Top Gear - M3 vs. AMG 63 vs. RS4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BojanS84
    CBC Veteran
    • 05.09.2007
    • 132
    • Beograd

Originally posted by starac vujadin
    Inace, kupljen je prvi M3 u gradu - beli s bordo kozom, 98000 evra. Kupio cale poklon sinu od 23 godine...
    Skoro 100k eura za M3 je podjednaka ludost kao i ta što je kupljen 23-godišnjaku, koji verovatno nema nikakvu dodatnu obuku i iskustvo...

Comment

• r1cer
      CBC Senator XXL
      • 22.01.2006
      • 363
      • Beograd

Ma da, ludost totalna... Znači ti bi ga odbio da imaš 23 godine i neko hoće da ti ga kupi?

Comment

• BojanS84
        CBC Veteran
        • 05.09.2007
        • 132
        • Beograd

Moja poruka je bila upućena onome ko je kupio, a ne primaocu poklona.

Konkretno na tvoje hipotetičko pitanje da li bih odbio da mi neko kupi M3 daću hipotetički odgovor - da. Nikada se u tom autu ne bih dobro osećao, jer bih znao da mu nisam dorastao. Nisam ja ****** kao onaj Karić što je slupao CSLa. On je mislio da može to da vozi, a nije bio svestan kao ni ogromna većina ljudi koji precenjuju svoje mogućnosti da dok je bio za volanom tog automobila nesreća je samo čekala da se dogodi...

Comment

• r1cer
          CBC Senator XXL
          • 22.01.2006
          • 363
          • Beograd

Ok ljudi su različiti kako ti znaš da taj 23ogodišnjak nije mnogo dobar vozač koji svojom vožnjom zaslužuje da vozi? To što ima 23 godine ne govori ništa jer ima onih koji voze mnogo duže pa im treba zabraniti da voze.

Što se tiče plaćanja, to je cena za ovaj auto kod nas. Da živimo u americi bio bi verovatno 60k eura ali šta sad nekome je to mnogo nekom ne.

Što se tiče teme dvoumio bih se između rs4/5 i m3 dok mercedes ne bih uzimao u obzir.

Comment

• Cepa D
            CBC Senator
            • 28.09.2005
            • 242
            • Cerak

Jer ovo ista staza na kojoj su testirali Ascari A10 u proshloj ili nekoj tamo epizodi?

Shto se tiche ove trojce M3, ali josh nisu testirali The GTR.
            NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Originally posted by Cepa D
              Jer ovo ista staza na kojoj su testirali Ascari A10 u proshloj ili nekoj tamo epizodi?
              Upravo ta ASCARI RACE RESORT

Comment

• nikolaf7
                CBC Veteran
                • 23.12.2007
                • 181
                • beograd

Originally posted by r1cer
                Ma da, ludost totalna... Znači ti bi ga odbio da imaš 23 godine i neko hoće da ti ga kupi?
                Da, rekao bi mu ali tata kad vec dajemo toliko para bolje da uzmemo porsche careru
                If God rides a Harley............
                The Devil rides a Duke!

Comment

• AreOut
                  CBC Senator XXL
                  • 22.07.2006
                  • 590
                  • Zabjelo

U sunce ti 98K evra pa E36 je bio 80K maraka sa svim dazbinama ako se ne varam...
                  http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• mirdza
                    CBC Senator XXL
                    • 14.03.2005
                    • 2437
                    • Katowice (PL) / Banja Luka
                    • AGP / W126

Originally posted by BojanS84
                    Skoro 100k eura za M3 je podjednaka ludost kao i ta što je kupljen 23-godišnjaku, koji verovatno nema nikakvu dodatnu obuku i iskustvo...
                    A sta mislis tek o poklonu za 18-ti rodjendan klincu koji jos nema vozacku (a i kako bi) i kao prvi auto dobija SL65 AMG. Situacija nije hipoteticka - upoznao sam takvog, na zalost...

Da se razumijemo - nije u pitanju ljubomora (mada ima i toga ) nego mi je steta da neko pogine bezveze...
                    Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

Pogledao sam test (najzad) juce u potpunosti i koliko vidim i razumem, a dobro sam razumeo u testu nema pobednika - sva tri automobila su izvanredna. Ne vidim neki razlog za likovanje "pristalica" M3...

Inace, odusevila me ova privatna staza i voznja stare Lotus Formule 1. To je ono sto cenim kod Top Geara - imaju mogucnost da ispune svaku zivu zelju koja im se prohte. Ima i boljih test vozaca i novinara, ali produkcija im je neprevazidjena.

Cena M3 je sasvim ok. Sta ste ocekivali? Valjda znate da "Nemci" imaju fazon sa niskom baznom cenom, ali ko u toj klasi vozi baznu verziju. Audi R8 ima povoljnu baznu cenu od 102000 evra. Medjutim, kada se vidi koliko dodatne opreme mora da se dokupi da bi se imao auto po svojoj zelji (a u toj klasi covek tesko pristaje na kompromise nego zapne da ima sve sto zeli...) vidi se da tesko moze da ima R8 za ispod 130000 evra.

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

Originally posted by starac vujadin
                        Pogledao sam test (najzad) juce u potpunosti i koliko vidim i razumem, a dobro sam razumeo u testu nema pobednika - sva tri automobila su izvanredna. Ne vidim neki razlog za likovanje "pristalica" M3...

Mislim da je chinjenica da je M3 celih 5 sekundi brzhi na kruzhnoj stazi sasvim dovoljna za "likovanje"

Tim pre shto je M3 u ovom sluchaju auto sa najslabijim motorom.

OK, u pitanju je coupe izvedba, ali ne verujem da ce sedan verzija biti drastichno sporija od coupe-a, odnosno i u toj varijanti ce bez problema biti brzhi od svojih direktnih, "tradicionalnih" suparnika.

Jeste to samo jedna stavka, automobil treba da bude "paket" proizvod i ne mozhe se generalno ceniti po samo jednoj (bilo kojoj) stavci, ali ako su u pitanju jedan AMG i RS4, onda je tolika razlika itekako upadljiva i govori puno...

Ne zaboravimo da generalno gledano BMW u ovom serijalu ne favorizuju, narochito ne "poglavica" celog show-programa, Jeremy Clarksson... Kad ga i pohvale, onda je to sa zaista dobrim razlogom.
                        http://www.bmw.tv

Comment

• CLD
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2005
                          • 1225
                          • Belgija - ranije Luna-Chico

ma sta se bre hvatate za sitnice, lepo su i oni na kraju naglasili da su sva tri auta fenomenalna i da svaki ima svoju ciljnu grupu kupaca, ja bih uzeo AMG i ako BMW ima bolje vreme na stazi.

Comment

Working...
                          X