skroz je off ali da bi me razumeli zasto tako vozim nabrojacu gradove koje obidjem za jedan dan. brestovac,pecenjevce,bojnik,lebane,medvedja,sijeri nska banja,manojlovce,leskovac,stajkovce,vlasotince,svo dje,grdelica,predajane,vladicin han,surdulica,bosilegrad,vranjska banja,vranje,bujanovac i presevo. iz preseva krecem za beograd u 20h a sutradan radim pre podne od 7 30 h.
izvinjavam se za off
izvinjavam se za off
suludo, sigurno vodi u tragediju, i nema rezona.
koji god menadzer je tako organizovao firmu/ posao... no comment.
covek je vrlo zamoran materijal, 15sati dnevno voznje nije normalno za profesionalnog vozaca.

To ga čini neupotrebljivim za pretjecanja i neke zahtjevnije manevre na cesti(prestrojavanje,uključivanje u promet itd)gdje je itekako poželjno da vozilo može potegnuti.A što se tiće opterečenosti to bi trebalo bit u svijesti svakog vozaća..a ako nije to je već nedostatak educiranosti vozaća.Ja moram priznati da to nisam naučio u teoriji nego u praksi.Mislim da terenci nisu pravljeni za 275 pa ih ljudi svejedno toliko voze,kao i stojke i Jugići kakvih je nemalo na ovim forumu koji prebace preko 180.Čovjek je samo pitao može li se skinuti ta blokada i to je sve što mu treba odgovorit..a rasprava o tome to da li je to opasno ili nije ne vodi nikuda jer to je kao da pričamo o spomenutim Jugićima koji sigurno nisu konstruirani da idu preko 180 pa opet ljude i dalje to intrigira pa i dobiju stanovite odgovore.Nitko im nije rekao.daj što to radiš kupi Una T-IE-a,i mani se čorava posla,jel tako?On je htio maknuti blokadu i valjda zna što želi dobit s tim.Vjerojatno ne nekakvo natjeravanje kroz zavoje.Po meni ako je imalo kršten vozać teretnog vozila može slobodno maknut blokadu i ne znojiti se svaki put prilikom pretjecanja vozila koja voze oko 80
Comment