mazda mx5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Nikad cuo, mada se nisam ni interesovao, pravo da ti kazem

CBC prodaja i usluge
    Džordža Vašingtona 14, Beograd
    011/324-5645

Popust na delove od 5% do 20%
    Specijalan popust: NGK svecice, Motul ulja, Knecht filteri, ATE diskovi i plocice

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

Re: mx-5 miata

Originally posted by mx5 sale
      Mazda mx-5 1991god 1.6L 85kw B6 motor
      Provalio sam da ih je jako veliki problem naci sem u profilu (sto nisam smeo ni da pitam) i nekim radnjam, tako da cu staviti bilo koje. U tim radnjama su oko 3000din ali problem je u tome sto su iste takve na mojim kolima i trajale tri meseca.
      Trazio sam u Mass-u, Bosch-u i prdavnicama za japanske automobile i vecina ima da mi samo te kao satro japanske.
      trazi denso...to ti je prva ugradnja na mazdama...
      ako ne nadjes,javi pa cemo nesto oskombinovati da ti se odavde posalje.
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

Zündleitungssatz, BERU
        L 170 / 210 / 290 / 400mm
        ovo su ti duzine kablova na tom motoru..
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• mx5 sale
          CBC Veteran
          • 20.12.2007
          • 129
          • beograd

mx-5 miata

Hvala Miki ali veruj mi da mi sve smucilo i pun mi je ... ove drzave u kojoj mozes da kupis krs stvar za male pare i originalne po paprenim ciframa. Sr-anje od benzina, puteva, itd. dobro se mi i vozimo, uzecu te seiwa pa koliko traju, traju.

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Veruj mi cene originala su iste i kod nas i u HR i u Austriji, samo sto je platezna moc drugacija.
            A da je napolju mnogo toga dostupnije, to jeste.

btw jel' si video NGK ?

Comment

@MX5 sale:

Evo ovako:

SEIWA kablovi za MX-5 3700.00 dinara, japanski.
              Trenutno nemam na stanju, do petka mogu da imam.

Imam u ponudi i evropske JC, oni su 3400.00, ali licno mislim da je mala razlika u odnosu na kvalitet-cena sa SEIWA-om.

@Redbox:
              Za Mazdu 323 tvoju, cena je 2100.00 dinara, evropske JC plave boje, isto nemam trenutno na stanju, u petak ih mogu imati.

U sustini, da ih narucite za 2 sata, imali bi sutra, a druga opcija je 18.01., rok za narucivanje je 17.01.

Comment

Originally posted by Vocko
                Veruj mi cene originala su iste i kod nas i u HR i u Austriji, samo sto je platezna moc drugacija.
                A da je napolju mnogo toga dostupnije, to jeste.

btw jel' si video NGK ?
                Ne bih rekao Vocko za cene, Austrija je papreno skupa, primera radi, dobio sam danas neke cene, doduse za Mitsubishi, i kad poredim sa mojom ponudom ovde, cena je skuplja za maltene 45%..

I u Hrvatskoj je skuplje nego u Srbiji, cenovnik se odredjuje na osnovu ponude i potraznje, platezne moci, zastupljenosti modela itd..

NGK je korporacija, imaju fabrike svuda, ni ja ne znam da li dobijem japanske svecice ili francuske...iako insistiram na japanskim.

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

TRIO stavi mene na spisak za te plave samo da nije nebo plava

i daj kombinaciju kako da ti platim a kako da ti meni dostavis , ja sam u bg a nemam bas u planu ovih dana odlazak u ns
                  Pozdrav
                  I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Mislio sam na originalne delove u zvanicnim servisima, za sve ostalo vazi ponuda/potraznja

Comment

Originally posted by RedboX
                      TRIO stavi mene na spisak za te plave samo da nije nebo plava

i daj kombinaciju kako da ti platim a kako da ti meni dostavis , ja sam u bg a nemam bas u planu ovih dana odlazak u ns
                      Pozdrav
                      Ti kablovi su ovakve boje:

Ovako ide sistem:

narucio sam kablove

Ime i prezime
                      Adresa
                      kontakt telefon
                      broj sasije Mazde(da te stavim u bazu podataka, da ne moramo da svaki put proveravamo, mozda ces traziti nesto za sta ce mi trebati broj sasije)

Sutra treba da stigne do nekih 15h, ako stigne tada, ja to saljem City Expressom, i tebi sutradan stize na kucnu adresu, ti samo platis otkupnu cenu(cena dela+usluga transporta) i to je sve.Oni ce meni doneti pare, a do tada ces ti imati vec nove kablove u kolima..

Cena je 2100.00 dinara, ali ti imas popust kao clan MCS, sto mu dodje 1890.00, koliko ce biti i otkupna cena.

Posalji mi samo mail, da napravim upit, i onda smo odradili posao..

Comment

• mx5 sale
                        CBC Veteran
                        • 20.12.2007
                        • 129
                        • beograd

mx5

Ja sam radio u prodavnici i servisu americkih automobila.
                        pr: U Americi pr. plocice za Grand Cherokee kostaju 7$ (jako dobra klasa) ispadnu te oko 15$ na gomilu delova, a mi smo ih prodavali po 70-80 eura;
                        pa mi sad recite njihov standar i nas standar. Preko e-ducana (Kosancicev Venac) mozete poruciti bilo sta pa cak i automobil

Comment

Originally posted by Vocko
                          Mislio sam na originalne delove u zvanicnim servisima, za sve ostalo vazi ponuda/potraznja
                          Pa za njih i kazem, skuplja je Hrvatska za 15% u proseku, Austrija je najskuplja u Evropi, maltene za 40%, a Belgija i Nemacka su medju pristupacnijim, ali kad uracunas troskove nabavke i transporta, pojede se zarada...

Comment

Re: mx5

Originally posted by mx5 sale
                            Ja sam radio u prodavnici i servisu americkih automobila.
                            pr: U Americi pr. plocice za Grand Cherokee kostaju 7$ (jako dobra klasa) ispadnu te oko 15$ na gomilu delova, a mi smo ih prodavali po 70-80 eura;
                            pa mi sad recite njihov standar i nas standar. Preko e-ducana (Kosancicev Venac) mozete poruciti bilo sta pa cak i automobil
                            Slazem se, ali zaboravljas da je tamo Cherokee kao kod nas Yugo, ili Golf, internet trgovina je tamo jako zastupljena, trziste je ogromno, i sam si rekao na kolicinu se daje popust..

Mi imamo obicaj, da kad covek radi generalnu, i uzme delove kod nas, da dobije(u zavisnosti od iznosa) cak i besplatan filter goriva, ulja i vazduha..

Jednostavno, mnogo je aspekata koji uticu na cenu, samo to kranji kupac ne moze da sagleda iz one pozicije koju ja mogu...

Comment

• mx5 sale
                              CBC Veteran
                              • 20.12.2007
                              • 129
                              • beograd

Znam da je to sto ti radis krvav posao (porucis deo stigao pogresan, izgrebano, polomnjeno,itd.) ali to musterije ne razumeju.
                              Samo sam hteo da kazem da svi iza crvene linije na gogr.karti zive bolje nego mi.

Comment

• RedboX
                                CBC Senator XXL
                                • 28.11.2006
                                • 1537
                                • Novi Beograd

@TRIO

imas email i jos kojesta kad stignem u ns
                                I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
                                X