Civic TDI?
Collapse
X
-
Samo da ne bude BOOOOOOOOOOOOOM...
Ipak nije to
...
Inace, ISUZU dizel motori su odlicni, oni snabdevaju pola proizvodjaca sa svojom tehnologijom, zato su i napustili proizvodnju kola, sada prave samo terence za USA trziste i pick up DMAX i kamione NPR, NKR i vece klase za ceo svet..
Ali su dizel sisteme usavrsili do perfekcije..I Opel motori 1.7 CDTi su Isuzuovi, dok su 1.9 Fiatovi, a 1.3 su GM kooperacija sa Fiatom, mada ima tu jos modela, kao npr. Suzuki Wagon R+, Ignis i sl. koji nose isti motor..
Globalizacija ljudi, vise se ni ne zna sta ko vozi..
Comment
-
-
kupih i ja CTDi Civic-a
Pozdrav svim zaljubljenicima u Honda automobile
Ovo mi je prvi post na Honda Forumu.
Pre nekoliko dana sam i ja kupio ovaj model iz 2004. I za sada mi se sve sviđa, osim kruga okretanja, koji je katastrofalan.
Zaljubljenik sam u japanske automobile. I pre Civica sam vozio Corollu iz 2001. i bio prezadovoljan
Kada budem imao malo više vremena (odraslo se mora da se šljaka, a i deca su porasla) opisaću mog Civica detaljno i okačiću slike.
Toliko za sada, pozdrav svima!
Comment
-
-
Koji će ti više.Imao sam i one koji imaju blokadu na 250 km/h,pa kao adrenalin,trke ovo ono,gde sada da pritisneš gas od kamera i kaznenih poena...Fokus od 90ks mi je postao omiljen skoro koliko i Honde i njemu je na satu toliko,ali mu se čuju ventili genetski...opet nema plivajući zamajac i sl. kao jači dizeli,pa sada razmisli.Honda pravi ubedljivo nakvalitetnije automobile i nije Accord zalud najprodavaniji auto van USA i auto koji se godišnje najmanje zadržava u servisima...Imao sam SVE MODELE svih godišta...Upamtih Accorda 88 god. ,kupih ga sa 240000km i prodam sa 290000km na satu da bi doživeo da je čovek 'ladno prešao 450000km i onda mu se pojavio kvar na motoru,ali zbog starosti nije se isplatilo popravljati je.Znam da sam ja samo menjao ulje jednom za tih 50000km i svećice par puta možda,a taj lik termostat sve do 450000km.Taj 1.7 Isuzu motor uopšte ne povlači loše u Hondi,a maksimalnu brzinu 80% ljudi ne upotrebljava...Pravi izbor od 2004 pa na ovamo...uz opasku da me Fokus 2006 oduševio sem te činjenice da u kabini čujem ventile...Prodao sam ga i čovek nema problema s njim...Urađen je lepo i atraktivniji je od Honde,ali opet mislim da je svaki Hondin auto jedini izbor.Hvale Alfe,a više provode po servisima nego se vozaju...u pravu su ako je izbor auta isto što i izbor za Miss...lep auto ispada kao prelepa žena...skupo te košta bilo finansijski bilo 'emocionalno'...Originally posted by bosanac View PostHvala Bogu da jeste samo nisam smio zbog autoveloxa prosle godine u Hvatskoj na auto putu je pokazao192kmh i to je najvise sto sam uspio .Potpis nije po pravilima foruma
Comment
-

Comment