Voznja bez polozenog ispita

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MisaRS
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 76
    • Nis

Voznja bez polozenog ispita

e ovako...imam 17 god tako da jos nemam vozacku,ali ponekad odem do grada kolima...interesuje me kada bi me zaustavila murija ,sta me ceka??? koja kazna jel zna neko??

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Nemam pojima koja je kazna, ja licno bih ti zabranio da vozis i da imas dozvolu ikad.

Comment

• AlexRS
      CBC Senator
      • 27.10.2007
      • 234
      • Borca

Neznam kolika je novcana kazna, ali ja milslim da dobijas zabranu na polaganje, tako sam barem cuo....

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Ma ne moze ti niko zabraniti da polazes ...
        Ide prekrsajna prijava u najboljem slucaju za tebe, a krivicna za caleta (ukoliko prizna da ti je dozvolio da uzmes auto) ili krivicna prijava za tebe.
        Bar je tako bilo dok je moj burazer "krao" kola od caleta pre 15ak godina...

Kako god da okrenes, dobijes mrlju u dossier-u koja te prati ceo zivot i svaki put kad izadjes pred prekrsajnog ili krivicnog sudiju...

I ja sam vozio kola bez dozvole, ali je cale bio pored mene.
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• boris58
          CBC Veteran
          • 19.02.2007
          • 196
          • Cacak

@prolupator
          jel si to isao sa caletom iz predstroznosti, da on kirivcno odgovara

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Originally posted by MisaRS
            e ovako...imam 17 god tako da jos nemam vozacku,ali ponekad odem do grada kolima...interesuje me kada bi me zaustavila murija ,sta me ceka??? koja kazna jel zna neko??
            Drugara su dva puta u kratkom roku nahvatali u voznji bez dozvole.
            Morao je oba puta da ide kod sudije, cak mu se i sudjenja pala istog dana, jedno za drugim
            Na oba mesta je rekao da je prvi put da ga hvataju, da mu je majka bila bolesna pa je vozio kod lekara
            Mislim da je platio neku manju kaznu...
            Drugar #2 uhvacen u voznji po kraju, platio kaznu 3000 kod sudije, pre 2,5 godine...
            Obojica su bili maloletni u trenutku prekrsaja
            Sve zavisi kako ti se zalomi...

Comment

• mishkom
              CBC Senator XXL
              • 07.08.2007
              • 591
              • N/A
              • N/A

Da se nadovezem na 17mnaestogodisnjaka, i da zavrsimo 13tu stranicu , da me ne bije maler. . .

Ja sam takodje '90to godiste, vozim od 12te godine(naucili me deda i tetka), na sta su mama i tata poludeli. . . Tada su me prvi put i zaustavili, posto sam svaki dan isao kolima u skolu, neko me prijavio, a kola sam krao naravno, dok nisu provalili da nesto nije u redu sa kilometrazom, od tad se zapisuje , a pre toga su me zaustavljali policajci, na sta sam pobegao, parkirao auto na parking, tamo gde je i bio i pobegao. . . E sad, nakon bezanja. . . Ja otisao kuci, al me neko gadno ocinkario, da je jedan od pandura dosao na vrata, a drugi cekao kod kola, i zapisao registraciju. Moja najveca greska je tada bila sto sam mu otvorio vrata , inace auto se vodio na neku Anu, predhodnog vlasnika, tako da bi me znas kad nasao. ...
              Tu ja otvorim, i na silu poceo da placem, i sve se zavrsilo na tome da sam recen kod direktora skole (na sta je rekao da zivim na prometnom mestu, i da idem negde van da e vozim )
              E sad, bilo je predavanja od strane mame i tate, silna, pa sam se ja smirio do 16te. . . A da, zapisan sam u policiji, ali nisam imao nikakve kontakte sa sudijama

Evo i dan danas kradem auto, tata se bavi takvim poslom da je cesto na putu, s'toga ja uzimam auto i vozim. Auto je u garazi, e sad prvi put je bila frka, pa svaki put sve lakse i lakse, da danas uzmam auto i ne gledam ko gleda, to mi deluje na ono sto ubice pricaju, da svaki put urade to lakse. . .

