Civic TDI?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bosanac
    CBC Početnik
    • 04.01.2008
    • 6
    • forli italia

Re: Civic TDI?

Originally posted by bosanac
    Ciao imam ja,hondu civic cdti 2004 i za sada je odlicna nije kao benzinci ali ide .
    evo kako to izgleda:a nisam jos do kraja bojosam se autoveloxa

Comment

Samo da ne bude BOOOOOOOOOOOOOM...

Ipak nije to ...

Inace, ISUZU dizel motori su odlicni, oni snabdevaju pola proizvodjaca sa svojom tehnologijom, zato su i napustili proizvodnju kola, sada prave samo terence za USA trziste i pick up DMAX i kamione NPR, NKR i vece klase za ceo svet..

Ali su dizel sisteme usavrsili do perfekcije..I Opel motori 1.7 CDTi su Isuzuovi, dok su 1.9 Fiatovi, a 1.3 su GM kooperacija sa Fiatom, mada ima tu jos modela, kao npr. Suzuki Wagon R+, Ignis i sl. koji nose isti motor..

Globalizacija ljudi, vise se ni ne zna sta ko vozi..

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by bosanac

Ja uspeo ovoliko

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• bosanac
          CBC Početnik
          • 04.01.2008
          • 6
          • forli italia

Hvala Bogu da jeste samo nisam smio zbog autoveloxa prosle godine u Hvatskoj na auto putu je pokazao192kmh i to je najvise sto sam uspio .

Comment

• bokili77
            CBC Početnik
            • 25.06.2008
            • 4
            • Beograd

kupih i ja CTDi Civic-a

Pozdrav svim zaljubljenicima u Honda automobile
            Ovo mi je prvi post na Honda Forumu.

Pre nekoliko dana sam i ja kupio ovaj model iz 2004. I za sada mi se sve sviđa, osim kruga okretanja, koji je katastrofalan.
            Zaljubljenik sam u japanske automobile. I pre Civica sam vozio Corollu iz 2001. i bio prezadovoljan

Kada budem imao malo više vremena (odraslo se mora da se šljaka, a i deca su porasla) opisaću mog Civica detaljno i okačiću slike.

Toliko za sada, pozdrav svima!

Comment

• Family
              CBC Član
              • 17.06.2011
              • 23
              • Sabac

Originally posted by bosanac View Post
              Hvala Bogu da jeste samo nisam smio zbog autoveloxa prosle godine u Hvatskoj na auto putu je pokazao192kmh i to je najvise sto sam uspio .
              Koji će ti više.Imao sam i one koji imaju blokadu na 250 km/h,pa kao adrenalin,trke ovo ono,gde sada da pritisneš gas od kamera i kaznenih poena...Fokus od 90ks mi je postao omiljen skoro koliko i Honde i njemu je na satu toliko,ali mu se čuju ventili genetski...opet nema plivajući zamajac i sl. kao jači dizeli,pa sada razmisli.Honda pravi ubedljivo nakvalitetnije automobile i nije Accord zalud najprodavaniji auto van USA i auto koji se godišnje najmanje zadržava u servisima...Imao sam SVE MODELE svih godišta...Upamtih Accorda 88 god. ,kupih ga sa 240000km i prodam sa 290000km na satu da bi doživeo da je čovek 'ladno prešao 450000km i onda mu se pojavio kvar na motoru,ali zbog starosti nije se isplatilo popravljati je.Znam da sam ja samo menjao ulje jednom za tih 50000km i svećice par puta možda,a taj lik termostat sve do 450000km.Taj 1.7 Isuzu motor uopšte ne povlači loše u Hondi,a maksimalnu brzinu 80% ljudi ne upotrebljava...Pravi izbor od 2004 pa na ovamo...uz opasku da me Fokus 2006 oduševio sem te činjenice da u kabini čujem ventile...Prodao sam ga i čovek nema problema s njim...Urađen je lepo i atraktivniji je od Honde,ali opet mislim da je svaki Hondin auto jedini izbor.Hvale Alfe,a više provode po servisima nego se vozaju...u pravu su ako je izbor auta isto što i izbor za Miss...lep auto ispada kao prelepa žena...skupo te košta bilo finansijski bilo 'emocionalno'...
              Potpis nije po pravilima foruma

Comment

• The Punisher
                CBC Senator XXL
                • 01.03.2006
                • 503
                • Beograd Wozhdovatz
                • Ford Taunus TC1

lep auto ispada kao prelepa žena...skupo te košta bilo finansijski bilo 'emocionalno'...
                Lepo sroceno
                https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

Working...
                X