Civic TDI?
Collapse
X
-
Samo da ne bude BOOOOOOOOOOOOOM...
Ipak nije to...
Inace, ISUZU dizel motori su odlicni, oni snabdevaju pola proizvodjaca sa svojom tehnologijom, zato su i napustili proizvodnju kola, sada prave samo terence za USA trziste i pick up DMAX i kamione NPR, NKR i vece klase za ceo svet..
Ali su dizel sisteme usavrsili do perfekcije..I Opel motori 1.7 CDTi su Isuzuovi, dok su 1.9 Fiatovi, a 1.3 su GM kooperacija sa Fiatom, mada ima tu jos modela, kao npr. Suzuki Wagon R+, Ignis i sl. koji nose isti motor..
Globalizacija ljudi, vise se ni ne zna sta ko vozi..
Comment
-
-
kupih i ja CTDi Civic-a
Pozdrav svim zaljubljenicima u Honda automobile
Ovo mi je prvi post na Honda Forumu.
Pre nekoliko dana sam i ja kupio ovaj model iz 2004. I za sada mi se sve sviđa, osim kruga okretanja, koji je katastrofalan.
Zaljubljenik sam u japanske automobile. I pre Civica sam vozio Corollu iz 2001. i bio prezadovoljan
Kada budem imao malo više vremena (odraslo se mora da se šljaka, a i deca su porasla) opisaću mog Civica detaljno i okačiću slike.
Toliko za sada, pozdrav svima!
Comment
-
-
Originally posted by bosanac View PostHvala Bogu da jeste samo nisam smio zbog autoveloxa prosle godine u Hvatskoj na auto putu je pokazao192kmh i to je najvise sto sam uspio .Potpis nije po pravilima foruma
Comment
-
Comment