Inace volim brzo da vozim, ali se jako kontrolisem, tako da sam jedan od ezbednijih vozaca. A drzim se devize da mi niko nista ne moze, inace poznajem neke policajce koji me pustaju, a nisam skoro imao susrete. i vrlo sam savestan vozac, mozda imam malo precenjeno misljenje o sebi, i mislim da sam najpametniji, ali je tako evo danas bio na magistralnom putu od 120km u jednom pravcu i malo na pocetku jurcao, posle zakljucao tempomat na 90 i vozi misko

A smaram malo, a? pa, jbg, mladost, volim da se dokazujem

Sta li ja ovde sve ispisa. ........

Inace, vozicu auto jos 5-6dana, da kilometraza dodje na 623.1km, pa auto u perionicu, gorivo da stavimo na isti nivo i "apstiniracu" jos 10ak meseci
              Inace iza sebe imam 7.000km

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Originally posted by mishkom
                Ja sam takodje '90to godiste
                Inace volim brzo da vozim, ali se jako kontrolisem, tako da sam jedan od ezbednijih vozaca.
                drzim se devize da mi niko nista ne moze
                vrlo sam savestan vozac, mozda imam malo precenjeno misljenje o sebi, i mislim da sam najpametniji, ali je tako
                danas bio na magistralnom putu od 120km u jednom pravcu i malo na pocetku jurcao

Maloletnik koji brzo vozi,pri tome se kontrolise i misli za sebe da je bezbedan i savestan vozac, a dok jurca u naokolo smatra da mu niko niko nista ne moze jer je naravno najpametniji.
                Toliko protivrecnosti nalupano na tako malom mestu da je to strasno.Mogu samo da kazem da su bolnice pune savesnih vozaca poput tebe.Ako si hteo da svojom pricom impresioniras nekog, onda Cannon definitvno nije mesto za to

Comment

• BRABUS
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2004
                  • 2399
                  • London

Comment

• CLD
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2005
                    • 1225
                    • Belgija - ranije Luna-Chico

pa decko je samo opisao realno stanje u Srbiji sto se tice voznje, vecina ucesnika foruma su to radili ili bi radili da su bili u mogucnosti.

Comment

• mishkom
                      CBC Senator XXL
                      • 07.08.2007
                      • 591
                      • N/A
                      • N/A

Originally posted by MOSLER
                      Originally posted by mishkom
                      Ja sam takodje '90to godiste
                      Inace volim brzo da vozim, ali se jako kontrolisem, tako da sam jedan od ezbednijih vozaca.
                      [quote:3vwt58uw]drzim se devize da mi niko nista ne moze
                      vrlo sam savestan vozac, mozda imam malo precenjeno misljenje o sebi, i mislim da sam najpametniji, ali je tako
                      danas bio na magistralnom putu od 120km u jednom pravcu i malo na pocetku jurcao

Maloletnik koji brzo vozi,pri tome se kontrolise i misli za sebe da je bezbedan i savestan vozac, a dok jurca u naokolo smatra da mu niko niko nista ne moze jer je naravno najpametniji.
                      Toliko protivrecnosti nalupano na tako malom mestu da je to strasno.Mogu samo da kazem da su bolnice pune savesnih vozaca poput tebe.Ako si hteo da svojom pricom impresioniras nekog, onda Cannon definitvno nije mesto za to [/quote:3vwt58uw]

Pa ne volim bas da se hvalim, ali eto, doslo mi. ..

E sad, ovo je zavisilo od mog sinocnog raspolozenja i toga cega sam se prisecao dok sam kucao text. Inace, volim da vozim brzo, vozlim tako, ali iskljucivo na putevima na kojima je to izvodljivo, gde je moja [brza] brzina odgovara uslovima puta, i toga se drzim, prilagoditi brzinu uslovima puta, cim je kisa, vozim 70-80, a vozio sam i po magli 50 , tako da opet sebe smatram savesnim vozacem. A misleci da mi niko nista ne moze, mislim na policiju, ne plasim ih se, i da hoce ne mogu mi nista. . .

