalost imam iskustva sa takvim sklopocijama...
Mislis na srecu...?
Iskreno meni izgleda kao da je zbudzen, pogledjte na slikama moje i uporedite sa njegovim instalacijama, verujem da je on spreman da skine jos koji euro...pozdrav
Comment
-
Comment