A kako vreme prolazi sve sam mirniji i mirniji, u pocetku sam se ku*cio pa vozio 120u gradu, da me svi vide, i tako dalje, danas postujem ogranicenja, stavljam pojas i nosim naocare nocu[imam -0.5dioptriju, pa primecujem da nocu slabije vidim, stoga stavljam naocere ], ne zelim da se pravdam sad, nema ni potrebe za tim, samo zelim da dokazem da sam savestan vozac, da mi je bezbednost na prvom mestu, da brinem o tome kako vozim{na otvorenom putu}, kada ima putnika samnom, i da sam 100x bezbedniji od onih novopecenih maminih i tatinih sinova koji su juce dobili dozvolu, pa su popili svo znanje ovog sveta. A i kada jurcam, npr.150, cim vidim da mi neko dolazi u susret, iskljucujem duga svetla, usporavam na 90

i vrlo dobro sam potkovan na tom polju, tako da opet sebe mogu nazvati savesnim vozacem, i takav cu i biti i kad dobijem dozvolu, a cim nisam imao incidenata do sada, a pritom sam svesniji i svesniju situacija, necu ni ubuduce. . .

Vidimo se , mozda, pa te/vas provozam

Comment

• mishkom
                        CBC Senator XXL
                        • 07.08.2007
                        • 591
                        • N/A
                        • N/A

Svidja mi se

A dobrodusni sergeant policajce, sta predlazes u mom slucaju? Nemanje dozvole, uglavnom postovanje propisa, bezbedna voznja. . . ? Da ne vozim? najverovatnije. A ako vozim da stajem, ili?

Mislim da bi mi resenje bilo da stanem

Comment

• sergeant
                          CBC Član
                          • 07.11.2007
                          • 23
                          • Prijedor

Pa vidis misko, da te dobro poznajem i ja bi te pustio al jednom, dvaput, a sa tvojim caletom bi sigurno ozbiljno porazgovarao. Vidis nije stos u tome da za****s policiju, to kod nas i nije neki problem. Fazon je sta sa onim policajcem koji nece da te pusti, a takvih je mnogo. Da krenemo redom, svako zaustavljanje je kazna. Ne daj Boze saobracajne nezgode, tu si tek donji. Ako razbijes caletov auto, osiguranje ne pokriva stetu jer si vozio bez vozacke dozvole. Na kraju mozda vozis ko Sumaher, ali sta su onda svi ostali ludi pa polazu vozacki.

Comment

• mishkom
                            CBC Senator XXL
                            • 07.08.2007
                            • 591
                            • N/A
                            • N/A

E vidis to je najveci problem, sto taj cale NE zna da ja uzimam auto, vrlo retko koristi auto, posto zivimo u malom gradu gde za 15minuta stignes od kraja do kraja. A za posao tu je sluzbeni auto

Kad tad ce provaliti, i tu sam ga najebao.. . A inace sam resio da ga vozim jos sad u petak, pa auto u perionicu, na kompletno sredjivanje i u garazu, i zavrsavam sa njim do narednih 10meseci , al dobro sad, sta je tu je. . .

Ne daj boze saobracajku, inace pazim i to mi je uvek u glavi, kad god stisnem gas, a i poceo sam da se vezujem, nekako mi nije prijatno kad provociram. . .

Hvala, na savetima

Comment

• jovan30
                              CBC Senator
                              • 07.05.2006
                              • 322
                              • Beograd

@mishkom... samo tako nastavi, ti si moj idol
                              Ne mogu da ti budem cale, a da sam ti stariji brat dobio bi ti *** ne mogu da nadjem onaj smajli gde mu daje jednu vaspitnu

Comment

Working...
                              X